בעיה בשינוי תפריט בנוקיה 208
-
יש לי נוקיה 208 כשר וכשחיברתי את הפלאפון למחשב אז בוכנת מובימב אני לא מצליח להדביק את התפריט החדש כי מה שאני רואה שם זה זה:
ואת ה"lnbox" הזה אי אפשר לפתוח, כאילו זה תקייה ריקה
אם אני אדביק סתם ככה את הקובץ תפריט החדש זה יעבוד??
בתודה מראש! -
יש לי נוקיה 208 כשר וכשחיברתי את הפלאפון למחשב אז בוכנת מובימב אני לא מצליח להדביק את התפריט החדש כי מה שאני רואה שם זה זה:
ואת ה"lnbox" הזה אי אפשר לפתוח, כאילו זה תקייה ריקה
אם אני אדביק סתם ככה את הקובץ תפריט החדש זה יעבוד??
בתודה מראש! -
@ephraum-tzvi אתה מחובר בבלוטוס?
-
@ephraum-tzvi
@אלישי אמר בשינוי תפריט | קבצי תפריט לנוקיה 208:ניתן (לפחות כעת), לשנות תפריטים רק לנוקיה 208 לא כשר (כי עדיין לא פורסם תוכנת MobiMB שתומכת בבלוטוס' ל-208).
-
ניסיתי להדביק סתם את הקובץ תפריט וזה הראה לי בפלאפון בתחילת ההדבקה "הפעולה נכשלה" ועכשיו ההדבקה תקועה!!
-
@ephraum-tzvi
@אלישי אמר בשינוי תפריט | קבצי תפריט לנוקיה 208:ניתן (לפחות כעת), לשנות תפריטים רק לנוקיה 208 לא כשר (כי עדיין לא פורסם תוכנת MobiMB שתומכת בבלוטוס' ל-208).
-
@מישהו12 אהה אבל הבלוטוס כן קולט, מציאות שאני רואה שאני מחובר בנוקיה למחשב
-
@ephraum-tzvi
-
@מישהו12 אם אני יעשה את זה מיישום של העברת קבצים בבלוטוס זה יעבוד?
-
@ephraum-tzvi לא.
אין דרך להחליף תפריט בנוקיה 208 בלי חיבור פיזי למחשב. -
@מישהו12 אה..ולהעביר יישומים/צלילים?
@ephraum-tzvi אמר בבעיה בשינוי תפריט בנוקיה 208:
איני מבין גדול בטלפונים כשרים.
כתבו בעבר בפורום שאפשר, תחפש. -
איני מבין גדול בטלפונים כשרים.
כתבו בעבר בפורום שאפשר, תחפש. -
אם המחשב קורא אותו אז אפשר עומדים על קובץ במחשב עכבר ימני שליחה באמצעות בלוטוס ל208 והכל עובד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות