להורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים
-
ווינדוס 11 זה עדכון 21H2 של ווינדוס 10
Windows 11 הוא Windows 10 21H2 משופר
במקור מיקרוסופט לא כינתה זאת ב- Windows 11. לפני כן, זה נקרא Windows 10 21H2, או עדכון "Sun Valley" של Windows 10. העדכון 21H2 היה אמור להגיע עם כל השיפורים בממשק המשתמש שאנחנו רואים כעת ב- Windows 11. חשוב מכך, 21H2 היה שיפוץ ממשק משתמש עבור Windows 10 ולא "Windows הבא".כאשר מיקרוסופט הכריזה רשמית על Windows 11, אנשים רבים הופתעו מכך שהחברה החליטה לקרוא ל- 21H2 גרסה חדשה של Windows. ורוב התכונות העיקריות של Windows 11 כבר הוכרזו כי יגיעו ל- Windows 10 או שנשלפו היישר מ- Windows 10X הנידון.
לכן, Windows 11 נראה יותר כמו מהלך שיווקי מאשר מהדור הבא של Windows. אתה יכול לראות עדויות לכך שזה מעט יותר מאשר מהלך שיווקי על ידי הביצועים של מערכת ההפעלה הנוכחית של Windows 11.
חלונות 11 מתכוננים להיות שדרוג מצוין
מיקרוסופט לקחה את Windows 10 21H2, מיתגה אותו מחדש וחשפה אותו כ- Windows 11. למעשה, אתה מקבל חלונות 10 משופרים עם מראה חדש ומבריק ...העובדה שלמבנה הנוכחי של Windows 11 יש אותה רמת ביצועים ויציבות אמורה להקל עליך, כי תוכל ליהנות ממערכת ההפעלה החדשה ללא חששות גדולים. לכן, אם אתם סקרנים, הקפידו לבדוק אם אתם זכאים ל- Windows 11 והמתינו לתאריך שחרורו בסתיו 2021
למידע נוסף-
https://www.makeuseof.com/windows-11-windows-10-in-disguise/?utm_source=MUO-NL-RP&utm_medium=newsletter -
@a0533057932 אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
בגלל שקוראים לזה 11 אנשים שוכחים את כל זה
לדעתי יש חלק מהאוכלוסיה שיש בו דחף להחזיק את הגרסה אחרי המעודכנת.
באג פסיכולוגי כזה... -
@יוסי-הגאון אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
יתכן, אך ברור שהדרישות המינימליות של ווינדוס 11 לא היו אמורות להיות בעדכון הזה [אא"כ זה חלק מהמהלך השיווקי...], וגם לא שמענו על הרצת אפליקציות בעדכון הזה - כמו ששמענו בווינדוס 11.
-
@שם-משתמש אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
יתכן, אך ברור שהדרישות המינימליות של ווינדוס 11 לא היו אמורות להיות בעדכון הזה [אא"כ זה חלק מהמהלך השיווקי...], וגם לא שמענו על הרצת אפליקציות בעדכון הזה - כמו ששמענו בווינדוס 11.
זה מה אני אומר- לקחו עדכון, ליטשו אותו, ראו שהוא טוב, הוסיפו הוספות, והפכו למערכת הפעלה- חלונות 11. (למרות 'הבטחות בנט' שלא תהיה עוד חלונות, לאחר חלונות 10)
לדעתי יש חלק מהאוכלוסיה שיש בו דחף להחזיק את הגרסה אחרי המעודכנת.
זה לא משנה, כל אחד היה רוצה להתקדם ולא להישאר בעבר, עם מערכות הפעלה כמו סימביאן, מחשבי כף יד וכו'
באג פסיכולוגי כזה...
-
עם מערכות הפעלה כמו סימביאן
יפה שאתה מבין את זה... ( )
-
@מוגן אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
מהעדכון האחרון של וינדוס חלק מהתפריטים בסייר קבצים התהפכו...
עכשיו אני שם לב שזה לא רק משהו סימנטי, הבאג הרבה יותר, פשוט א"א בכלל לבחור בחלונית שנפתחת...
עריכה: בדקתי שוב ולמי שמאוד מתאמץ, ניתן לבחור אם אתה עומד על העכבר בצד ימין במרחק של 15 ס"מ בערך מהחלונית... -
@A0533057932
כדי לקבל את ווינדוס 11 צריך להירשם ל dev או ל beta ומה יותר מומלץ? -
@mfmf אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@A0533057932
כדי לקבל את ווינדוס 11 צריך להירשם ל dev או ל beta ומה יותר מומלץ?לא צריך להרשם, ניתן להוריד מהפורום או מכאן
-
@יוסי-מחשבים אני לא רוצה לעשות התקנה נקיה אלא רק עדכון..
ודרך מה שאתה הבאת יותר מומלץ? -
@יוסי-מחשבים אני לא רוצה לעשות התקנה נקיה אלא רק עדכון..
ודרך מה שאתה הבאת יותר מומלץ?רק קח בחשבון שאמר @A0533057932
שצריך חיבור גלישה מהיר והרבה גיגה כי המערכת מורידה כל פעם מערכת שלימה של 4 גיגה למחשב ומתקינה מחדש את הווינדוס -
@עניו-כמשה אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
צריך חיבור גלישה מהיר והרבה גיגה כי המערכת מורידה כל פעם מערכת שלימה של 4 גיגה למחשב ומתקינה מחדש את הווינדוס
אם אני אעדכן את זה רק פעם בחודש, זה ייתן לי את העדכון האחרון או שאני אצטרך להתקין עדכון עדכון?
-
@עניו-כמשה אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
צריך חיבור גלישה מהיר והרבה גיגה כי המערכת מורידה כל פעם מערכת שלימה של 4 גיגה למחשב ומתקינה מחדש את הווינדוס
אם אני אעדכן את זה רק פעם בחודש, זה ייתן לי את העדכון האחרון או שאני אצטרך להתקין עדכון עדכון?
זה יתן את האחרון
אבל למה אתה חושב שמייקרוסופט שואלת אותך מתי לעדכן? -
למה אתה חושב שמייקרוסופט שואלת אותך מתי לעדכן
למה אתה בכלל חושב שמייקרוסופט שואלת מישהו משהו...
-
למה אתה חושב שמייקרוסופט שואלת אותך מתי לעדכן
למה אתה בכלל חושב שמייקרוסופט שואלת מישהו משהו...
לא הבנתי
-
@a0533057932
הם לא שואלים אף אחד לפני שהם עושים שינויים, עושים באגים בכל עדכון, מקווה שבווינדוס 11 ישתנה משהו... -
@a0533057932
הם לא שואלים אף אחד לפני שהם עושים שינויים, עושים באגים בכל עדכון, מקווה שבווינדוס 11 ישתנה משהו...שוב
לא הבנתי מה אתה רוצה ממני