מחשב קופא באמצע עבודה... מה יכול להיות?
-
@קינג-קומפיוטר אצלי היה מדובר בקשיח חדש עם מערכת הפעלה חדשה וזו עדיין היתה הסיבה
אגב הלוח היה עדיין באחריות אבל החנות (רשת) התנערו מכל וכל כי הלוח עובד ולך תוכיח... -
@שלמה-ווייס אמר במחשב קופא באמצע עבודה... מה יכול להיות?:
@itzik429 תעלה דו"ח סמארט של הקשיח
הדיסק הקשיח תקין לגמרי
-
@קינג-קומפיוטר בהתחלה? (אני לא מעוניין להכפיש) רשת גדולה
בפעם השניה חבר תותח -
@itzik429 לא יודע למה החלטת שהוא "תקין לגמרי" דווקא הוא לא נראה לי כזה מכמה סיבות... עוד לפני כל השגיאות זה SSD שעבד למעלה מ11000 שעות וכבר נכתב עליו יותר מ24 TB (הSSD עצמו 1 TB) חוצמזה שיש לו כמה בעיות שמופיעות בדו"ח ועוד כמה שלא מופיעים... (VENDOR SPECIFIC)
-
@שלמה-ווייס הדיסק קשיח לא אחד מהטובים... אבל עדיין זה לא אפשרות ראשונה בכזה מצב לענ"ד.
זה יותר נראה בעיה של התנגשות תוכנות (כמו 2 אנטי וירוס), או דרייברים לא תואמים. -
@יהודה-12 אמר במחשב קופא באמצע עבודה... מה יכול להיות?:
@שלמה-ווייס הדיסק קשיח לא אחד מהטובים... אבל עדיין זה לא אפשרות ראשונה בכזה מצב לענ"ד.
זה יותר נראה בעיה של התנגשות תוכנות (כמו 2 אנטי וירוס), או דרייברים לא תואמים.אין לי שתי אנטי וירוס וכל הדרייברים שלי לא השתנו בתקופה האחרונה
-
@itzik429 לא יודע למה החלטת שהוא "תקין לגמרי" דווקא הוא לא נראה לי כזה מכמה סיבות... עוד לפני כל השגיאות זה SSD שעבד למעלה מ11000 שעות וכבר נכתב עליו יותר מ24 TB (הSSD עצמו 1 TB) חוצמזה שיש לו כמה בעיות שמופיעות בדו"ח ועוד כמה שלא מופיעים... (VENDOR SPECIFIC)
אשמח אם תפרט לי איפה בדוח כתובות הבעיות (אני לא יודע לקרוא אותו.. פשוט חשבתי כתוב למעלה GOOD אז זה אומר אין בעיות)
ומה זה קשור לזה שאם אני משחק עם הזכרון אז המחשב נדלק? -
@itzik429 אמר במחשב קופא באמצע עבודה... מה יכול להיות?:
יש לי מחשב נייח i5 דור רביעי 16 גיגה רם עם ווינדוס 10
לפני שבוע המחשב התחיל פעם בכמה זמן פשוט לקפוא.. זאת אומרת שבאמצע שעובדים איתו פתאום שום דבר לא זז כולל העכבר... לפעמים אחרי כמה שניות הוא נותן מסך כחול ומאתחל מחדש ולפעמים הוא פשוט קופא וזהו.. וכשאני מנסה להפעיל מחדש הוא לא עושה אפילו בוט.. זה קורה גם אם אני סתם מכבה את המחשב ואחר כך מדליק אותו.. אין בוט.. רק המאוורים עובדים וזהו.
הפתרון הזמני שלי הוא לשחק עם הזכרונות, יש לי שתי זכרונות של 8 כל אחד.. אני מוציא אחד מהם ואז הוא נדלק עד הפעם הבאה שהוא קופא, ואז אני מחזיר את השני או מחליף ביניהם...
כמובן שקניתי זכרונות חדשים כי חשבתי שזאת הבעיה.. אבל שום דבר לא השתנה... אותו דבר בדיוק קורה גם עם החדשים...
ניסיתי לנקות קצת.. מחר אני ינסה עם תרסיס אוויר.. זה האופציה האחרונה שיכול להיות שזה רק אבק אבל זה נראה לי מאוד לא הגיוני...
המחשב שלי מעודכן בכל העדכונים האפשריים.. עדכוני מערכת וביוס.. דרייברים וכל מה שצריך, הוא משרת אותי כבר בנאמנות כמה שנים בלי שום בעיות...
אם למישהו יש רעיון מה אפשר לנסות.. או יותר טוב.. אני זוכר שישנה אופציה ללקרוא קובץ log מסויים שבו כתובים כל השגיאות של המערכת .. אם מישהו יודע לקרוא אותו ויוכל לעזור לי בזה אני ממש ממש ישמח...להבא:
כשיש מסך כחול, יש שגיאה :
תכתוב אותה בדפדפן ותחסוך את כל הפוסט הזה. -
@a-y-f אמר במחשב קופא באמצע עבודה... מה יכול להיות?:
יש לי מחשב נייח i5 דור רביעי 16 גיגה רם עם ווינדוס 10
לפני שבוע המחשב התחיל פעם בכמה זמן פשוט לקפוא.. זאת אומרת שבאמצע שעובדים איתו פתאום שום דבר לא זז כולל העכבר... לפעמים אחרי כמה שניות הוא נותן מסך כחול ומאתחל מחדש ולפעמים הוא פשוט קופא וזהו.. וכשאני מנסה להפעיל מחדש הוא לא עושה אפילו בוט.. זה קורה גם אם אני סתם מכבה את המחשב ואחר כך מדליק אותו.. אין בוט.. רק המאוורים עובדים וזהו.
הפתרון הזמני שלי הוא לשחק עם הזכרונות, יש לי שתי זכרונות של 8 כל אחד.. אני מוציא אחד מהם ואז הוא נדלק עד הפעם הבאה שהוא קופא, ואז אני מחזיר את השני או מחליף ביניהם...
כמובן שקניתי זכרונות חדשים כי חשבתי שזאת הבעיה.. אבל שום דבר לא השתנה... אותו דבר בדיוק קורה גם עם החדשים...
ניסיתי לנקות קצת.. מחר אני ינסה עם תרסיס אוויר.. זה האופציה האחרונה שיכול להיות שזה רק אבק אבל זה נראה לי מאוד לא הגיוני...
המחשב שלי מעודכן בכל העדכונים האפשריים.. עדכוני מערכת וביוס.. דרייברים וכל מה שצריך, הוא משרת אותי כבר בנאמנות כמה שנים בלי שום בעיות...
אם למישהו יש רעיון מה אפשר לנסות.. או יותר טוב.. אני זוכר שישנה אופציה ללקרוא קובץ log מסויים שבו כתובים כל השגיאות של המערכת .. אם מישהו יודע לקרוא אותו ויוכל לעזור לי בזה אני ממש ממש ישמח...להבא:
כשיש מסך כחול, יש שגיאה :
תכתוב אותה בדפדפן ותחסוך את כל הפוסט הזה.כשיש לי מסך כחול המצב סבבה... המחשב מרסט את עצמו ונדלק מחדש...
ברב הפעמים הוא פשוט קופא וזהו.. או שכיביתי אותו וכשאני מדליק מחדש הוא לא נדלק -
הדיסק הקשיח תקין לגמרי
אפשר לראות את דוח הSMART של הדיסקים האחרים שמותקנים במחשב ?
-
@itzik429 תעלה דו"ח סמארט של הקשיח
הדיסק הקשיח תקין לגמרי
לבקשת
@משחזר-מידע אמר במחשב קופא באמצע עבודה... מה יכול להיות?:
הדיסק הקשיח תקין לגמרי
מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ כאן וכאן והלעלות תמונה כדי שיוכלו לעיין בבריאות שאר הדיסקים שבמחשב.
-
הדיסק הקשיח תקין לגמרי
-
@הנני-העני אמר במחשב קופא באמצע עבודה... מה יכול להיות?:
@itzik429
אני רק יכול לומר שבתמונה האחרונה אי אפשר להבין כלום מהדוח כי כמעט הכל לא ידוע.זה בכל מקרה לא דיסק של המערכת הפעלה אז זה לא משנה כלום
-
זה בכל מקרה לא דיסק של המערכת הפעלה אז זה לא משנה כלום
אם לא היה משנה לא הייתי מבקש
-
זה בכל מקרה לא דיסק של המערכת הפעלה אז זה לא משנה כלום
אם לא היה משנה לא הייתי מבקש
אשמח אם תסביר לי איך כונן של איחסון קבצים אמור להשפיע על מחשב שלא יעשה בוט ושזה יפתר עם משחק בזכרונות !!