עזרה מחשב איטי
-
-
@שלמה-ווייס
אז למה הוא איטי?
אולי בגלל איתחול?
-
@מאיר-2
ברעיון יש לך כמה פתרונות
תוכנה וחומרה.
בעניין התוכנה אתה יכול לפנות מקום במחשב , להוריד דברים מהאתחול , להתקין מחדש את הווינדוס וכו.
בעניין החומרה אתה יכול להחליף לssd ולהוסיף [לדעתי 4 מספיק] ראם.
נ.ב בתחילת דרכי כאן בפורום העליתי מדריך למחשב האיטי אתה מוזמן להיכנס אליו . -
@הנני-העני ב"ה,
אם אני יחליף לSSD ללא להוסיף RAM המשך יעבוד נורמאלי (מצגות, תיקיות, זום וכד' (שימוש ביתי))?
האם יש אופציה לעביר נתונים מכונן לכונן ללא כונן חיצוני באמצא? אולי יצירת גבוי ע"י תוכנה לכונן חיצוני וכד'?
תודה רבה!! -
@מאיר-2 אמר בעזרה מחשב איטי:
@הנני-העני ב"ה,
אם אני יחליף לSSD ללא להוסיף RAM המשך יעבוד נורמאלי (מצגות, תיקיות, זום וכד' (שימוש ביתי))?
האם יש אופציה לעביר נתונים מכונן לכונן ללא כונן חיצוני באמצא? אולי יצירת גבוי ע"י תוכנה לכונן חיצוני וכד'?
תודה רבה!!לדעתי הוספת ssd בלבד גם תוסיף המון.
שים לב, כל המידע שלך תצטרך להעביר כונן.
כיוון שזה מחשב ניייד לא תוכל להשתמש בשניהם (או שכן אם תחליףך את הדיסקים אם יש במחשב לכונן. אך עזוב זאת.)
הצעתי היא שתחליף כונן במחשב , לאחמכ תקח הכונן הישן תקנה לו קופסא לחבור חיצוני ותעביר כל אשר תחפוץ.
בהצלחה! -
@שלמה-ווייס אמר בעזרה מחשב איטי:
ניתןלייצר שיבוט פשוט לכל כונן המחשב,
מה זה?
@שלמה-ווייס אמר בעזרה מחשב איטי:
אך לדעתי מומלץ להתקין את ווינדוס מחדש על הSSD ולהעביר אליו רק את התוכן וקבצי המשתמש של הקשיח הקודם
זה בע"ה מה שאני הולך לעשות, אבל אני רוצה לעביר את כל הקבצים.
-
-
@שלמה-ווייס https://mitmachim.top/topic/381/מחשב-איטייייי-מה-לעשות?_=1610540653018
יכול לעזור משמאותי, או חבל על הזמן? -
@מאיר-2 אולי יעזור מעט אבל אם אתה בכיוון של שינוי מהותי אז דבר ראשון SSD והתקנה נקייה של ווינדוס, למעשה בשביל להעתיק את החומר במחשב צריך להעתיקרק את תיקיית היוזר לכונן אחר ולאחר ההתקנה מחדש על הSSD פשוט תעתיק את תיקיית שולחן העבודה לשולחן העבודה מסמכים למסמכים הורדות להורדות וכו', אם ברצונך לחסוך את כל ההעתקה תוכל פשוט לאחר התקנת הווינדוס על הSSD לחבר את הכונן הישן למחשב באמצעות מעביר SATA לUSB (אשמח להשאיל לך אחד כזה אם אתה גר בירושלים) ואז להעתיק פשוט הכל מתיקיית היוזרס של הכונן הישן למחשב החדש
-
@שלמה-ווייס ב"ה,
שאני הוצאתי את הכונן הישן הוא עבה, ועטוף במשהו מברזה. לאומתו החדש זה דק מפלסתיק.
אמור להיות בעיה אם זה, או שפשוט להחליף?