תגובה: יוטיוב | הוספת כפתור "הורדה" באופן אוטומטי מתחת לוידאו | JS+tampermonkey
-
התקנתי את tampermonkey ואח"כ פתחתי את הקישור הזה@chv אמר ביוטיוב | הוספת כפתור "הורדה" באופן אוטומטי מתחת לוידאו | JS+tampermonkey:
להתקנת הסקריפט על הדפדפן שלכם לחצו כאן
ולחצתי על install, ריעננתי, פתחתי מחדש ולא נוסף לי שום כפתור הורדה!
@chv אשמח לשמוע תיקון או דרך אחר.
נ.ב. אני בנטפרי אם זה משנה -
התקנתי את tampermonkey ואח"כ פתחתי את הקישור הזה@chv אמר ביוטיוב | הוספת כפתור "הורדה" באופן אוטומטי מתחת לוידאו | JS+tampermonkey:
נ.ב. אני בנטפרי אם זה משנה -
@chv אמר בתגובה: יוטיוב | הוספת כפתור "הורדה" באופן אוטומטי מתחת לוידאו | JS+tampermonkey:
@שמואל-ש זה לא עובד כבר.
יש פיתרון אחר?
-
נ.ב. אני בנטפרי אם זה משנה@שמואל-ש מצאתי אחד סבבה שמפנה אותך לאתר לבו אתה רק צריך ללחוץ על מה שאתה רוצה להוריד
זה לפני שאלי לוחץ על הורדה:

וזה אחרי שאני לוחץ:
אני לא בנטפרי, אז אני לא יודע אם זה חסום בנטפרי... -
@שמואל-ש מצאתי אחד סבבה שמפנה אותך לאתר לבו אתה רק צריך ללחוץ על מה שאתה רוצה להוריד
זה לפני שאלי לוחץ על הורדה:

וזה אחרי שאני לוחץ:
אני לא בנטפרי, אז אני לא יודע אם זה חסום בנטפרי...@ephraum-tzvi
וודאי שזה חסום... -
@ephraum-tzvi
וודאי שזה חסום...@אהרן-שובקס אה...
-
@chv אמר בתגובה: יוטיוב | הוספת כפתור "הורדה" באופן אוטומטי מתחת לוידאו | JS+tampermonkey:
@שמואל-ש זה לא עובד כבר.
@chv יש לי דרך לתקן.
צור איתי קשר ואשלח לך קוד@liy אמר בתגובה: יוטיוב | הוספת כפתור "הורדה" באופן אוטומטי מתחת לוידאו | JS+tampermonkey:
@שמואל-ש זה לא עובד כבר.
@chv יש לי דרך לתקן.
צור איתי קשר ואשלח לך קודפשוט תציע את התיקון שלך כאן
https://github.com/chaim-chv/files-sending-for-netfree-users/blob/master/youtube_downloader.user.js
ושים לב להעלות את הגרסה (כלומר להעלות גרסה של סקריפט טמפרמונקי. נגיד ל-1.7) כך זה יתעדכן לכל מי שזה כבר מותקן אצלו. -
@שמואל-ש זה לא עובד כבר.
@chv יש לי דרך לתקן.
צור איתי קשר ואשלח לך קוד@liy אמר בתגובה: יוטיוב | הוספת כפתור "הורדה" באופן אוטומטי מתחת לוידאו | JS+tampermonkey:
@chv יש לי דרך לתקן.
צור איתי קשר ואשלח לך קוד@chv אמר בתגובה: יוטיוב | הוספת כפתור "הורדה" באופן אוטומטי מתחת לוידאו | JS+tampermonkey:
ושים לב להעלות את הגרסה (כלומר להעלות גרסה של סקריפט טמפרמונקי. נגיד ל-1.7) כך זה יתעדכן לכל מי שזה כבר מותקן אצלו.
ותודיע כשתיקנת.
-
@liy אמר בתגובה: יוטיוב | הוספת כפתור "הורדה" באופן אוטומטי מתחת לוידאו | JS+tampermonkey:
@chv יש לי דרך לתקן.
צור איתי קשר ואשלח לך קוד@chv אמר בתגובה: יוטיוב | הוספת כפתור "הורדה" באופן אוטומטי מתחת לוידאו | JS+tampermonkey:
ושים לב להעלות את הגרסה (כלומר להעלות גרסה של סקריפט טמפרמונקי. נגיד ל-1.7) כך זה יתעדכן לכל מי שזה כבר מותקן אצלו.
ותודיע כשתיקנת.
@שמואל-ש IDM לא טוב לך?
נכון שזה תוכנה ולא קוד אבל זה אותו דבר בתכלס...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות