מדריך & בקשת עזרה | עריכת וצריבה קושחה של נגני סאמוויקס
-
אני מסכם מה שיוצא מהנושא הזה בתחומים
(אני לא נותן לי קרדיט כי אני לא זוכר מה כל אחד הביא אבל את הרוב אולי אפילו הכל הביא @yossiz מתחומים)צריבה
- החברה המקורית שסאמוויקס קונים ממנה את הנגנים זה: AGPTEK
- קובץ הקושחה בסיומת fw אפשר להוריד מכאן כולל תוכנה אך שימו-לב הדגמים שם שונים (לדוגמא: סאמוויקס גלסבה זה דגם g05)
עריכת הקושחה
- מורידים את הקושחה המקורית
- מורידים לינוקס 64 סיביות אני השתמשתי ב kali linux אפשר להוריד מכאן
- כלי לפרוק הקושחה (ללינוקס)
- מכניסים את הכלי ואת קובץ הקושחה לאותו תיקייה פותחים מסוף בתיקייה וכותבים :
./atjboottool ואת שם קובץ הקושחה במקרה שלי זה g05.fw
- יצא לכם קובץ בסיומת .afi הקובץ הזה נפתח ב sql browser עם אתם משתמשים ב kali יש שם כבר את הכלי, אם אתם רוצה לעבור לווינדוס אפשר להוריד מכאן
- רוב הדברים המעניינים נמצאים בטבלה
FileTable
יש שם שורה שכתוב בה שם הקובץ (איפו שכתובBLOB
אפשר ללחוץ על זה (זה הקובץ עצמו) אפשר לייצא אותו על ידי לחיצה על לחצן export))
עד כאן מה שידע לי, מה שחסר ובזה צריך משהו שמבין בזה, זה איך לקמפל.
הכלים (כנראה שיש שם גם כלים לקמפול) נמצאים פה
וזה מדריך בסינית
אם אפשר לא להגיב (אלא-אם-כן יש פתרון לנושא הקמפול (לכל שאלה אפשר לפנות אליי בצ'אט או לפתוח נושא חדש))
-
@אנדרואיד-מתחיל תודה רבה! אש עליך!
-
@אנדרואיד-מתחיל אמר במדריך & בקשת עזרה | עריכת וצריבה קושחה של נגני סאמוויקס:
אני מסכם מה שיוצא מהנושא הזה בתחומים
(אני לא נותן לי קרדיט כי אני לא זוכר מה כל אחד הביא אבל את הרוב אולי אפילו הכל הביא @yossiz מתחומים)
צריבההחברה המקורית שסאמוויקס קונים ממנה את הנגנים זה: AGPTEK
קובץ הקושחה בסיומת fw אפשר להוריד מכאן כולל תוכנה אך שימו-לב הדגמים שם שונים (לדוגמא: סאמוויקס גלסבה זה דגם g05)עריכת הקושחה
מורידים את הקושחה המקורית
מורידים לינוקס 64 סיביות אני השתמשתי ב kali linux אפשר להוריד מכאן
כלי לפרוק הקושחה (ללינוקס)
מכניסים את הכלי ואת קובץ הקושחה לאותו תיקייה פותחים מסוף בתיקייה וכותבים :./atjboottool ואת שם קובץ הקושחה במקרה שלי זה g05.fw
יצא לכם קובץ בסיומת .afi הקובץ הזה נפתח ב sql browser עם אתם משתמשים ב kali יש שם כבר את הכלי, אם אתם רוצה לעבור לווינדוס אפשר להוריד מכאן
רוב הדברים המעניינים נמצאים בטבלה FileTable יש שם שורה שכתוב בה שם הקובץ (איפו שכתוב BLOB אפשר ללחוץ על זה (זה הקובץ עצמו) אפשר לייצא אותו על ידי לחיצה על לחצן export))עד כאן מה שידע לי, מה שחסר ובזה צריך משהו שמבין בזה, זה איך לקמפל.
הכלים (כנראה שיש שם גם כלים לקמפול) נמצאים פה
וזה מדריך בסינית
אם אפשר לא להגיב (אלא-אם-כן יש פתרון לנושא הקמפול (לכל שאלה אפשר לפנות אליי בצ'אט או לפתוח נושא חדש))תודה רבה על המדריך (למרות שידעתי כל זה)
-
@אנדרואיד-מתחיל אמר במדריך & בקשת עזרה | עריכת וצריבה קושחה של נגני סאמוויקס:
וזה מדריך בסינית
מומלץ לתרגם בתרגום בינג (מייקרוסופט) ((חסום לי))