להורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים
-
@יום_שמח
ההגדרות שנתת למכונה שונות בשני המחשבים ככה"נ@שמואל אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
רשמי, insider preview:
כאן מדובר בגירסא הבאה של וווינ 10 - הלא היא 21h2.
הנושא הזה מדבר על win 11
יש הבדל עד כמה שידוע לי בין 21h2 לבין win 11
עריכה: כעת אני רואה שמצלד אחד כתוב win 11 ומצד שני כתוב 21h2ו הגירסא הבאה של ווינ 10 אחרי 21h1
מוזר.. -
@הנני-העני אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
כאן מדובר בגירסא הבאה של וווינ 10 - הלא היא 21h2.
מה?
לא הבנתי מה אתה רוצה.
התמונה ששלחתי היא ווינדוס 11 -
@הנני-העני @שמואל צודק
כך נראה 11
-
ההגדרות שנתת למכונה שונות בשני המחשבים ככה"נ
אותו דבר בדיוק.
השאלה היא אם כל הבעיה של הצורך במעבד מסוים זה רק על המחשב עצמו או שגם המכונה הוירטואלית נסמכת על אותו מעבד ובמחשב אחד הוא קיים ובמחשב השני לא? -
@שמח-לעזור
מה זה בדיוק ואיך זה קשור אלי?@שמח-לעזור אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@shimi1 תפתח את כל האפשרויות ותמצא את זה שם
עזוב אותך מה לך להסתבך בביוס
אני מצאתי לעצמי שיטה פשוטה מאוד לבדיקת הדבר הזה
כותבים בחיפוש של ווינ 10 tpm. לוחצים על פתרון בעיות במעבד הבאטחה -
ומגלים שאין את רכיב הtpm כלל וכלל!
את השיטה הזו מצאתי לעצמי לא ראייתי שמביאים אותה בשום מקום אבל היא נראית טובה
לכאורה זו בדיקה יותר טובה
בהצלחה! -
@הנני-העני ווינדוס מביאים אותה
-
@a0533057932 אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@יוסי-הגאון אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
סטודנט להנדסה וחובב הטלפונים המיושן, גוסטב מונס, הצליח להריץ את חלונות 11 במכשיר Lumia 950 XL , אחד מטלפוני Windows האחרונים ששוחררו לפני שמיקרוסופט ויתרה על מכשירים ניידים. זה בהחלט לא רץ כל כך מהר, אבל הוא רץ! @מישהו12כפי שדווח על ידי The Verge , מונס והעמית המהנדס בינגקסינג וואנג קיבלו לאחרונה את Windows 10 ו- 10X לעבוד בטלפונים ישנים של Windows. הבאת מבנה ה- Windows 11 Insider ל- Lumia 950 XL הייתה רק צעד טבעי בהתקדמות זו, אם כי נדרשה הנדסה הפוכה של כמה נהגים (וכמה מנהלי התקנים בהתאמה אישית).
ככל הנראה, צוותם של מונס וונג המונה 15 איש נאלץ לעקוף חלק מדרישות החומרה של חלונות 11 כדי להפעיל את מערכת ההפעלה בטלפון בן חמש. ברור שזה המקרה בכל הפרויקטים האלה, אז אני לא אזכיר את זה שוב, אבל זה קצת גורם לך לתהות אם דרישות החומרה של מיקרוסופט הן שרירותיות.
למידע נוסף
https://www.reviewgeek.com/90939/windows-11-is-the-new-doom/היה לך צד שזה לא החלטה מודעת לחסום במפורש רכיבים ישנים אלא בעיה אמיתית?
ברור שזה החלטה
ואף אחד לא ביקש ממך לקנות את ווינדוס 11 כיום
שוב יש תמיכה עד 2025 לווינדוס 10
אבל מובן מאד למה בהשקת מערכת חדשה הם מחייבים את כולם לעבור לחומרה עדכנית ורלוונטיתוחבל שלא עשו זאת זמן רב מראש
לראות את קרובי המשפחה והחברים קונים את הזבל שיש היום במחירים מופקעים
שמבטיחים להם שהוא נהדר לוורד
והכל כי דרישות החומרה לא התעדכנו מ2009לדעתי זה גם לא יעזור
אנשים פשוט יתיקנו על מחשבים שלא תומכים את win 11 ויתעתעו באנשים אחרים שהנה זה מחשב מעולה הא עובדא הוא תומך במערכת הזו!
רק יצא הפסד יותר גדול..
בסופו של דבר
אם הקב"ה ירצה שהבנאדם יקנה מחשב דפוק וישלם עליו הרבה - כך יקרה
וכן להפיך..
אני לא רואה את זה מועיל בשום צורה.
אבל כמודמני שבחוקי הפורום אסור לדון על דעות
אז נחכה שזה יהיה למעיישה -
@a0533057932 אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@יוסי-הגאון אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
סטודנט להנדסה וחובב הטלפונים המיושן, גוסטב מונס, הצליח להריץ את חלונות 11 במכשיר Lumia 950 XL , אחד מטלפוני Windows האחרונים ששוחררו לפני שמיקרוסופט ויתרה על מכשירים ניידים. זה בהחלט לא רץ כל כך מהר, אבל הוא רץ! @מישהו12כפי שדווח על ידי The Verge , מונס והעמית המהנדס בינגקסינג וואנג קיבלו לאחרונה את Windows 10 ו- 10X לעבוד בטלפונים ישנים של Windows. הבאת מבנה ה- Windows 11 Insider ל- Lumia 950 XL הייתה רק צעד טבעי בהתקדמות זו, אם כי נדרשה הנדסה הפוכה של כמה נהגים (וכמה מנהלי התקנים בהתאמה אישית).
ככל הנראה, צוותם של מונס וונג המונה 15 איש נאלץ לעקוף חלק מדרישות החומרה של חלונות 11 כדי להפעיל את מערכת ההפעלה בטלפון בן חמש. ברור שזה המקרה בכל הפרויקטים האלה, אז אני לא אזכיר את זה שוב, אבל זה קצת גורם לך לתהות אם דרישות החומרה של מיקרוסופט הן שרירותיות.
למידע נוסף
https://www.reviewgeek.com/90939/windows-11-is-the-new-doom/היה לך צד שזה לא החלטה מודעת לחסום במפורש רכיבים ישנים אלא בעיה אמיתית?
ברור שזה החלטה
ואף אחד לא ביקש ממך לקנות את ווינדוס 11 כיום
שוב יש תמיכה עד 2025 לווינדוס 10
אבל מובן מאד למה בהשקת מערכת חדשה הם מחייבים את כולם לעבור לחומרה עדכנית ורלוונטיתוחבל שלא עשו זאת זמן רב מראש
לראות את קרובי המשפחה והחברים קונים את הזבל שיש היום במחירים מופקעים
שמבטיחים להם שהוא נהדר לוורד
והכל כי דרישות החומרה לא התעדכנו מ2009לדעתי זה גם לא יעזור
אנשים פשוט יתיקנו על מחשבים שלא תומכים את win 11 ויתעתעו באנשים אחרים שהנה זה מחשב מעולה הא עובדא הוא תומך במערכת הזו!
רק יצא הפסד יותר גדול..
בסופו של דבר
אם הקב"ה ירצה שהבנאדם יקנה מחשב דפוק וישלם עליו הרבה - כך יקרה
וכן להפיך..
אני לא רואה את זה מועיל בשום צורה.
אבל כמודמני שבחוקי הפורום אסור לדון על דעות
אז נחכה שזה יהיה למעיישהמי שקונה מחשב חדש בלי מדבקה של ווינדוס 11 זה בעייתו בלבד
על יעקב אבינו נאמר איש תם יושב אוהלים
בחוץ הוא לא היה תם -
@הנני-העני היא לא טובה.
לפי השיטה הזו אין לי TPM, אבל גם בריאות המחשב של MS וגם whynotwin11 מראים שהכל אצלי-כולל TPM תקין
ומאידך
@A0533057932 יש לך הסבר? -
@a0533057932
רוב האנשים שקונים בהרבה כסף מחשב לא משהו זה אלו שקונים מחברים ויד שניה וכדומה
מי שקונה מחנות רשמית בד"כ לא יפול בפח.
מסכים איתך בזה.:::
אם ברצונך להמשיך הדיון נשמיך בצאט - לא נעים לי לגרור כ"כ הרבה פוסטים ע"כ. במחילה.
:::
-
@מישהו12
אוה. הנה. השיטה טובה.
כמו שאתה רואה בתמונה הראשונה כתוב לך שהמעבד אבטחה פעיל
ובתמונה השניה מסופק לך פרטים אודותיו
בשוואה אלי שלי כתוב שלא נתמך וחסרים פרטים על המעבד אבטחה
למי שרוצה לבדוק אם יש לו את רכיב הtpm וגם את הגירסא שלו מבלי להכינס לביוס זו דרך! -
@מישהו12 אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@הנני-העני היא לא טובה.
לפי השיטה הזו אין לי TPM, אבל גם בריאות המחשב של MS וגם whynotwin11 מראים שהכל אצלי-כולל TPM תקין
ומאידך
@A0533057932 יש לך הסבר?הסבר פשוט
עיין טוב טוב להבדל בין ההודעה שלך
לבין ההודעה של @הנני-העני -
למי שרוצה לבדוק אם יש לו את רכיב הtpm וגם את הגירסא שלו מבלי להכינס לביוס זו דרך!
לא מדויק
עם מושבת בביוס המחשב לא יודע גם שם -
לא צריך שום TPM, מורידים את ההתקנה ולוקחים את הקובץ ISO ומחלצים את זה עם ווינראר, ואחר כך נכנסים לתיקייה sources ומשם מוחקים את הקובץ appraiserres.dll. ואח"כ מפעילים את ההתקנה setup מהתיקייה הראשית, וזה מתקין רגיל מווינדוס 10 ל11 וזה עובד בכל מחשב גם ללא TPM. אני מדבר מנסיון אישי של יותר מפעם אחת.
בקיצור אפשר להישאר עם המחשב הישן. ואת הכסף שחשבתם לרכוש מחשב חדש תתרמו זאת לעניי ישראל.
הכל סתם משחקים של מייקרוסופט כדי לתעתע בנו, ולגרום לנו לביטול תורה עם הדרישות הגבוהות שלהם.
אגב, לא ניסיתי לסגור חזרה את ה ISO ולנסות להתקין את זה מהבוט, אבל מסתבר שגם אז זה יעבוד. -
@הנני-העני אגב בנוגע לאבטחת ווינדוס
כמו שניתן לראות אבטחת ווינדוס לא תמיד מדייקת -
@שמח-לעזור אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
מישהו יודע איך אני מתקין WIN11 למרות שאין לי את החומרה המתאימה?
דבר בצ'אט
-
@חיים-חי אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
לא צריך שום TPM, מורידים את ההתקנה ולוקחים את הקובץ ISO ומחלצים את זה עם ווינראר, ואחר כך נכנסים לתיקייה sources ומשם מוחקים את הקובץ appraiserres.dll. ואח"כ מפעילים את ההתקנה setup מהתיקייה הראשית, וזה מתקין רגיל מווינדוס 10 ל11 וזה עובד בכל מחשב גם ללא TPM. אני מדבר מנסיון אישי של יותר מפעם אחת.
בקיצור אפשר להישאר עם המחשב הישן. ואת הכסף שחשבתם לרכוש מחשב חדש תתרמו זאת לעניי ישראל.
הכל סתם משחקים של מייקרוסופט כדי לתעתע בנו, ולגרום לנו לביטול תורה עם הדרישות הגבוהות שלהם.
אגב, לא ניסיתי לסגור חזרה את ה ISO ולנסות להתקין את זה מהבוט, אבל מסתבר שגם אז זה יעבוד.הפיתרון הזה ספציפית עובד רק דרך הווינדוס אבל להתקנה דרך הבוט זה לא עובד
יש פיתרון אחר שבדקתי שמאפשר להתקין גם דרך הבוט -
@shimi1 אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@חיים-חי אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
אגב, לא ניסיתי לסגור חזרה את ה ISO ולנסות להתקין את זה מהבוט, אבל מסתבר שגם אז זה יעבוד.הפיתרון הזה ספציפית עובד רק דרך הווינדוס אבל להתקנה דרך הבוט זה לא עובד
יש פיתרון אחר שבדקתי שמאפשר להתקין גם דרך הבוטעם הקבצי רגיסטרי או משהו אחר?