להורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים
-
@צבי-מחשבים אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
@יוסי-מחשבים אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
@איציק-דייטש ממליץ לך לא לעדכן, התקנתי Windows 11 (התקנה נקייה) והתחיל כאב ראש, כמויות באגים, במבט ראשון אולי לא רואים, אבל בשימוש ממושך זה מתסכל, חזרתי כמובן ל-Windows 10.
לא ברור איך הם הוציאו מוצר לא גמור מתחת ידם, אולי זה קרה בגלל התאריך יעד שהם קבעו (5/10)מה למשל ?? אני על חלונות 11, ממש מרוצה, בדקתי את כל מה שיכולתי, עדיין לא נתקלתי בבאג או בעיה .
כמה דוגמאות:
- קליק שמאלי לא עובד לעיתים קרובות
- בעיה בצבעי מסך
- אי תאימות של תוכנות (memu play לא עובד לי בכלל)
- סייר הקבצים מתאפס מידי פעם
חלק מהדברים קשורים לדרייברים שלא הותאמו ל Win11 תכל'ס אני לא יכול להיות עם זה.
יכול להיות שיש מחשבים שזה יעבוד עליהם חלק, אצלי לא. -
@איציק-דייטש ממליץ לך לא לעדכן, התקנתי Windows 11 (התקנה נקייה) והתחיל כאב ראש, כמויות באגים, במבט ראשון אולי לא רואים, אבל בשימוש ממושך זה מתסכל, חזרתי כמובן ל-Windows 10.
לא ברור איך הם הוציאו מוצר לא גמור מתחת ידם, אולי זה קרה בגלל התאריך יעד שהם קבעו (5/10)מה למשל ?? אני על חלונות 11, ממש מרוצה, בדקתי את כל מה שיכולתי, עדיין לא נתקלתי בבאג או בעיה .
כמה דוגמאות:
- קליק שמאלי לא עובד לעיתים קרובות
- בעיה בצבעי מסך
- סייר הקבצים מתאפס מידי פעם
חלק מהדברים קשורים לדרייברים שלא הותאמו ל Win11 תכל'ס אני לא יכול להיות עם זה.
יכול להיות שיש מחשבים שזה יעבוד עליהם חלק, אצלי לא.לגבי מה שהזכרת, הכול עובד אצלי חלק , אולי זה באמת קשור לדריברים, אני לא משתמש עם memu play, כך שאין לי מידע לגבי זה .
כמובן כמו בכל מערכת הפעלה חדשה אחרת של מייקרוסופט היו באגים עם היציאה, אני מתכוון שלעת עתה מעת ההתקנה הנקייה, והתקנת דריברים רישמיים בלבד מאתר היצרן, אני נהנה ממש מחלונות 11, העיצוב בעיקר . -
כמה דוגמאות:
איי תאימות תוכניות זו לא בעיה. תבדוק פעם כמה תוכנות עובדות ב-7 ולא עובדות ב-10...
-
@nh-local אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
כמה דוגמאות:
איי תאימות תוכניות זו לא בעיה. תבדוק פעם כמה תוכנות עובדות ב-7 ולא עובדות ב-10...
אבל אם אחכה קצת זה יסתדר (או מצד יוצר התוכנה או מצד מיקרוסופט)
-
@יוסי-מחשבים איני יודע מה זו התוכנה הזו. אולי כן ואולי לא
-
לא ברור איך הם הוציאו מוצר לא גמור מתחת ידם, אולי זה קרה בגלל התאריך יעד שהם קבעו (5/10)אולי זה קשור לכך שהמחשב לא ממש מתאים לו?
וודאי, ראה כאן:
https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows11זה כמו בעדכון?
-
@איציק-דייטש אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
אולי זה קשור לכך שהמחשב לא ממש מתאים לו?
מחשב חדש, מתאים מכל הבחינות.
אני לא הראשון שמדווח על באגים הרשת מלאה בזה.זה כמו בעדכון?
למה לא?
-
@יוסי-מחשבים תודה!
-
@פנטזיה אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
@יהודה-12 איך עושים את זה ?
אין בזה הדרכה ברורה
כי זה משתנה בין דגמי המחשבים -
למה לא?
רק כדי להיות בטוח, זה כמו עדכון? ולא התקנה נקיה או איפוס, נכון?
-
@איציק-דייטש אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
רק כדי להיות בטוח, זה כמו עדכון? ולא התקנה נקיה או איפוס, נכון?
כן, בהמשך הוא יודיע לך אם הוא יכול להתקין תוך שמירת הקבצים והאפליקציות
-
@יוסי-מחשבים תודה, עבד לי מעולה!
-
@יוסי-מחשבים
אני כבר שבוע עם ווינדוס 11 ולא נתקלתי בבעיות [מחשב תואם ווינדוס 11, מעבד אינטל core i5 דור 8].
לגבי חוסר תאימות אפשר לנסות במאפיינים של התוכנה לקבוע תאימות לדורות קודמים.בעיה אחת שזיהיתי, כשאני מעתיק מאיזה תוכנה (בר אילן למשל) וגורר לקובץ פתוח במעבד תמלילים (וורד למשל) והקובץ פתוח, אך הוא מוסתר בחלון, ואני גורר אל הסמל של התוכנה בשורת המשימות הוא לא פותח לי את החלון. (בגירסאות קודמות גררתי בצורה כזו בקביעות מבר אילן לוורד)
-
@בית-שמשי אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
בעיה אחת שזיהיתי, כשאני מעתיק מאיזה תוכנה (בר אילן למשל) וגורר לקובץ פתוח במעבד תמלילים (וורד למשל) והקובץ פתוח, אך הוא מוסתר בחלון, ואני גורר אל הסמל של התוכנה בשורת המשימות הוא לא פותח לי את החלון. (בגירסאות קודמות גררתי בצורה כזו בקביעות מבר אילן לוורד)
אכן. יש על כך תגובה רשמית ממייקרוספט שכרגע גרירה לא פועלת.
-
@בית-שמשי אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים:
בעיה אחת שזיהיתי, כשאני מעתיק מאיזה תוכנה (בר אילן למשל) וגורר לקובץ פתוח במעבד תמלילים (וורד למשל) והקובץ פתוח, אך הוא מוסתר בחלון, ואני גורר אל הסמל של התוכנה בשורת המשימות הוא לא פותח לי את החלון. (בגירסאות קודמות גררתי בצורה כזו בקביעות מבר אילן לוורד)
באמת שכחתי להזכיר את הבאג הזה שמאד הפריע לי, הוא מצטרף לעוד המון באגים אותם ניתן לגלות רק אחרי שימוש אינטנסיבי בעשרות תוכנות שונות והרבה הגדרות.
[מי שזה טוב לו אז מצויין, גם לי במחשב אחר יש ווינדוס 11, אבל אין מה להשוות לווינדוס 10] -
@יוסי-מחשבים אין להשוות לווינדוס 10
אתה אומר את זה לחיוב או לשלילה?