איך אפשר לקמבן חוסם פרסומות באתר
-
בכדי להוריד מהאתר https://filecr.com/ צריך לבטל את החוסם פרסומות, הבעיה היא שמשתמשי נטפרי לא יכולים לבטל את החוסם פרסומות המובנה בסינון אי לכך א''א להוריד תוכנות מהאתר הנ''ל
בגלל הבעייה הטכנית ההיא נטפרי חסמו את האתר לגמרי ביקשתי מהם שיפתחו את האתר אבל שיכתבו “באתר זה א’'א להוריד קבצים עם נטפרי עקב בעיה טכנית” כמו שכתוב בויקיפדיה “זהירות ויקיפדיה מחיל ערכים מסולפים וכו’” הם אמרו שהם יישקלו את העניין ואולי יפתחו את האתר
לעניננו אני רוצה לדעת אם יש דרך לעבוד על האתר שהוא לא ירגיש את החוסם פרסומות
@פישל @yzahn @chv יש לכם רעיונות?
תודה רבה מראשפתחתי את זה בקטגוריה של css לא יודע אם זה כ''כ מתאים אבל הרעיון
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@קינג-קומפיוטר ואם תמצא פתרון זה יעזור? הם לא מוכנים לפתוח בלי קשר לפתרון (מהתכתבות איתם), זה מצער אבל זה המצב, חבל על הזמן.
-
@קינג-קומפיוטר טענו בעבר שעם התוסף הזה ניתן לעקוף בחלק מההורדות
-
@יוסי-מחשבים הם אמרו שהם ישקלו ואת זה לא שללו את זה לגמרי
לגבי התוסף שלחתי להם את זה והם אמרו שזה לא עוזר -
@קינג-קומפיוטר אמר באיך אפשר לקמבן חוסם פרסומות באתר:
בכדי להוריד מהאתר https://filecr.com/ צריך לבטל את החוסם פרסומות, הבעיה היא שמשתמשי נטפרי לא יכולים לבטל את החוסם פרסומות המובנה בסינון אי לכך א''א להוריד תוכנות מהאתר הנ''ל
בגלל הבעייה הטכנית ההיא נטפרי חסמו את האתר לגמרי ביקשתי מהם שיפתחו את האתר אבל שיכתבו “באתר זה א’'א להוריד קבצים עם נטפרי עקב בעיה טכנית” כמו שכתוב בויקיפדיה “זהירות ויקיפדיה מחיל ערכים מסולפים וכו’” הם אמרו שהם יישקלו את העניין ואולי יפתחו את האתר
לעניננו אני רוצה לדעת אם יש דרך לעבוד על האתר שהוא לא ירגיש את החוסם פרסומות
@פישל @yzahn @chv יש לכם רעיונות?
תודה רבה מראשפתחתי את זה בקטגוריה של css לא יודע אם זה כ''כ מתאים אבל הרעיון
א לא הבנתי בתור מה אתה מתייג אותי לאחר שכבר כתבתי לך תגובה בצאט עם פירוט מלא..
ב אין לי הרבה עצבים להיות פה בפורום ולכתוב אבל בקצרה
אמרתי לך שיש תוסף שמבטל את זה
וגם אם לא זה ממש לא סיבה מוצדקת התגובה שקיבלתי מנטפרי הם אמרו שלא רוצים לגרום עגמ"נ לאנשים שבאים להוריד ובסוף אי אפשר ולכן הם חוסמים
אני לא רוצה להביא פה שמות אבל כבר הבאתי לך אתרים שכמעט הכול חסום להורדה נטפרי אמורה לספק סינון על אתרים בעייתים ולא סתם לנסות לחפש לחסום
כאגב בהתחלה נטפרי טענו שהאתר בעיתי אם תוכן לא ראויה לאחר שהתווכחתי איתם והוכחתי להם את חפתו של האתר אז הם התחילו להגיב את מה שהם מגיבים כרגע שזה סיפור לפתוח ...
סוף פסוק אין לי מה להוסיף לאחר מה שכתב יוסי מחשבים ותאמין לי שזה באמת כואב לי כי בקצב הזה אני מבין שאני לא הולך להשאר הרבה בנטפרי ואצטרך לעבור סינון ומאוד חבל
אני מאמין שכמונו עוד הרבה היו מסכימים אפילו לשלום עוד בשביל שהסינון יהיה באמת סינון ולפתוח את מה שבאמת לא בעייתי בלי אינטרסים אישיים...
החותם בכאב (לא בגל שאין מה לעשות אלא אני עדיין מאמין שהדבר יכול להשתנות ומתפלל על זה)...
זה בקצרה (יש לי עוד הרבה דברים בנושא ולא אכתוב יותר פה)אין בכונתי שום דבר נגד נטפרי ואני מאוד ישמח שמי שנמצא בחלונות הגבוהים יזיז דברים לצורה הנכונה...
-
-
@חייםבמים12 אמר באיך אפשר לקמבן חוסם פרסומות באתר:
@פישל אמר באיך אפשר לקמבן חוסם פרסומות באתר:
אינטרסים אישיים...
נו באמת....
אני לא הולך עכשיו לריב כמו ילד קטן
כתבתי את שליאין בכונתי שום דבר נגד נטפרי ואני מאוד ישמח שמי שנמצא בחלונות הגבוהים יזיז דברים לצורה הנכונה...
אבל אם אתה מכיר את האתר https://filecr.com/ (וכנראה שלא לפי התגובה) אין סיבה שיחסם
ותגובה שקיבלתי כמו האתר נחסם בכדי למנוע עגמ"נ זה תשובה אינטרסית עם קריץ לא לפתוח את האתר (כמו שכתב יוסי מחשבים הם החליטו ועכשיו שום דבר לא יעזור)
וכי חסר אתרים או כל חיפוש גוגל שאתה עושה חצי חסום בגלל זה סוגרים את חיפוש גוגל כי זה מונע עגמ"נ
הופך בה והפוך בה ואולי תתחיל להבין.... -