עזרה | הפניית שיחה מנייד לנייח
-
@למדן-וחסיד
זה לא קשור לסוג המכשיר זה תלוי בחברת התקשורת שלך יש חברות שלא נותנים את האופצייה להעביר לנייחים@אהרן-שובקס אמר בהפנית שיחה:
@למדן-וחסיד
זה לא קשור לסוג המכשיר זה תלוי בחברת התקשורת שלך יש חברות שלא נותנים את האופצייה להעביר לנייחיםיש לי רמי לוי
-
@אהרן-שובקס אמר בהפנית שיחה:
@למדן-וחסיד
זה לא קשור לסוג המכשיר זה תלוי בחברת התקשורת שלך יש חברות שלא נותנים את האופצייה להעביר לנייחיםיש לי רמי לוי
@למדן-וחסיד אמר בעזרה | הפניית שיחה מנייד לנייח:
@למדן-וחסיד
בשביל זה זה לא עובד?
-
@למדן-וחסיד
בשביל זה זה לא עובד?
@למדן-וחסיד
לכאורה -
@למדן-וחסיד
לכאורה@אהרן-שובקס צודק! ברמי לוי אין את האפשרות הזאת, הם עדייין לא התקדמו, אל תשכח שזה חברה יחסית חדשה.... אז עם כל הכבוד, אל תצפה לשירות גבוה יותר מהמחיר עצמו...
-
@אהרן-שובקס צודק! ברמי לוי אין את האפשרות הזאת, הם עדייין לא התקדמו, אל תשכח שזה חברה יחסית חדשה.... אז עם כל הכבוד, אל תצפה לשירות גבוה יותר מהמחיר עצמו...
-
@משהו-חדש
זה לא שלא התקדמו זה בעיה בגלל שיש לך קו כשר@אהרן-שובקס אמר בעזרה | הפניית שיחה מנייד לנייח:
@משהו-חדש
זה לא שלא התקדמו זה בעיה בגלל שיש לך קו כשרגם בקו כשר אפשר לעשות הפניות!
-
@אהרן-שובקס אמר בעזרה | הפניית שיחה מנייד לנייח:
@משהו-חדש
זה לא שלא התקדמו זה בעיה בגלל שיש לך קו כשרגם בקו כשר אפשר לעשות הפניות!
-
@למדן-וחסיד
@למדן-וחסיד
ברמי לוי/פלפון אפשרי רק לנייד
(ראיתי פה בפורום נראלי שבשירות לקוחות הצליחו גם לנייח) -
בסוף שיניתי המספר של בזק למספר כשר 0280 וכו
ועכשיו עובד לי הפניית שיחה -
בסוף שיניתי המספר של בזק למספר כשר 0280 וכו
ועכשיו עובד לי הפניית שיחה@למדן-וחסיד איך בכלל אפשר לעשות בסי 2 הפניית שיחות?
אשמח אם מישהו יסביר. תודה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות