עזרה!!! מחשב ישן של AUSU
-
יוסי הגאון מדריכיםהשיב לקבצן ב 6 ביוני 2021, 19:20 נערך לאחרונה על ידי יוסי הגאון 6 ביוני 2021, 19:21
@קבצן אמר בעזרה!!! מחשב ישן של AUSU:
@שלמה-ווייס נו אז תעזרו ליהודי מסכן...
וינדוס 7 דחוף!!!@קבצן אמר בעזרה!!! מחשב ישן של AUSU:
@שלמה-ווייס נו אז תפנה אותי לדבר הכייייי מוצלח שיש בשביל מסכן כמוני.....
שם משתמש !!
למה אתה הופך את עצמיך למסכן???!
הרי אתה יהודי עם אמונה, ולעולם לא מסכן ק''ו שאתה דתי\ חרדי!!! -
@יוסי-הגאון אמר בעזרה!!! מחשב ישן של AUSU:
שם משתמש !!
הרי אתה יהודי עם אמונה, ולעולם לא מסכן ק''ו שאתה דתי\ חרדי!!!@יוסי-הגאון מה אתה לא יודע איך עושים שנור???
-
@יוסי-הגאון אמר בעזרה!!! מחשב ישן של AUSU:
שם משתמש !!
הרי אתה יהודי עם אמונה, ולעולם לא מסכן ק''ו שאתה דתי\ חרדי!!!@יוסי-הגאון מה אתה לא יודע איך עושים שנור???
ב''ה לא נתנסיתי בנסיון זה.
-
תנסה להתקין כרומבוק זה מיועד למחשבים דלי אמצעים
או בChrome OS -
@ssshmuel אמר בעזרה!!! מחשב ישן של AUSU:
או בChrome OSזה בשביל הורדות יותר מהירות?
-
@ssshmuel שאלתי למה זה יעזור
@ssshmuel אמר בעזרה!!! מחשב ישן של AUSU:
או בChrome OS -
-
@קבצן לא יודע איך התקנת את ווינדוס 10, מריח לי שהרצת את הSETUP של ההתקנה, בגדול גם זה יש איזשהו דרך להתקין מבפנים כפי שהבנתי, אך בשביל לחסוך בעוגמ"נ תגבה את כל הקבצים ותתקין מהבוט, בשביל כך תצטרך לצרוב את הISO עם רופוס על דיסקונקי ריק ולהפעיל את המחשב מחדש כשהUSB מחובר וללחוץ לפני שהמערכת עולה על F12 (לא בדקתי כרגע לגבי אסוס אבל נראה לי זה יוביל אותך לבוט מניו) ולבחור בדיסקאונקי ומיד כשיעלה תבחר בINSTALLATION
-
@קבצן יש לי מחשב אסוס 10 אינצ' 1 ראם זיכרון הגיע עם וינדוס 7 סטרטר החלפתי לwin8.1 32 סביות עובד מעולה כבר כמה שנים! מהיר חלק ואני מרוויח את כל הפונקציות שאין ב7 (כמו דיפנדר) גם אני ניסיתי לא מזמן להתקין 10 הום 32 תוך יום חזרתי ל8. בהצלחה.
-
@aharontz אמר בעזרה!!! מחשב ישן של AUSU:
@קבצן יש לי מחשב אסוס 10 אינצ' 1 ראם זיכרון הגיע עם וינדוס 7 סטרטר החלפתי לwin8.1 32 סביות עובד מעולה כבר כמה שנים! מהיר חלק ואני מרוויח את כל הפונקציות שאין ב7 (כמו דיפנדר) גם אני ניסיתי לא מזמן להתקין 10 הום 32 תוך יום חזרתי ל8. בהצלחה.
זה בעצם מה שיש לי
-
@aharontz יש לי את האתר הזה https://tb.rg-adguard.net/public.php והוא נותן שם "וינדוס 8.1 PRO+CORE" זה בסדר?
-
PRO+CORE
אני לא יודע מה זה אומר PRO+CORE אני התקנתי 32 סיביות וזה עובד מצויין. לענ"ד במה שהראת לא תהיה בעיה. מלנסות לא מפסידים.
-
@aharontz אמר בעזרה!!! מחשב ישן של AUSU:
תודה רבה המחשב זורם בקלות ובמהירות!!!
-
@קבצן הדרייברים של ווינדוס 7 מתאימים גם ל8 בד"כ. אם יש משהו לא מתאים אתה יכול למצוא ברשת דרייברים לא לפי יצרן המחשב אלא לפי ההתקן הספציפי כמו סוג הכרטיס מסך או קול. כ"כ התקנת אופיס, רק 32 סיביות לא משנה הסדרה אני אישית משתמש ב2013 ועובד חלק.
43/89