תגובה למדריך | איך למזג גירסאות וארכיטקטורות להתקנת מערכת הפעלה
-
@kingyos אמר בתגובה למדריך | איך למזג גירסאות וארכיטקטורות להתקנת מערכת הפעלה:
@aaaa לא יודע לומר.
אבל אם כבר החלטת לקחת כלי שחזור בנפרד, אז תיקח כבר ווינדוס 7 רגיל עם כל הגירסאות ותשתמש רק בכלי שחזור.
ואם הנפח מפריע לך, אז תשאיר רק גירסא אחת של התקנה כדי שנפח יהיה קטן (הסברתי במדריך איך מוחקים גירסאות)כלי השחזור זה לא קובץ הBOOT.IMG?
ניתן לצרף אותו לדיסק של 10 לכאורה -
@a0533057932 אמר בתגובה למדריך | איך למזג גירסאות וארכיטקטורות להתקנת מערכת הפעלה:
@פישל כן
איך ?
אותו רעיון צריך להכניס רק את מה ? או שתייהם? -
@a0533057932 אמר בתגובה למדריך | איך למזג גירסאות וארכיטקטורות להתקנת מערכת הפעלה:
@פישל כל ISO של 10 מכיל את שני האופציות
מה אתה מתכוון?יש שני סוגים
MBR ו GPT
אחד למחשבים ישנים ואחד לחדשים אחד לא עובד על השני
כשצורבים דרך רופוס בוחרים את המתאים אפשרי לצרוב בדיסק אחד ? -
@פישל ברופוס לא
בUltraISO כןאיך בUltraISO ?
ה אמורים להגדיר?
או צשריך שני דיסקים לחבר לאחד? -
@פישל שוב
אני לא מצליח להבין
למה שני דיסקים?
אותו דיסק יש בו את שני האופציות
רופס לא יודע להתמודד עם זה
תוכנת אחרות יודעותעכשיו הבנתי אתה אומר שרופוס הוא בעצם הבעייתי שמגדיר שני סגנונת נכון?
-
@פישל כן
רופס צורב או את זה או את זה
או לא יודע להכין דיסקים גם לזה וגם לזהאבל המדריך של .@KINGYOS
איך למזג גירסאות וארכיטקטורות להתקנת מערכת הפעלה
זה רק יוצר דיסק איך בפועל אני צורב את זה על אונקי שיעבוד על שני סוגי המחשבים MBR ו GPT? -
@פישל זה יוצר iso
(אגב 7 ללא ידיעה מה לשנות תומך רק mbr)
ואת הiso צורבים לא על ידי רופוסתוכל להכין מדריך איך להכין דיסק התקנה ע"י UltraISO שיתאים גם לMBR וגם לGPT?
-
@שלמה-ו אין מדריך
\לא הבנתי!!!!!!
-
@שלמה-ו אין צורך במדריך
אין בזה מושג של got וmdr
פשוט צורבים וזהומדבריך אני מבין שזה צריבה על דיסק דווקא ולא על אונקי אני צודק?
-
@פישל זה יוצר iso
(אגב 7 ללא ידיעה מה לשנות תומך רק mbr)
ואת הiso צורבים לא על ידי רופוסאז איך?
אבל איך אני צורב על האונקי דרך מה מי?