להורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים
-
@יושב-אהלים אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) שיצא בקרוב:
@מישהו12 אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) שיצא בקרוב:
@אנונימוס-1 לא, אין לי, גם אני אשמח לקישור.
יש כאן בפורום @אלישי העלה את זה לפורום, תעשה חיפוש.
אם לא תמצא אני יעלה לך (זה 300 מגה אז אני מעדיף שתמצא)אני צריך את הגרסא החינמית לא הפרו...
-
אני צריך את הגרסא החינמית לא הפרו...
אתה והתוכנות הפרוצות...
אפשר נדמה לי להוריד מאתר הבית של התוכנה ל30 יום ניסיון,
ונראה לי אלישי העלה לא פרו, והוא הביא גם מפתחות להפעלה. -
אני צריך את הגרסא החינמית לא הפרו...
אתה והתוכנות הפרוצות...
אפשר נדמה לי להוריד מאתר הבית של התוכנה ל30 יום ניסיון,
ונראה לי אלישי העלה לא פרו, והוא הביא גם מפתחות להפעלה.ייש להם גרסא חינמית שנראת Player, אני רק לא יודע איך מורידים
-
@אנונימוס-1 תנסה עם VB
-
@יושב-אהלים הורדתי את הפרו עם מפתחות מהפורום, עובד מעולה
-
@אנונימוס-1 אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) שיצא בקרוב:
@מישהו12 נראה לי. בינתיים אני לא מצליח להריץ את הISO
תנסה.
-
-
@אנונימוס-1 לא, אין לי, גם אני אשמח לקישור.
יש כאן בפורום @אלישי היקר העלה את זה לפורום, תעשה חיפוש.
אם לא תמצא אני יעלה לך (זה 300 מגה אז אני מעדיף שתמצא)כן זה פרו (בהתקנה אפשר להתקין גם הום)
יש שם גם קישור לאתר הבית
https://mitmachim.top/topic/307/vmware-workstation-pro-מכונה-וירטואלית?_=1624187638334 -
הי, חברים. מיקרוסופט רותחים על ההדלפה. בקרוב גוגל יימחקו מתוצאות החיפוש את האתרים שמעלים את הגרסא הזו.
אולי כדאי למחוק מכאן? -
@כיפה-אדומה מהיכן לך הסיפור הנ"ל
-
@a0533057932 נהרסה ההפתעה? מיקרוסופט דורשת להסיר מהרשת את Windows 11
החברה עבירה הפניה לגוגל להסיר מהחיפושים את הקישורים שמפנים לקובץ ה-ISO הזמין להורדה
במהלך הימים האחרונים נפוצו ברשת לא מעט סרטונים ותמונות מ-Windows 11, מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט (Microsoft) שלא צפויה להיחשף באופן רשמי עד יום חמישי הקרוב. מקורם בעותק מוקדם של מערכת ההפעלה שהודלף במלואו, ונכון לכתיבת שורות אלו עדיין זמין להורדה והתקנה כקובץ ISO.
עד כה בחרה מיקרוסופט להתעלם מהדיווחים, אלא שהחברה הודתה באופן רשמי שאכן מדובר בעותק מודלף של Windows 11. מיקרוסופט פנתה לגוגל ודרשה ממנה להסיר מתוצאות החיפוש קישורים המובילים להורדת עותק ה-ISO המודלף, ובמסגרת הפנייה – המופיעה ברשת באופן פומבי – מתייחסת החברה באופן מפורש לאותו קובץ כ-"גרסה מודלפת של Windows 11 שטרם יצאה".
פנייה זו לא מותירה הרבה מקום לספק כי אכן התמונות והסרטונים שהופצו ברשת מקורם בגרסה מוקדמת של Windows 11, אם כי שאלה אחת שטרם נענתה היא עד כמה גרסה זו משקפת את המוצר הסופי שיגיע בסופו של דבר לצרכנים. Windows 11 תביא עמה שינוי דרמטי בעיצוב התפריטים והאייקונים, שינויים שרובם מגיעים ממערכת ההפעלה המבוטחת Windows 10X.
אולם בעותק שהודלף ניתן למצוא גם רכיבים שלמים של מערכת ההפעלה שנראים עדיין בשלב מוקדם למדי של פיתוחם, כמו מערכת ווידג׳טים שנראית כאילו הועתקה בשלמותה ממערכת ההפעלה הישנה Vista. ועל כן נותר להמתין להשקה הרשמית ב-24 ביוני כדי לגלות מה עוד השתנה בין הגרסה המודלפת, לבין זו שתופץ ללקוחות. TGspotמיקרוסופט מאשרת: קובץ ההתקנה של Windows 11 שדלף לרשת – אמיתי
אחרי הדיווחים, צילומי המסך והסרטונים - מאשרת למעשה מיקרוסופט שקובץ ה-ISO של ווינדוס 11 שדלף לרשת - אמיתי. על הדרך היא דורשת שתוסר מהרשת רגע לפני ההכרזה הרשמית המשך קריאה -
@כיפה-אדומה
אז זה כתוב בשני מקומות: -
רק אני לא מצליח פתאום להוריד את הקובץ?
אני כרגע בהורדה וזה יורד
-
@elazar אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) שיצא בקרוב:
אני כרגע בהורדה וזה יורד
גם אני פעמיים התחלתי ונעצר באמצע
עכשיו פעם שלישית מקווה שירד -
@elazar אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) שיצא בקרוב:
אני כרגע בהורדה וזה יורד
גם אני פעמיים התחלתי ונעצר באמצע
עכשיו פעם שלישית מקווה שירדאה עכשיו אני מבין שכנראה גם אצלי יש בעיה וזה לא קשור לרשת שלי אלא שזה נעצר באמצע חשבתי שזה בעיה אצלי