תוכנה לשחזור קבצים שמשחזרת את כל ההסטוריה
-
בכל התוכנות לשחזור שאני מכיר יש רק אפשרות לשחזר מאז המחיקה האחרונה, דהיינו אם למשל נמחק לך אז הוא משחזר מה שהיה שם לפני כן, לפני שנמחק, רציתי לשאול אם יש תוכנה שמשחזרת הכל כולל כל ההסטוריה של המכשיר עצמו מהתחלה ששמת בו קבצים עד עכשיו, זה אפשרי?????? למביני עניין בלבד!!!!
-
@דניאל-ביטון אמר בתוכנה לשחזור קבצים שמשחזרת את כל ההסטוריה:
@משהו-חדש כל תוכנות השיחזור משחזרות כל מה שהם מצליחות וזה כולל ברוב הפעמים גם היסוטורייה אומנם לא תמיד הכי רחוקה מבחינת מחיקה וכתיבה שעל כל זה מושתת רעיון הזיכרון ושיחזורו ולכן אם זה זמן (מחיקה וכתיבה) סביר יש סיכוי שהתוכנה תשחזר
אני יודע את זה טוב, השאלה אם יש תוכנה מאסטר שמשחזרת הכל הכל... מהתחלה ועד עכשיו, כי המכשיר שלי עבר כמה גלגולים, זה חשוב לי מאד...
-
@משהו-חדש אמר בתוכנה לשחזור קבצים שמשחזרת את כל ההסטוריה:
@משהו-חדש כל תוכנות השיחזור משחזרות כל מה שהם מצליחות וזה כולל ברוב הפעמים גם היסוטורייה אומנם לא תמיד הכי רחוקה מבחינת מחיקה וכתיבה שעל כל זה מושתת רעיון הזיכרון ושיחזורו ולכן אם זה זמן (מחיקה וכתיבה) סביר יש סיכוי שהתוכנה תשחזר
אני יודע את זה טוב, השאלה אם יש תוכנה מאסטר שמשחזרת הכל הכל... מהתחלה ועד עכשיו, כי המכשיר שלי עבר כמה גלגולים, זה חשוב לי מאד...
אין דבר כזה במציאות. כל כתיבה דורסת את החומר הישן.
-
@נגן אמר בתוכנה לשחזור קבצים שמשחזרת את כל ההסטוריה:
אין דבר כזה במציאות. כל כתיבה דורסת את החומר הישן.
אז זהו אכלתי אותה...
-
@yaakovsas אמר בתוכנה לשחזור קבצים שמשחזרת את כל ההסטוריה:
@משהו-חדש כמובן שתוכנות טובות יציגו לך גם קבצים עם פחות סיכויי שחזור, אם אתה רק רוצה רשימת קבצים...
יש תוכנה טובה שאתה מכיר שהיא כמו שאמרת...
-
אם זה זה
EaseUS Data Recovery Wizard v12.0
זה לא עוזר לי... -
אם זה זה
EaseUS Data Recovery Wizard v12.0
זה לא עוזר לי...מה זה אם זה זה
העתקת משם את מה שרשום ברור שזה זה