הכנתי אפליקציה של מנהל משימות ושל ספרי יסוד תורנים, אתם מוזמנים להוריד.
-
אהלן חברים, הכנתי ברבע שעה האחרונה אפליקצייה פשוטה מאוד של מנהל משימות, אתם מוזמנים להוריד אותו וכמובן, לשתף אותי כאן בהערות\בהארות שלכם (מה כדאי להוסיף, באגים, צבע האפליקציה וכד'), תהנו.
והנה האפליקציה: (3 MB)
app-release (3).apk
שימו לב: יש כרגע באפליקציה כמה באגים שיטופלו כשאני יהיה מול המחשב (בשעתיים הקרובות)- סודר
כמו כן יצרתי אפליקציה פשוטה מאוד (לקח עוד עשר דקות) שזה כמו דפדפן שנותן להשתמש רק ב- פרויקט השו"ת של בר אין ובתורת אמת אונליין, בהיברו בוקס ובאוצר החכמה (כרגע אפשרי להיכנס גם לפורום שלהם, אשמח לשמוע את חוות דעתכם בענין) , תהנו.
והנה האפליקציה: (3 MB)
app-release (2).apk
אפשר להפיץ את האפליקציה חופשי ללא בעיות של זכויות יוצרים,
אולי בהזדמנות יהיה לי כוח להשקיע בזה ולהוציא אפליקציה יפה ומוצלחת. -
@יושב-אהלים הערה: שתיהן דורשות אינטרנט. לא רק השניה.
-
@צדיק-תמים אמר בהכנתי אפליקציה של מנהל משימות ושל ספרי יסוד תורנים, אתם מוזמנים להוריד.:
@יושב-אהלים הערה: שתיהן דורשות אינטרנט. לא רק השניה.
אכן. זה אפליקציית ווב, זה דפדפן שחסום רק לקישור של האפליקציה.
-
@יושב-אהלים אני חושב שכשאתה כותב פה על נפלאות הפיתוח שלך בכמה דקות, אולי כדאי שתכתוב שלא בנית שום דבר באפליקציה עצמה, ותתן קרדיט: https://gonative.io/
-
@שמואל אמר בהכנתי אפליקציה של מנהל משימות ושל ספרי יסוד תורנים, אתם מוזמנים להוריד.:
באפליקציה עצמה, ותתן קרדיט: https://gonative.io/
ממש לא, האתר הזה הפך את האפליקציה שהייתה אפליקצית ווב לאפליקציה שעובדת במכשיר אנדרואיד, שזה עשה את זה כמו דפדפן חסום,
אבל כן, אני ממש לא יודע קוד, סה"כ העלתי אפליקציה שיצרתי שאולי תעזור למישהו. -
@יושב-אהלים אמר בהכנתי אפליקציה של מנהל משימות ושל ספרי יסוד תורנים, אתם מוזמנים להוריד.:
שימו לב: יש כרגע באפליקציה כמה באגים שיטופלו כשאני יהיה מול המחשב (בשעתיים הקרובות)
תוקנו הבאגים:
א. היה כפתור שהוביל לגישה מלאה לדפדפן אינטרנט,
ב. הטקסט לא היה מסודר,
ג. רוב הטקסט היה באנגלית,
ד. היו כמה כפתורים שהפריעו להשמתמש בשאר הפתורים.אם מצאתם עוד באגים או שיש לכם רעיון לשיפור נשמח אם תדווחו עליהם כאן
-
עידכון (21\06\12):
האפליקציה של הרשימת משימות שודרגה, והיא כעת בעברית מלאה,
בעז"ה בקרוב יעלו שיפור בעיצוב בממשק המשתמש ושיפור במהירות.
אין צורך להסיר ולהתקין שוב את האפליקצייה. בהצלחה.