המחשב עושה רעש מאז שפתחתי קיובייס הפרוץ
-
אני התקנתי קיובייס 11 פרוץ דרך מה שהביאו כאן במתמחים טופ ומאז כל תנועה במחשב היינו אני מכניס USB או משהו כזה גם בהכנסה וגם כשאני מוציא הוא עושה רעש גדול כזה למשך שניה וחצי וכשהתוכנה קיובייס דולקת בכלל כל הזמן הרעש הזה וזה פשוט משגע .אציין שגם כשאני פותח את התוכנה Samplitude Pro X4 Suite (64-Bit) הוא גם אותו סוג תקלה ואפילו כשכיביתי את התוכנה הוא עדיין ממשיך ברעש כל פעם שאני מדליק איזה שהוא קובץ נגינה .ועכשו נהיה לי שגם אחרי שכיביתי לגמרי את המחשב והפעלתי מחדש הוא עדיין ממשיך ברעשים הללו
אנא תעזרו לי בבקשה בעניין הזה תודה רבה לכם... -
@יוסף-שושנים מה שמעניין גם -זה שכשאני מכניס אוזניות אני לא שומע את הרעש אז זה בעצם קשור להגדרות צלילים רק אני לא יודע איך מסדרים את זה אנא עזרה דחוףףףף
-
@יוסף-שושנים אתה יכול לערוך חבל להקפיץ
@צוות-פיקוח -
@יוסף-שושנים מחשב נייד או נייח?
-
@יוסף-שושנים אמר בהמחשב עושה רעש מאז שפתחתי קיובייס הפרוץ:
אני התקנתי קיובייס 11 פרוץ דרך מה שהביאו כאן במתמחים טופ ומאז כל תנועה במחשב היינו אני מכניס USB או משהו כזה גם בהכנסה וגם כשאני מוציא הוא עושה רעש גדול כזה למשך שניה וחצי וכשהתוכנה קיובייס דולקת בכלל כל הזמן הרעש הזה וזה פשוט משגע .אציין שגם כשאני פותח את התוכנה Samplitude Pro X4 Suite (64-Bit) הוא גם אותו סוג תקלה ואפילו כשכיביתי את התוכנה הוא עדיין ממשיך ברעש כל פעם שאני מדליק איזה שהוא קובץ נגינה .ועכשו נהיה לי שגם אחרי שכיביתי לגמרי את המחשב והפעלתי מחדש הוא עדיין ממשיך ברעשים הללו
אנא תעזרו לי בבקשה בעניין הזה תודה רבה לכם...זה קורה בהקלטה או מה?
-
@יוסף-שושנים אם אתה רוצה לדעת מה זה להקפיץ תקרא את המדריך לשימוש בפורום
אם אתה רוצה לפתור את הבעייה שלך אז...@פישל אמר בהמחשב עושה רעש מאז שפתחתי קיובייס הפרוץ:
זה קורה בהקלטה או מה?
-
@קינג-קומפיוטר אמר בהמחשב עושה רעש מאז שפתחתי קיובייס הפרוץ:
@יוסף-שושנים אם אתה רוצה לדעת מה זה להקפיץ תקרא את המדריך לשימוש בפורום
אם אתה רוצה לפתור את הבעייה שלך אז...@פישל אמר בהמחשב עושה רעש מאז שפתחתי קיובייס הפרוץ:
זה קורה בהקלטה או מה?
בתור מה אתה מתייג אותי?
א לא שמתי לב שזה הקפצה
ב עם אתה עושה את זה פשוט תכתוב .@פישל כך זה לא מתייג אותי סתם
אני פשוט הפסקתי לעזור לאנשים בגלל שמתייגים אותי סתם על תהיה חב לאחרוני