טקסט מעוגל לפי קו של תמונה , כיצד ?
-
אם יש לי לוגו ואני רוצה לעשות את הכיתוב בעיגול ,כיצד ? [וורד ? פאוור פוינט? יותר מקצועי ?]
מי יודע ? -
@thmhe מה הפירוש מעוגל ?
אני מנסה להבין אם זה עוזר לי
אני צריך לדוגמה אם יש לי גלים ואני רוצה טקסט מקביל לגלים איך אני עושה זאת ? -
אם יש לי לוגו ואני רוצה לעשות את הכיתוב בעיגול ,כיצד ? [וורד ? פאוור פוינט? יותר מקצועי ?]
מי יודע ? -
מי יודע ?@יודוד אמר בטקסט מעוגל לפי קו של תמונה , כיצד ?:
מי יודע ?אתה מתכוון למשהו כזה?

-
@יודוד אמר בטקסט מעוגל לפי קו של תמונה , כיצד ?:
מי יודע ?אתה מתכוון למשהו כזה?

@שלום-בעריש בדיוק !
-
@שלום-בעריש בדיוק !
@שלום-בעריש בדיוק !
אז יש לך את זה בוורד ובפוואר פוינט. מאד פשוט.
הוספת תיבת טקסט, ואז בכרטיסייה עיצוב אובייקט אתה לוחץ על אפקטי טקסט, המרה, ותראה שם -
@שלום-בעריש בדיוק !
הוספת תיבת טקסט, ואז בכרטיסייה עיצוב אובייקט אתה לוחץ על אפקטי טקסט, המרה, ותראה שם@שלום-בעריש אמר בטקסט מעוגל לפי קו של תמונה , כיצד ?:
@שלום-בעריש בדיוק !
הוספת תיבת טקסט, ואז בכרטיסייה עיצוב אובייקט אתה לוחץ על אפקטי טקסט, המרה, ותראה שםתגיד אם הבנת, אם לא אני יסביר לך בדיוק
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות