שיתוף | קיצור דרך בחיוג לכל מקום.
-
סתם קצת להבהיר ולסכם את הדברים שנאמרו ב"קיצור דרך בחיוג לקל קו",
אז ככה-
א' אפשר לעשות זאת בכל קו, ובכל מקום שצריך להוסיף מספרים לאחר החיוג, (גם בטלפונים כשרים) אגב יש טלפונים שלא סובלים אפשרות של הוספת אותיות למיניהם לבר ממספרים,
ב' במקום שאני רוצה שיוקש אוטומטי (לערך של זמן מה.) לאחר שהמערכת התחילה לעבוד אפשרי גם ע"י הקשת - ", " (פסיק פשוטה). -וזאת במקום המקש - "p" בטלפונים אחרים! וזה אפשרי גם כמה מספרים אחד אחרי השניה. [בחלק עובד ע"י "," ובחלק ע"י "p" וכזכור בחלק לא קיימת בכלל...],
בשיאומי הדרך שנוכל להקיש על מקשים כאלו היא כשאנו עורכים באנשי הקשר את מספר הטלפון היעודי נקיש על ה"*" הקשה ממושכת ואז נפתח לנו שלל האופציות [ואין אפשרות לעשות זאת סתם בעת הקשת מספר רק באמצעות עריכת האיש קשר - משא"כ בשאר טלפונים...]
ג' עדיפות כמובן אחרי כל רשימת מספרים / קודים וכדו' לפני העברה לקוד נוסף להקיש # וזאת בכל מקום (לא דווקא כאן זה מזרז תמיד את ההליכים כשנצרכת הקשות...)
ד' כששומעים כל קו למינו, ואני רוצה אפשרות החלטה עצמית, בעת שמיעת ההודעות, אפשרי ע"י הקשה על " ; ", כגון בקוים שע"י הקשה על 2 נוכל לעבור להודעה הבאה וכדו' (בפרט במקומות שקשה לזכור איזה מספרים זה להודעה קודמת וכו' וכו') נוכל להקיש הרבה פעמים 2;2;2;2;2;2;2;2; וכו' [כפי הכמות שיורשה ע"י הטלפון]. -אפשרי גם להקשת קודים בנוסח זה והטלפון ישאול אותך "לשלוח את הצלילים הבאים?"
אפשר גם לערבב בין הנ"ל כמובן דהיינו לאחר הקשה על בחירה באם אענה חיובי זה יקיש לי אוטומטי עוד קוד ועוד קוד לפי הנ"ל ע"י הקשה על "פסיק" וכו', וכן כשצריך יותר פסק זמן נוכל להקיש פעמים ",," וכו' וכו' -יש להבהיר כי אופציה זאת לא קימת בכל סוגי הטלפונים (בשיאומי ויאנג ועוד- קיים!)
נ.ב. בהטלפונים "שיאומי" ואולי עוד, יש אפשרות בהבחירה האחרונה ע"י הקשה על " ; " [אות ד' הנ"ל] גם לבטל את זה במשך השיחה כשארצה לעבור לשלוחה אחרת במקביל וכדו' .
בהצלחה.