להורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים
-
@יוסי-מחשבים תודה, עבד לי מעולה!
-
@יוסי-מחשבים
אני כבר שבוע עם ווינדוס 11 ולא נתקלתי בבעיות [מחשב תואם ווינדוס 11, מעבד אינטל core i5 דור 8].
לגבי חוסר תאימות אפשר לנסות במאפיינים של התוכנה לקבוע תאימות לדורות קודמים.בעיה אחת שזיהיתי, כשאני מעתיק מאיזה תוכנה (בר אילן למשל) וגורר לקובץ פתוח במעבד תמלילים (וורד למשל) והקובץ פתוח, אך הוא מוסתר בחלון, ואני גורר אל הסמל של התוכנה בשורת המשימות הוא לא פותח לי את החלון. (בגירסאות קודמות גררתי בצורה כזו בקביעות מבר אילן לוורד)
-
@בית-שמשי אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
בעיה אחת שזיהיתי, כשאני מעתיק מאיזה תוכנה (בר אילן למשל) וגורר לקובץ פתוח במעבד תמלילים (וורד למשל) והקובץ פתוח, אך הוא מוסתר בחלון, ואני גורר אל הסמל של התוכנה בשורת המשימות הוא לא פותח לי את החלון. (בגירסאות קודמות גררתי בצורה כזו בקביעות מבר אילן לוורד)
אכן. יש על כך תגובה רשמית ממייקרוספט שכרגע גרירה לא פועלת.
-
בעיה אחת שזיהיתי, כשאני מעתיק מאיזה תוכנה (בר אילן למשל) וגורר לקובץ פתוח במעבד תמלילים (וורד למשל) והקובץ פתוח, אך הוא מוסתר בחלון, ואני גורר אל הסמל של התוכנה בשורת המשימות הוא לא פותח לי את החלון. (בגירסאות קודמות גררתי בצורה כזו בקביעות מבר אילן לוורד)
באמת שכחתי להזכיר את הבאג הזה שמאד הפריע לי, הוא מצטרף לעוד המון באגים אותם ניתן לגלות רק אחרי שימוש אינטנסיבי בעשרות תוכנות שונות והרבה הגדרות.
[מי שזה טוב לו אז מצויין, גם לי במחשב אחר יש ווינדוס 11, אבל אין מה להשוות לווינדוס 10] -
@יוסי-מחשבים אין להשוות לווינדוס 10
אתה אומר את זה לחיוב או לשלילה? -
@יוסי-מחשבים ועוד הערה מעניינת
אם באמת מוצאים כ"כ הרבה באגים, איך יתכן שמהיום שהתקנתי, (4 לאוקטובר), לפני שבוע, עדיין לא הופץ אף עדכון לווינדוס 11, בעבר זכור לי שכשיצאה גירסה חדשה של ווינדוס בימים הראשונים היה כמה פעמים עדכונים. -
אם באמת מוצאים כ"כ הרבה באגים, איך יתכן שמהיום שהתקנתי, (4 לאוקטובר), לפני שבוע, עדיין לא הופץ אף עדכון לווינדוס 11.
הם הודיעו מראש שיצא תיקון אחד גדול עוד כעשרה ימים.
הם מודעים לזה שזה לא גירסה נורמלית לחלוטין. -
@יוסי-מחשבים כבר יצא באמת ביום חמישי.
על מחשב אחד שהתקנתי היה באגים רציניים עם תאימות של דרייברים (מחשב נייד ideapad s540 מעבד 10210u) אע"פ שעל פי מיקרוסופט הוא אמור להתאים.
מקווה שבעדכון זה נהיה יותר טוב. -
סוף סוף:
אפליקציות אנדרואיד בווינדוס 11!!! (עדיין רק בארה"ב)
שלום לאנשי Windows Insiders,היום הודענו כי התצוגה המקדימה הראשונה של אפליקציות Android ב- Windows 11 זמינה כעת עבור Windows Insiders בערוץ הביטא בארה"ב אם עדיין לא קראת את פוסט הבלוג הזה מאת ג'ורג'יו סרדו , אנא עשה כפי שהוא מדגיש את החוויה הכוללת אתה יכול לצפות לקבל עם אפליקציות אנדרואיד ב- Windows 11.
המיקוד שלנו כרגע הוא הצגת התצוגה המקדימה הראשונה הזו על הגרסה שפורסמה כעת של Windows 11 בערוץ הביטא (Windows 11 Build 22000.xxx builds) בארה"ב. ערוץ Dev מבוסס כעת על בנייה ממחזור פיתוח חדש שאינו ' זה לא תואם למה שמפרסם את הציבור הרחב ולא יקבל תצוגה מקדימה של אפליקציות אנדרואיד ב- Windows 11 היום. אנו יודעים ש- Windows Insiders בערוץ ה- Dev מתרגשים לנסות אפליקציות אנדרואיד ב- Windows 11, ואנו מתכננים להביא להם את התצוגה המקדימה בהמשך הדרך.
מתוך: https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/10/20/announcing-android-apps-on-windows-11-preview-for-windows-insiders-in-the-beta-channel/
בתרגום גוגל. -
@י-פל אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
סוף סוף:
שלום לאנשי Windows Insiders,היום הודענו כי התצוגה המקדימה הראשונה של אפליקציות Android ב- Windows 11 זמינה כעת עבור Windows Insiders בערוץ הביטא בארה"ב אם עדיין לא קראת את פוסט הבלוג הזה מאת ג'ורג'יו סרדו , אנא עשה כפי שהוא מדגיש את החוויה הכוללת אתה יכול לצפות לקבל עם אפליקציות אנדרואיד ב- Windows 11.
המיקוד שלנו כרגע הוא הצגת התצוגה המקדימה הראשונה הזו על הגרסה שפורסמה כעת של Windows 11 בערוץ הביטא (Windows 11 Build 22000.xxx builds) בארה"ב. ערוץ Dev מבוסס כעת על בנייה ממחזור פיתוח חדש שאינו ' זה לא תואם למה שמפרסם את הציבור הרחב ולא יקבל תצוגה מקדימה של אפליקציות אנדרואיד ב- Windows 11 היום. אנו יודעים ש- Windows Insiders בערוץ ה- Dev מתרגשים לנסות אפליקציות אנדרואיד ב- Windows 11, ואנו מתכננים להביא להם את התצוגה המקדימה בהמשך הדרך.
מתוך: https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/10/20/announcing-android-apps-on-windows-11-preview-for-windows-insiders-in-the-beta-channel/
בתרגום גוגל.מיקרוסופט כמו מייקרוסופט
DEV לא יקבלו BETA כן
משהו גאוני -
@a0533057932 ידוע לך אם יש דרך לעבוד עליו שאתה בארה"ב כך שתוכל להצטרף לdev ולקבל את ההתקנת אפליקציות?
-
@צדיק-תמים אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
@a0533057932 ידוע לך אם יש דרך לעבוד עליו שאתה בארה"ב כך שתוכל להצטרף לdev ולקבל את ההתקנת אפליקציות?
הצורך הוא 2
א. להיות בBETA ולא בDEV
ב. להיות עם חשבון אמזון של ארה"ב -
@a0533057932 אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
להיות עם חשבון אמזון של ארה"ב
ההתקנה כרגע היא רק מהחנות אמזון?
-
@צדיק-תמים אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
@a0533057932 אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
להיות עם חשבון אמזון של ארה"ב
ההתקנה כרגע היא רק מהחנות אמזון?
- Your PC needs to be on Windows 11 (Build 22000.xxx series builds) and meet these hardware requirements.
- You may need to enable virtualization for your PC’s BIOS/UEFI. Click here for a guide on how to enable this on your PC.
- Make sure you’re running Microsoft Store version 22110.1402.6.0 or higher. You can check for updates for Store by going to your Library and clicking the “Get updates” button.
- Your PCs’ region must be set to the U.S.
- Your PC must be in the Beta Channel. If you are new to the Windows Insider Program, click here to get started with registration and joining your PC to the Beta Channel.
- You will also need to have a U.S.-based Amazon account to use the Amazon Appstore.
-
אתה קיבלת?
יש לך מושג האם זה עובד כמו שצריך? -
@יוסי-הגאון אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
אתה קיבלת?
יש לך מושג האם זה עובד כמו שצריך?אני בdev
-
@יוסי-מחשבים מה מצב הבאגים?
-
@חייםבמים12 אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
@יוסי-מחשבים מה מצב הבאגים?
אני הפסקתי להשתמש בווינדוס 11
-
@י-פל אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
סוף סוף:
בתרגום גוגל.https://www.tgspot.co.il/microsoft-and-amd-fices-cpu-problem-in-win-11/
אפשר לראות גם כאן:
https://www.tgspot.co.il/microsofts-new-windows-11-android-apps-support/
יש שמה תמונות , דוגמאות , ממש סקירה שלימה.
אז למי ששאל:@יוסי-הגאון אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
אתה קיבלת?
יש לך מושג האם זה עובד כמו שצריך?שיעיין שם.
מעלה הכתבה:
יישומי אנדרואיד יכולים לרוץ על Windows 11, בינתיים רק בבטא
עם ההכרזה על Windows 11 מיקרוסופט (Microsoft) הבטיחה כי תאפשר הפעלת יישומי אנדרואיד באופן מלא היישר משולחן העבודה. בפועל זה לא הגיע עם ההשקה אולם כעת זה קורה עם גרסת הבטא האחרונה לחברי Windows Insiders.בניגוד לפתרונות העבר, התקנת יישומי אנדרואיד על Windows היא תהליך פשוט למדי המתבצע דרך חנות ה-Microsoft Store, כשבפועל הדבר מתבצע באמצעות חנות Amazon Appstore. נכון לעכשיו זמינות כ-50 אפליקציות, אולם בהמשך מיקרוסופט תרחיב את ההיצע.
מרגע שהותקנה האפליקציה היא מוטמעת באופן מלא בממשק Windows, ומתנהגת כמו כל יישום רגיל. זה אומר שהיא פעולת כחלון רגיל בשולחן העבודה: ניתן להצמיד אותה לתפריט התחל ולשורת המשימות וכן למזער אותה ולהפעיל אותה לצד אפליקציות ותכונות אחרות במקביל.בבדיקה שנערכה על ידי אתר על מחשבים בעלי מפרט טכני גבוה, אפליקציות ואף משחקי אנדרואיד פעלו באופן חלק ומרשים למדי, אם כי לא באופן מושלם. למשל, כשמנסים לשחק עם גודל החלון, בחלק מן המשחקים פשוט לא ניתן להגדיל אותו מעבר לגודל מסוים, ובאחרים הדבר גורם לטעינה מחדש של האפליקציה. כמו כן נמצאו קפיצות חריגות בשימוש במשאבי מערכת (זיכרון, CPU) וכן באגים נוספים.
ברקע מופעל שירות המכונה Windows Subsystem for Android, שהוא מכונה וירטואלית המשמש כפלטפורמה עליו פועלות האפליקציות, באופן דומה למדי לדרך בה נתמכים יישומי לינוקס (Linux) ב-Windows.
התמיכה ב-Windows 11 ליישומי אנדרואיד מתבססת כאמור על חנות אמזון, אשר בה זמינות רק חלק קטן מכמות האפליקציות שמוצעות בחנות גוגל Play Store. למרות שסביר להניח שתמצא דרך להתקין אפליקציות גם ממקורות אחרים, הדבר לא יקבל את תמיכתה הרשמית של החברה.בעוד מיקרוסופט עובדת על האפשרות להריץ אפליקציות אנדרואיד על Windows, תוכנת BlueStacks אפשרה זאת כבר מזה שנים וכבר הציגו את השלב הבא. לאחרונה הציגה את BlueStacks X, אשר מאפשרת להריץ יישומי אנדרואיד בענן, ישירות מן הדפדפן ללא צורך בהתקנה מקומית.
סרטון: https://youtu.be/G3vwCVTs6FE