בקשה | תוכנת igo ניווט
-
@משהש אמר בבקשה | תוכנת igo ניווט:
@מוטי-זהב
ניסיתי במערכת מולטימדיה ברכב וזה היה לי קצת איטי מאשר המערכת הישנה לא הprimoכי זאת תוכנה יותר מתקדמת וכבדה
דבר שני משום מה הוא לא קלט את gps של הרכב
יש לך פיתרון לזה?צריך להגדיר את יציאת הGPS של המכשיר בקובץ SYS.TXT. בIGO8 הוא קלט לך? אם כן תיכנס להגדרות ושם לGPS ותראה איזה יציאה ומהירות מוגדר.(תוכל לצלם ולהעלות כאן) תעשה את זה ונמשיך.
דבר שני אולי יש אפשרות להפעיל את המערכת הישנה עם עידכון אחרון כמו שיש בprimo
כמו שנאמר לעיל לא. אגב גם לפרימו יש עדכון מלפני שנה וספק גדול אם יופץ ברשת בחינם עדכון יותר חדש.
וגם המערכת הישנה הרזולוציה שלה היתה בעייתית ולא הצלחתי לסדר את זה התוכנה הייתה על רבע מסך בערך
אין טעם לסדר כשאין לה מפות מעודכנות
אשמח לפיתרון למי שיש
אלי -
@אלי-tza אמר בבקשה | תוכנת igo ניווט:
צריך להגדיר את יציאת הGPS של המכשיר בקובץ SYS.TXT. בIGO8 הוא קלט לך? אם כן תיכנס להגדרות ושם לGPS ותראה איזה יציאה ומהירות מוגדר.(תוכל לצלם ולהעלות כאן) תעשה את זה ונמשיך.
חיפשתי בקובץ הזה ולא ראיתי שכתוב שם משהו לגבי GPS אני יצרף פה את הקובץSYS.TXT
-
@משהש מצוין נצטרך אותו לשלב הבא, אבל קודם צריך לדעת את מספר היציאה והמהירות דרך IGO8. אם בהגדרות GPS מוגדר "אוטומטי" תוריד את ה-V למעלה מה-"מקלט GPS מחובר" ואז תלחץ על כפתור סריקה בפינה הימנית התחתונה תתן לו לסרוק ואת התוצאה בסוף תרשום כאן.
רשמתי הכל מהזיכרון אז יתכן שזה כתוב בתוכנה במילים קצת שונות. -
אכן כשוויז התחיל (ועוד קראו לו FreeMap) היייתה גרסה למכשירי GPS ומחשבי כף יד אבל כבר יותר מעשור שהגרסאות האלה לא עובדות
אז גם היה אפשר לעבוד בלי חיבור לרשת...אחח... חבל שלא קיים היום.
(נ.ב @אלי-TZA לכאורה אם יש לך את התוכנה+מאגר המפות האחרון שיצא לאופליין, זה יעבוד, לא?) -
@משהש מצוין נצטרך אותו לשלב הבא, אבל קודם צריך לדעת את מספר היציאה והמהירות דרך IGO8. אם בהגדרות GPS מוגדר "אוטומטי" תוריד את ה-V למעלה מה-"מקלט GPS מחובר" ואז תלחץ על כפתור סריקה בפינה הימנית התחתונה תתן לו לסרוק ואת התוצאה בסוף תרשום כאן.
רשמתי הכל מהזיכרון אז יתכן שזה כתוב בתוכנה במילים קצת שונות.לא מצאתי כזאת הגדרה גם בigo למחשב חיפשתי כזאת הגדרה לשנות מאוטומטי אבל לא מצאתי תוכל לעזור לי בזה?