הפעלת בלוטוס בסי 2 עזרה
-
@ephraum-tzvi
אני עושה את זה אבל זה לא עוזר לי.
הוא רושם לי בלוטוס הופעל ואזה מתכבה הטלפון ושוב נדלק ללא בלוטוס.עריכה: בסוף כשהוא הפעיל לי את הבלוטוס יצאתי מיד דרך הלחצן האדום ולא נתתי לו להתכבות ועכשיו כן יש לי הסימן של הבלוטוס. אבל אני לא מצליח להגיע להגדרות הבלוטוס?
-
@יעקב-אליעזר אין לך בהגדרות של הפלאפון בלוטוס??? אני חושב שאמור להיות
-
@ephraum-tzvi
אז זהו שלא!!!???? -
פוסט זה נמחק!
-
@יעקב-אליעזר מוזרר כי לי יש c2 ואמרו לי שהוא כשר אורגינל ושם יש הגדרות בלוטוס...
ואם אתה רוצה אתה יכול אולי לבדוק אם יש את זה ב"קיצורים" של הפלאפון... -
@חברים
אני יגיד לך בעבר אני רציתי למחוק תמונות וכל מיני דברים שהיו שם אז מישהו ייעץ לי להקליט המון זמן עד שיגמר המקום ואז הוא אומר לך שצריך למחוק בשביל לפנות שטח. ובאמת כך עשיתי. ובאותו הזדמנות מחקתי גם את סמן הבלוטוס. אז כנראה זה בגלל זה אני לא רואה אותו?! -
@יעקב-אליעזר אבל איך זה הגיוני שמחקת את הסמל?? זה לא אמור להיות איפה שהפלאפון אומר לך למחוק
הפלאפון בדרך כלל נותן רק קבצים שבגלריה!!! -
@ephraum-tzvi
זכור לי שיש איזה קטע של יישומים שדרך שם מחקתי את זה -
@יעקב-אליעזר אתה בטוח שזה סי 2??
-
@יעקב-אליעזר אמר בהפעלת בלוטוס בסי 2 עזרה:
ועכשיו כן יש לי הסימן של הבלוטוס. אבל אני לא מצליח להגיע להגדרות הבלוטוס
אם אתה רוצה אתה יכול לשחזר הגדרות (כוכבית סולמית 7780 סולמית..) זה יוריד לך את הסמל
-
@ephraum-tzvi
הפוך. אני רוצה כן להשתמש בבלוטוס אבל אני לא יודע איך להגיע להגדרות שלו. -
@יעקב-אליעזר אה
-
@יעקב-אליעזר ניסית דרך "קיצורים" (אני כבר לא זוכר אם יש שם את זה בכשר) וגם תבדוק אם המחשב כן מזהה אותו...
-
@ephraum-tzvi
מה זה קיצורים? -
@יעקב-אליעזר יש לך במחשב בלוטוס?
הכרטיס שלך פעיל? -
@מוטי-ברנד
במחשב יש לי בלוטוס -
-
עריכה: בסוף כשהוא הפעיל לי את הבלוטוס יצאתי מיד דרך הלחצן האדום ולא נתתי לו להתכבות ועכשיו כן יש לי הסימן של הבלוטוס. אבל אני לא מצליח להגיע להגדרות הבלוטוס?
יופי!!! מה שנשאר עכשיו זה להתקין את מובימב ומשם לחפש את המכשיר בבלוטוס' וךהתחבר אליו ואז פשוטלשנות לתפריט עם בלוטוס',
|-ב-ה-צ-ל-ח-ה -
@שלמה-ווייס אמר בהפעלת בלוטוס בסי 2 עזרה:
עריכה: בסוף כשהוא הפעיל לי את הבלוטוס יצאתי מיד דרך הלחצן האדום ולא נתתי לו להתכבות ועכשיו כן יש לי הסימן של הבלוטוס. אבל אני לא מצליח להגיע להגדרות הבלוטוס?
יופי!!! מה שנשאר עכשיו זה להתקין את מובימב ומשם לחפש את המכשיר בבלוטוס' וךהתחבר אליו ואז פשוטלשנות לתפריט עם בלוטוס',
|-ב-ה-צ-ל-ח-הכנ"ל תשנה את התפריט עם מובי, ואם זה כשר מקורי אז תכניס עוד פעם את הבלוטוס המקורי כדי שיהיה לך גם חיפוש בלוטוס.