התחברות מהרשת בעבודה עם לספק התקשורת האישי שלי דרך תוכנת vpn?
-
אם האשה רוצה להתחבר מהמחשב בעבודה לרשת אחרת (לדוגמא אם ספק התקשורת שלנו הוא רימון), כדי שהרשת בעבודה תהיה מסוננת, האם יש אפשרות לעשות זאת על ידי vpn, שנגדיר שהחיבור 'יעבור' דרך היוזר שלנו ברימון, או שאין דבר כזה.
(אני מתכון לפתרונות בלי לשלם עוד כסף לרימון.....) -
@חוזה-האומה אמר בהתחברות מהרשת בעבודה עם לספק התקשורת האישי שלי דרך תוכנת vpn?:
אם האשה רוצה להתחבר מהמחשב בעבודה לרשת אחרת (לדוגמא אם ספק התקשורת שלנו הוא רימון), כדי שהרשת בעבודה תהיה מסוננת, האם יש אפשרות לעשות זאת על ידי vpn, שנגדיר שהחיבור 'יעבור' דרך היוזר שלנו ברימון, או שאין דבר כזה.
(אני מתכון לפתרונות בלי לשלם עוד כסף לרימון.....)קצת בעיתי עם רימון כי יש להם nat בכל מקרה בראוטרים מתקדמים יש אופציה להגדיר שרת vpn ולגבי ה ip תוכל לבקש מרימון ddns
-
אם הבנתי נכון המצב הוא הפוך
בבית יש לו רימון ובעבודה פתוח
הוא מעוניין שהאשה תגלוש בעבודה על VPN רימון מבלי לשלם יוזר VPN נוסף ברימון ,וכמובן שהדרך היחידה היא VPN רמון נטפרי או כל אחד אחר
או נטסטיק פרטי עם הגדרות רשת ידניות למשרד (ללא GW) ו DGW לכיוון הנטסטיקמקווה שהבנתי ועניתי נכון
-
@אמיר אמר בהתחברות מהרשת בעבודה עם לספק התקשורת האישי שלי דרך תוכנת vpn?:
אם הבנתי נכון המצב הוא הפוך
בבית יש לו רימון ובעבודה פתוח
הוא מעוניין שהאשה תגלוש בעבודה על VPN רימון מבלי לשלם יוזר VPN נוסף ברימון ,וכמובן שהדרך היחידה היא VPN רמון נטפרי או כל אחד אחר
או נטסטיק פרטי עם הגדרות רשת ידניות למשרד (ללא GW) ו DGW לכיוון הנטסטיקמקווה שהבנתי ועניתי נכון
אכן כך הבנתי ובגדול יש דרך להגדיר ראוטר בתור שרת vpn ולחסוך את הסטיק רק מה שאין up להתחבר אילו ולכל כתבתי שניתן לרכוש מימון שירות ddns
-
אני לא חושב ש"... רוצה להתחבר מהמחשב בעבודה לרשת אחרת" הכוונה התחברות ממחשב למחשב (שליטה וכדו')
אלא סה"כ הסבר ל VPN , שהיא תגלוש במשרד על רשמת מסוננת בתוך הרשת המשרדיתת הפתוחה .
לכן אין צורך ב IP או DDNSאם רוצים להתחבר לספק שיש בבית חייבים vpn
-
גם כאן הוא לא מתכוון לגלוש בעבודה דרך ספק האינטרנט שבבית ,
אלא לגלוש בעבודה עם אותה חברת סינון כמו זו שיש לו בבית .אני משער שבבית אין לו סיב סימטרי שיוכל לספק לו גלישה דרך הבית ,
ב-VPN הוא מתכוון בדיוק למה שכתבת קודם , חייגן VPN במחשב או בראוטר שיספק לו גלישה מסוננת מאותו ספק אינטרנט תוך כדי שהוא נמצא ברשת המשרדית הפתוחה . -
@חוזה-האומה אמר בהתחברות מהרשת בעבודה עם לספק התקשורת האישי שלי דרך תוכנת vpn?:
שנגדיר שהחיבור 'יעבור' דרך היוזר שלנו ברימון
@אמיר ניתן בלי upstream גבוה עם ip-vpn
-
מון ובעבודה פתוח
הוא מעוניין שהאשה תגלוש בעבודה על VPN רימון מבלי לשלם יוזר VPN נוסף ברימון ,
וכמובן שהדרך היחידה היא VPN רמון נטפרי או כל אחד אחר
או נטסטיק פרטי עם הגדרות רשת ידניות למשרד (ללא GW) ו DGW לכיוון הנטסטיק
מקווה שהבנתי ועניתי נכוןתכלס'
הענין סודר עם תוספת תשלום לרימון כמובן עם שירות vpn שלהם.
תודה לכל המסייעים, ושאפו על הרמה הגבוהה - לא הבנתי פה כלום