להורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים
-
הוראות למי שהמחשב שלו אינו מתאים בתקן המתאים של ווינדוס 11.
ניתן להתקין את התמונה שנוצרה הן במחיצת MBR של הדיסק והן ב- GPT, עם BIOS או UEFI, אינו דורש TPM ו- SecureBoot.
המערכת המותקנת תעודכן באמצעות מרכז העדכונים.דרישות המערכת לתמונה המתקבלת יהיו זהות לזו של Windows 10 המקורי.
- הורד תמונת דיסק של ווינדוס 10 בעברית.
- הורד תמונת דיסק של ווינדוס 11 בעברית. (חשוב שהם יהיו באותה שפה..)
- לאחר מכן, נפרק את תמונת ISO של Windows 11 שהורדת (לדוגמה, עם WinRarאו 7ZIP) על מנת לחלץ את קובץ install.wim מהתיקייה הראשית.
- לאחר מכן, אתה צריך תוכנית לעריכת תמונת מערכת בשם UltraISO
- פתח את תמונת Windows 10 שהורדת ב- UltraISO - "קובץ" - "פתח קובץ תמונה (ISO)" ובתמונה הפתוחה עברו לתיקייה sources.
- מצא את קובץ install.wim מתמונת ISO של Windows 11 וגרור אותו לתמונת Windows 10 הפתוחה, והחלף את הקובץ הקיים.
לאחר מכן, אנו שומרים את התמונה שלנו "שמור קבצים בשם" ומציינים שם, למשל- MyWin11.iso
- ISO שלנו מוכן, ואז תוכל לצרוב אותה לכונן הבזק מסוג USB (למשל באמצעות רופוס) ולבצע התקנה נקייה או להתקין אותה ב- Windows 10 ולעדכן את מערכת ההפעלה הנוכחית ל- Windows 11.
- אם כבר יצרת כונן USB
בצע את 1- 4.
דרך נוספת, באמצעות סקריפט.
- דרך קלה לעקוף TPM במהלך ההתקנה
- צור כונן הבזק מסוג USB באתחול עם ISO רשמי בכל דרך שנוחה עבורך.
- העתק את הסקריפט TPM_Bypass.cmd.txt המצורף לפוסט, לשורש כונן הבזק מסוג USB הניתן לאתחול, הסר .txt מהשם. הסקריפט מכיל פקודה ב -4 דרכים. ההבדל היחיד הוא שאתה לא צריך להזין אותו ידנית.
- אתחל את המחשב באמצעות ה- USB. כאשר מופיע המתקין, הקש Shift + F10, שורת הפקודה מופיעה
- הזן את פקודת פנקס הרשימות (NOTEPAD) וראה את פנקס הרשימות.
- לחץ על קובץ> פתח ...> מחשב זה. אנו נכנסים לכונן הבזק מסוג USB בשם XXXX_X64 ... כפי שמכנים בדרך כלל כונני הבזק להתקנה.
- בתחתית חלון ברשימה "קבצי סוג", בחר את כל הקבצים.
- אנו רואים את הסקריפט, פותחים אותו באמצעות הכפתור הימני. שורת הפקודה מהבהבת - הכל בסדר.
- אנו ממשיכים בהתקנה
- יש לנו ווינדוס 11.
- בהצלחה.
נ.ב. מסתמא אפשר לשנות גם ידנית את המפתח הרשום שם בריגסטרי
REG ADD HKLM\SYSTEM\Setup\LabConfig /v BypassTPMCheck /t REG_DWORD /d 1
REG ADD HKLM\SYSTEM\Setup\LabConfig /v BypassSecureBootCheck /t REG_DWORD /d 1 -
@יוסי-הגאון
לגבי האופציה הראשונה שכתבת, אז אולי שמישהו יכין כזה קובץ התקנה שכבר מסודר עם הטריק הזה. -
@חיים-חי אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@יוסי-הגאון
לגבי האופציה הראשונה שכתבת, אז אולי שמישהו יכין כזה קובץ התקנה שכבר מסודר עם הטריק הזה.אם היה לי ISO של ווינדוס 11, הייתי עושה את זה, אני ינסה להשיג..
עריכה: יש כמה פוסטים לקמן, באנגלית
-
-
@מישהו12 אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@יוסי-הגאון
https://forum.techno-tech.ovh/topic/999/windows-11-הורדת-iso/1אין לי אפשרות טכנית להוריד...
-
@יוסי-הגאון
https://forum.techno-tech.ovh/topic/999/windows-11-הורדת-iso/1אתה בטוח שלא צריך להיות מנויים לבטא לפני?
-
@a0533057932 צודק...
To access this page, you need to be a member of the Windows Insider program.
אוקיי, אם יש למישהו מקום ל4GB, אעלה את הISO האחרון שהורדתי משם
Windows11_InsiderPreview_Client_x64_en-us_22454 -
@a0533057932 צודק...
To access this page, you need to be a member of the Windows Insider program.
אוקיי, אם יש למישהו מקום ל4GB, אעלה את הISO האחרון שהורדתי משם
build 2200.194 co_realseהוא כבר קיים אאל"ט בדרייב
אבל זה בלי עברית -
@a0533057932 לא.
-
@a0533057932 לא.
הוא קיים בדרייב
עיין בפוסטים שלי על 11
יש בסוף קישור לתיקיית דרייב -
@a0533057932 OK, אני לא צריך את זה, תודה אני בבטא ומקבל עדוכנים שוטפים (או לא כל כך שוטפים.. מאז יוה"כ לא קיבלתי אף עדכון).
-
@a0533057932 OK, אני לא צריך את זה, תודה אני בבטא ומקבל עדוכנים שוטפים (או לא כל כך שוטפים.. מאז יוה"כ לא קיבלתי אף עדכון).
כבר דיברנו על זה
ב16 לספטמבר היה העדכון האחרון לבטא -
@a0533057932 אני כבר מפחד שהגרסא שיש לי תהיה הסופית... וזה לא יהיה נחמד.
-
@יוסי-הגאון אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
הוראות למי שהמחשב שלו אינו מתאים בתקן המתאים של ווינדוס 11.
ניתן להתקין את התמונה שנוצרה הן במחיצת MBR של הדיסק והן ב- GPT, עם BIOS או UEFI, אינו דורש TPM ו- SecureBoot.
האם זה גם כולל את בעיית המעבד שאינו תומך וכן אתה בעיית הwddm2 והדיירקטx12?
האם זה עוקף את כל הבדיקות או רק אילו שצוינו? -
התקנתי עכשיו וינדוס 11 על מערכת וירטואלית.
מה ששמתי לב שבלחיצה על שורת המשימות (לחצן ימני) לא מופיע התפריט הרגיל. (מה שחסר לי שם זה מנהל המשימות, שזה היתה הדרך הכי קלה להפעיל אותו).
מתפריט ההגדרות החדש מאד נהניתי. (מהעיצוב וזה שהחלונית הראשית תמיד פעילה בצד, ואפשר לעבור בלחיצה לקטגוריה שרוצים).
-
@יוסי-הגאון אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
אם כבר יצרת כונן USB
בצע את 1- 4.לכאורה אחרי צריבה של וינדוס 10 לכונן USB אפשר פשוט להחליף את הקובץ install.wim עם הקובץ של וינדוס 11 גם בלי ultraiso
-
@יהודה-12 אמר בלהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
מה ששמתי לב שבלחיצה על שורת המשימות (לחצן ימני) לא מופיע התפריט הרגיל. (מה שחסר לי שם זה מנהל המשימות, שזה היתה הדרך הכי קלה להפעיל אותו).
אפשר להפעיל את מנהל המשימות ע"י לחיצה על CONTROL SIFT ESC לדעתי זה הכי נוח
-
@קינג-קומפיוטר אני מסתדר ברוך ה' ... אבל להגיד לבן אדם (טלפונית למשל) הדרך שכתבתי יותר נוחה ...