Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@יאיר-32 מענין שאצלי לא שייך להקליט בלי להכניס כרטיס, הוא לא נותן להקליט ישירות לטלפון
@מתחיל אמר בנוקיה 215 של הועדה:
אצלי אפשר גם בלי כרטיס וגם כתוב שהסיומת AMR
@יאיר-32 אולי בגלל ששלי זה לא כשר אורגינל ממש? רכשתי את זה ממוכר שטען במילים של קידוש לבנה שזה כשר וועדת רבנים, ורק אח"כ נודע שאינו כן.
איך נודע שאינו? כמה עלה?
@יאיר-32 עלה 300 בזמן שהאורגינל עלה 350. יש סימן פשוט לבדוק את זה, באורגינל יש אפשרות להכניס סים כשר באיזה תיבת סים שאתה חפץ, בשלי רק בתיבת סים 2 אפשר, כששמתי בתיבת סים 1, זה חסם לי את הסים.
יש למשהו בנוקיה 215 שירים חסידיים?
@יאיר-32 לי יש
@מתחיל למיטב ידיעתך, במכשיר המקורי יש רק סלוט יחיד לסים בודד, כל שאר המכשירים מייבוא מקביל הנם דאבל סים.
@yair אבל יש כאלה דואל סים-שאפשר להכניס איפה שרוצים.
@מישהו12 ודאי, זה כבר שירות בתשלום שעולה עוד כמה שקלים ליבואנים, זה לא אומר שהגרסא כשרה אורגינל, אבל יש גרסאות מספיק טובות אלטרנטיביות
@yair יש הבדל ברמת המכשיר עצמו? הרי שתיהם זה סין. אני שואל זאת, כיון שהתאכזבתי נוראות מהנוקיה 215 - דאבל סים. פשוט לא מתאים לנוקיה.