להורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים
-
@יעקב11 אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@יוסי-הגאון כן,
אבל כל מי שעומד בתנאים ישודרג היום?אם תצטרף לאינסינדר - כן
-
@יוסי-הגאון ואם לא, לא אקבל בכלל?
חשבתי שהאינסינדר זה רק עד מועד ההשקה, טעיתי? -
@יעקב11 אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@יוסי-הגאון ואם לא, לא אקבל בכלל?
חשבתי שהאינסינדר זה רק עד מועד ההשקה, טעיתי?נראה לי גם שאפשר לקבל את זה בעדכונים
@A0533057932
יוכל לעזור! -
אפשר כבר להוריד למי שרוצה דרך פה
https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows11
למי שמבצע שדרוג מווינדוס 10 אז מיקרוספט כותבים מומלץ לקבל את זה בעדכונים ולא לשדרג לבד וכך זה מראה שהמחשב תואם למערכת הפעלה -
@יוסי-הגאון אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
עם זאת, חסרות כמה תכונות שעשויות להשפיע על תהליכי עבודה מסוימים. לדוגמה, בשורת המשימות של Windows 11 חסרות כמה תכונות שנמצאו ב- Windows 10. שורת המשימות של Windows 11 מודבקת לתחתית המסך, ואי אפשר לגרור ולשחרר קבצים ופריטים אחרים לסמלי שורת המשימות, כפי שאתה יכול לעשות ב- Windows 10. אם אחת מהתכונות הללו חשובה לך, ייתכן שתרצה להמתין לשדרג: נראה כי מיקרוסופט כבר עובדת על תמיכה בגרירה ושחרור עבור שורת המשימות, כך ששורת המשימות של Windows 11 עשויה לקבל עדכון שהופך אותה למסוגלת יותר תוך שישה חודשים או שנה לאחר השחרור.
דהיינו שאי אפשר להוסיף שום תוכנה לשורת המשימות? רק מה שבא מראש? זה חיסרון ענק...
-
@צדיק-תמים אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@יוסי-הגאון אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
עם זאת, חסרות כמה תכונות שעשויות להשפיע על תהליכי עבודה מסוימים. לדוגמה, בשורת המשימות של Windows 11 חסרות כמה תכונות שנמצאו ב- Windows 10. שורת המשימות של Windows 11 מודבקת לתחתית המסך, ואי אפשר לגרור ולשחרר קבצים ופריטים אחרים לסמלי שורת המשימות, כפי שאתה יכול לעשות ב- Windows 10. אם אחת מהתכונות הללו חשובה לך, ייתכן שתרצה להמתין לשדרג: נראה כי מיקרוסופט כבר עובדת על תמיכה בגרירה ושחרור עבור שורת המשימות, כך ששורת המשימות של Windows 11 עשויה לקבל עדכון שהופך אותה למסוגלת יותר תוך שישה חודשים או שנה לאחר השחרור.
דהיינו שאי אפשר להוסיף שום תוכנה לשורת המשימות? רק מה שבא מראש? זה חיסרון ענק...
אבל רשום שהם עובדים על זה...
התמיכה באנדרואיד תהיה כל הנראה ב 2022
-
ברור שאפשר אבל לא Drog & Drop
-
@studio-bit אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
ברור שאפשר אבל לא Drog & Drop
דהיינו?
-
דהיינו?
לחיצה ימנית- הצמד להתחל ואז שוב פעם לחיצה ימנית הצמד לשורת המשימות
-
@bbn
@bbn אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:אפשר כבר להוריד למי שרוצה דרך פה
למי שמבצע שדרוג מווינדוס 10 אז מיקרוספט כותבים מומלץ לקבל את זה בעדכונים ולא לשדרג לבד וכך זה מראה שהמחשב תואם למערכת הפעלהכנראה עוד קשקוש של מייקרוסופט... אם אני יכול להתקין את זה בהתקנה נקיה, למה לחשבו שהמחשב שלי לא יכול לקבל את זה ברגיל???
הפירוש הפשוט הוא שמייקרוסופט חוששים מעומס על השרתים....
-
@פלורידה אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@bbn
@bbn אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:אפשר כבר להוריד למי שרוצה דרך פה
למי שמבצע שדרוג מווינדוס 10 אז מיקרוספט כותבים מומלץ לקבל את זה בעדכונים ולא לשדרג לבד וכך זה מראה שהמחשב תואם למערכת הפעלהנשמע קשקוש... אם אני יכול להתקין את זה בהתקנה נקיה, למה לחשבו שהמחשב שלי לא יכול לקבל את זה ברגיל???
הפירוש הפשוט הוא שמייקרוסופט חוששים מעומס על השרתים....
למה שיחששו זה העדכון הראשון שהם מוציאים?
-
@פלורידה בכל מקרה זה הגיוני לגמרי שהמערכת הפעלה לא תתאים באופן מושלם לכל המחשבים בעולם
ולכל מחשב יש את החומרה שלו, ולכן זה נשמע מאוד הגיונייכול להיות גם שמיקרוספט לא ירצו שיהיה עומס, אבל זה לא אומר שהעניין שהמערכת לא מתאימה מיד לכל המחשבים לא נכון
כנל"ד -
@bbn אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@פלורידה בכל מקרה זה הגיוני לגמרי שהמערכת הפעלה לא תתאים באופן מושלם לכל המחשבים בעולם
ולכל מחשב יש את החומרה שלו, ולכן זה נשמע מאוד הגיונייכול להיות גם שמיקרוספט לא ירצו שיהיה עומס, אבל זה לא אומר שהעניין שהמערכת לא מתאימה מיד לכל המחשבים לא נכון
כנל"דאם החומרה לא מתאימה מה זה משנה אם אני עושה התקנה נקיה או עדכון?? החומרה לא משתנה...
-
@פלורידה אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@bbn אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
כנל"דאם החומרה לא מתאימה מה זה משנה אם אני עושה התקנה נקיה או עדכון?? החומרה לא משתנה...
באמת אין הבדל
ואף אחד לא אמר שזה לא אפשרי
זה רק המלצה של מיקרוספט לא לעשות שידרוג בעצמך ולקבל את זה מעדכוני וידנווס שזה מראה שהמחשב כרגע תואם