להורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים
-
עוד חדש בנושא:
אזהרה:
זהירות: קבצי התקנה מזויפים ל-Windows 11 מופצים ברשת
בחברת אבטחת המידע קספרסקי (Kaspersky) מזהירים מפני תופעה חדשה יחסית: קבצי התקנה מזויפים למערכת ההפעלה החדשה Windows 11, שכלל אינם כוללים את מערכת ההפעלה עצמה – אך דווקא כן ידאגו להתקין על המחשב מיני רוגלות העשויות לנתב מידע אישי רב לידי האקרים, או להציג פרסומות מרובות על המסך.
השיטה בדרך כלל זהה: יצירת קובץ התקנה המכיל בשמו את השם Windows 11 וגרסה כלשהי של מערכת ההפעלה כמו לדוגמה 86307_windows 11 build 21996.1 x64 + activator.exe, בגודל שנראה אמין (כ-1.75 גיגה-בייט). בפועל, רוב הקובץ מכיל מידע אקראי וחסר תועלת. בעת ההתקנה, מופיעים על המסך דיאלוגים מרובים המוקדשים ל״תנאי שימוש״, אותם רוב המשתמשים אינם טורחים כלל לקרוא. אולם אישור אותם התנאים מוביל מייד להתקנת אותן רוגלות, ועוד לכאורה באישורו של המשתמש.
המעשה כולו מפתיע למדי, שכן מערכת ההפעלה Windows 11 מופצת בינתיים בגרסת ניסיון, ואת זו מוכנה מיקרוסופט (Microsoft) להעביר בחינם לכל דורש, ללא כל התחייבות לתשלום בשום שלב. (Insiders) של מיקרוסופט היא כל מה שנדרש על מנת להוריד את גרסת הניסוי העדכנית. וגם לאחר שמערכת ההפעלה תצא באופן רשמי, רוב המשתמשים יוכלו לשדרג אליה בחינם מהגרסה הנוכחית של Windows 10.ההמלצה, אם כך, היא להתקין את Windows 11 רק מקובץ שהגיע באופן ישיר ממיקרוסופט. לרוב המשתמשים בכל אופן מוטב להמנע מגרסת הניסוי הנוכחית, ולהמתין למהדורה הסופית שתגיע ככל הנראה מאוחר יותר השנה.
מקור|||||||||||||||||
ובזאת אשאל את @A0533057932 . האם אתה בטוח שהמקור שממנו אתה מביא הiso הוא מקור אמין?
כי עד כמה שאני זוכר , אמרת שאתה לוקח את הiso מכאן ולא מהאתר של מיקרסופט. -
@הנני-העני אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
עוד חדש בנושא:
אזהרה:
זהירות: קבצי התקנה מזויפים ל-Windows 11 מופצים ברשת
בחברת אבטחת המידע קספרסקי (Kaspersky) מזהירים מפני תופעה חדשה יחסית: קבצי התקנה מזויפים למערכת ההפעלה החדשה Windows 11, שכלל אינם כוללים את מערכת ההפעלה עצמה – אך דווקא כן ידאגו להתקין על המחשב מיני רוגלות העשויות לנתב מידע אישי רב לידי האקרים, או להציג פרסומות מרובות על המסך.
השיטה בדרך כלל זהה: יצירת קובץ התקנה המכיל בשמו את השם Windows 11 וגרסה כלשהי של מערכת ההפעלה כמו לדוגמה 86307_windows 11 build 21996.1 x64 + activator.exe, בגודל שנראה אמין (כ-1.75 גיגה-בייט). בפועל, רוב הקובץ מכיל מידע אקראי וחסר תועלת. בעת ההתקנה, מופיעים על המסך דיאלוגים מרובים המוקדשים ל״תנאי שימוש״, אותם רוב המשתמשים אינם טורחים כלל לקרוא. אולם אישור אותם התנאים מוביל מייד להתקנת אותן רוגלות, ועוד לכאורה באישורו של המשתמש.
המעשה כולו מפתיע למדי, שכן מערכת ההפעלה Windows 11 מופצת בינתיים בגרסת ניסיון, ואת זו מוכנה מיקרוסופט (Microsoft) להעביר בחינם לכל דורש, ללא כל התחייבות לתשלום בשום שלב. (Insiders) של מיקרוסופט היא כל מה שנדרש על מנת להוריד את גרסת הניסוי העדכנית. וגם לאחר שמערכת ההפעלה תצא באופן רשמי, רוב המשתמשים יוכלו לשדרג אליה בחינם מהגרסה הנוכחית של Windows 10.ההמלצה, אם כך, היא להתקין את Windows 11 רק מקובץ שהגיע באופן ישיר ממיקרוסופט. לרוב המשתמשים בכל אופן מוטב להמנע מגרסת הניסוי הנוכחית, ולהמתין למהדורה הסופית שתגיע ככל הנראה מאוחר יותר השנה.
מקור|||||||||||||||||
ובזאת אשאל את @A0533057932 . האם אתה בטוח שהמקור שממנו אתה מביא הiso הוא מקור אמין?
כי עד כמה שאני זוכר , אמרת שאתה לוקח את הiso מכאן ולא מהאתר של מיקרסופט.אני בטוח לחלוטין
המקור הנ"ל אמין
נ.ב. אין שום מקור רשמי מטעם מייקרוסופט להורדת ווינדוס 11
כך שהכתבה לא מדויקת
כמו כן אתה יכול לראות את גודל הקובץ שאני מביא לעומת מה שמדובר שם
נ.ב.ב. אין שום צורך להעלות כל כתבה שכתוב בה ווינדוס 11 -
@a0533057932 אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
מלא באגים
אני משתמש עם ווינדווס 11 ביום יום וברוך השם כמעט ואין באגים והפוך זה הרבה יותר טוב ונוח
אולי תואיל מטובך להסביר על איה באגים אתה מדבר? -
@מוגן אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
מהעדכון האחרון של וינדוס חלק מהתפריטים בסייר קבצים התהפכו...
וברגע שקורה דבר כזה זה לא רק אותיות הפוכות זה אי יכולת ללחוץ על שום בחירה בתפריט
אין איך להגיע למנהל המשימות בצורה נורמלית -
אין איך להגיע למנהל המשימות בצורה נורמלית
ctrl + alt +del
-
@מפתחים אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
אין איך להגיע למנהל המשימות בצורה נורמלית
ctrl + alt +del
זה לא צורה נורמלית
אין את התפריט הימני של שורת המשימות
תפריט ימני של כל המחשב מזעזע וחסר אופציות -
@a0533057932
Ctrl+Shift+esc -
@a0533057932 אופציה נוספת זה כפתור התחל ו X
-
פוסט זה נמחק!
-
@eitcok-grafik אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@a0533057932
Ctrl+Shift+escעוזר
אבל זה לא אומר שאין בעיה בזה שביטלו את הדרך הקודמת -
?????
-
?????
[לכידה(1
אני זכרתי שהוא פותח משהו אחר
-
@a0533057932 האמת..
אני מעולם פתחתי בדרך הזו. -
הערכה.. -
פוסט זה נמחק!
-
@web_master
בעדכונים הקיימים, אפשר כבר להריץ אפליקציות אנדרואיד?