להורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים
-
@מוגן אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
מהעדכון האחרון של וינדוס חלק מהתפריטים בסייר קבצים התהפכו...
עכשיו אני שם לב שזה לא רק משהו סימנטי, הבאג הרבה יותר, פשוט א"א בכלל לבחור בחלונית שנפתחת...
עריכה: בדקתי שוב ולמי שמאוד מתאמץ, ניתן לבחור אם אתה עומד על העכבר בצד ימין במרחק של 15 ס"מ בערך מהחלונית... -
@A0533057932
כדי לקבל את ווינדוס 11 צריך להירשם ל dev או ל beta ומה יותר מומלץ? -
@mfmf אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@A0533057932
כדי לקבל את ווינדוס 11 צריך להירשם ל dev או ל beta ומה יותר מומלץ?לא צריך להרשם, ניתן להוריד מהפורום או מכאן
-
@יוסי-מחשבים אני לא רוצה לעשות התקנה נקיה אלא רק עדכון..
ודרך מה שאתה הבאת יותר מומלץ? -
ודרך מה שאתה הבאת יותר מומלץ?רק קח בחשבון שאמר @A0533057932
שצריך חיבור גלישה מהיר והרבה גיגה כי המערכת מורידה כל פעם מערכת שלימה של 4 גיגה למחשב ומתקינה מחדש את הווינדוס -
@עניו-כמשה אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
צריך חיבור גלישה מהיר והרבה גיגה כי המערכת מורידה כל פעם מערכת שלימה של 4 גיגה למחשב ומתקינה מחדש את הווינדוס
אם אני אעדכן את זה רק פעם בחודש, זה ייתן לי את העדכון האחרון או שאני אצטרך להתקין עדכון עדכון?
-
@עניו-כמשה אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
צריך חיבור גלישה מהיר והרבה גיגה כי המערכת מורידה כל פעם מערכת שלימה של 4 גיגה למחשב ומתקינה מחדש את הווינדוס
אם אני אעדכן את זה רק פעם בחודש, זה ייתן לי את העדכון האחרון או שאני אצטרך להתקין עדכון עדכון?
זה יתן את האחרון
אבל למה אתה חושב שמייקרוסופט שואלת אותך מתי לעדכן? -
@a0533057932 אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
למה אתה חושב שמייקרוסופט שואלת אותך מתי לעדכן
למה אתה בכלל חושב שמייקרוסופט שואלת מישהו משהו...
-
@שם-משתמש אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
למה אתה חושב שמייקרוסופט שואלת אותך מתי לעדכן
למה אתה בכלל חושב שמייקרוסופט שואלת מישהו משהו...
לא הבנתי
-
@a0533057932
הם לא שואלים אף אחד לפני שהם עושים שינויים, עושים באגים בכל עדכון, מקווה שבווינדוס 11 ישתנה משהו... -
@a0533057932
הם לא שואלים אף אחד לפני שהם עושים שינויים, עושים באגים בכל עדכון, מקווה שבווינדוס 11 ישתנה משהו...שוב
לא הבנתי מה אתה רוצה ממני -
@a0533057932
הם לא שואלים אף אחד לפני שהם עושים שינויים, עושים באגים בכל עדכון, מקווה שבווינדוס 11 ישתנה משהו...שוב
לא הבנתי מה אתה רוצה ממניהוא אומר- שהוא מקווה שבווינדוס 11, ישאלו לפני שהם מוסיפים עדכון, ולא כמו וינדוס 10 שמוסיפים עדכונים בין אם אתה מאשר או לא, ולרוב יש בהם באגים.
-
@יוסי-הגאון אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@a0533057932
לא הבנתי מה אתה רוצה ממניהוא אומר- שהוא מקווה שבווינדוס 11, ישאלו לפני שהם מוסיפים עדכון, ולא כמו וינדוס 10 שמוסיפים עדכונים בין אם אתה מאשר או לא, ולרוב יש בהם באגים.
תקוות שווא
ועדין לא זכיתי להבין בתור מה תייגו אותי -
ודרך מה שאתה הבאת יותר מומלץ?במערכת הפעלה רשמית ניתן לעשות שדרוג גם דרך קובץ ISO אני לא יודע אם זה ככה גם כאן, צריך פשוט לבדוק, להוריד את הקובץ ISO להריץ ולבדוק אם יש אפשרות עדכון כשהקבצים והאפליקציות נשמרים
-
כיון שאני רואה שנהנים כאן להביא מידע בקשר לווינדוס 11, אעתיק פה חלק ממה שכתוב בהודעות למשתתפי Windows Insider. אם זה מעניין, אעלה עוד, תעדכנו!
שלום Windows Insiders,
היום אנו משחררים את Windows 11 Insider Preview Build 22000.100 לכולם בערוץ Dev!
שינויים ושיפורים
התחלנו להפיץ צ'אט מ- Microsoft Teams ל- Insiders בערוץ Dev. לא כולם יראו את זה מיד.
הסמלים הנסתרים בפינה הימנית התחתונה של שורת המשימות עודכנו כך שיתאימו לחזות החזותית החדשה של Windows 11.
הוספנו את היכולת לגשת במהירות להגדרות התמיכה בפוקוס ישירות ממרכז ההודעות.
כאשר פעילות רקע מאפליקציה דורשת תשומת לב, האפליקציה תבהב בשורת המשימות כדי למשוך את תשומת ליבך. ב- Windows 11 עדכנו את העיצוב הזה כך שהוא עדיין תופס את תשומת ליבך אך עם טיפול מרגיע שממזער את ההשפעה של הסחות דעת לא מוצדקות. ההבהוב העדין נפסק בסופו של דבר, ותראה לוחית גב מעט אדומה וגלולה אדומה מתחת לסמל האפליקציה הממשיכה לציין שפעילות רקע זקוקה לתשומת ליבך.
סמל מקלדת המגע בשורת המשימות הותאם כך שיהיה עקבי יותר לגודל הסמלים האחרים בפינה של שורת המשימות.
זרימת לוח השנה של שורת המשימות תתמוטט כעת לחלוטין כאשר לוחצים על השברונית בפינה העליונה כדי לתת לכם יותר מקום להתראות.
בעדכון האחרון של חנות מיקרוסופט שהופיעה בפני Insiders, גרמנו לניווט בחנות Microsoft החדשה שלנו להרגיש מהיר ומהנה. כשתבחר אפליקציה או סרט שאתה מעוניין בו, ייתכן שתבחין בכמה אנימציות שיעזרו לך לעקוב אחר מה שאתה גולש
שימו לב: נראה לי שזה קשור להרצת אפליקציות אנדרואיד!
למפתחים
תוכל להוריד את Windows Insider SDK האחרון בכתובת aka.ms/windowsinsidersdk. Windows Insider SDK יטוס ברציפות עם מבנים מקדימים של Windows 11 Insider Preview, וה- Windows Insider SDK האחרון עבור Build 22000.100 זמין כעת.