אפליקציות של גוגל פליי להורדה
-
יש לי כאן חבילה של אפליקציות מגוגל פליי, לא בדקתי את כולם, כולם עובדים, השאלה איזה גירסאות של אנדרואיד אל תשאלו אותי שאלות יותר מדיי, אין לי מושג... אני מעלה לטובת מי שרוצה את האפליקציות של 'גוגל פליי' ואין לו.. בהצלחה... הנה הקישור לדרייב:
אפליקציות גוגל פליי -
@משהו-חדש אמר באפליקציות של גוגל פליי להורדה:
יש לי כאן חבילה של אפליקציות מגוגל פליי, לא בדקתי את כולם, כולם עובדים, השאלה איזה גירסאות של אנדרואיד אל תשאלו אותי שאלות יותר מדיי, אין לי מושג... אני מעלה לטובת מי שרוצה את האפליקציות של 'גוגל פליי' ואין לו.. בהצלחה... הנה הקישור לדרייב:
אפליקציות גוגל פלייאתה רציני???
צריך גם את שירותי גוגל ועוד כמה אפליקציות חוץ מזה צריך שיתאים למכשיר ובשביל זה יש את google installer -
@אנדרואיד-מומחה אמר באפליקציות של גוגל פליי להורדה:
@משהו-חדש אמר באפליקציות של גוגל פליי להורדה:
אפליקציות גוגל פלייאתה רציני???
צריך גם את שירותי גוגל ועוד כמה אפליקציות חוץ מזה צריך שיתאים למכשיר ובשביל זה יש את google installerאמרתי לכם אין לי מושג, משהו העביר לי את זה, לא בדקתי, אם אין בזה תועלת תודיעו לחברי הפורום... פשוט יש כאלה שאין להם חנות גוגל פליי שעובדת במכשיר רגיל, אז אמרתי שלמי שיש תועלת מזה, אז בכיף.. זה הועלה בתור חאפר מסכים איתך....
-
-
@ראובן-שבתי אמר באפליקציות של גוגל פליי להורדה:
אפילו להכנס אין אפשרות
הוא דורש גישהזה לא קשור לזה שהאפליקציה הזאת לא מועילה
-
@אנדרואיד-מומחה מישהו אמר שזה קשור?
ציינתי עובדה -
@ראובן-שבתי כתבת "אפילו"
-
@אנדרואיד-מומחה תגיד לי מה אני גמרא
מה אתה מדקדק כל מילה