דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. מספר עמוד בוורד

מספר עמוד בוורד

מתוזמן נעוץ נעול הועבר נפתר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
7 פוסטים 5 כותבים 263 צפיות 5 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • מ מנותק
    מ מנותק
    מוישי ג
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי

אני מנסה לעשות מספר עמוד בוורד ולהגדיר אותו לאותיות ולא למספרים, והוא לא מחליף בכל העמודים לאותיות אלא רק בעמוד הנוכחי שבו עשיתי את זה והשאר נשאר מספרים רגילים

A תגובה 1 תגובה אחרונה
    1
    • מ מנותק
      מ מנותק
      מורדכה

תנסה להסיר לגמרי את המספרי עמודים לסגור את הקובץ תפתח מחדש ואז תעשה שוב מספרי עמודים
      תעדכן אם נפתר

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • מ מוישי ג

אני מנסה לעשות מספר עמוד בוורד ולהגדיר אותו לאותיות ולא למספרים, והוא לא מחליף בכל העמודים לאותיות אלא רק בעמוד הנוכחי שבו עשיתי את זה והשאר נשאר מספרים רגילים

A מנותק
        A מנותק
        aharontz

@מוישי-ג שים ללחצן המסומן בחץ אדום:
        01.jpg
        אחרי שאתה מגדיר את העמוד הראשון באותיות עברית תלחץ על הלחצן העליון שמעל החץ האדום זה עובר למקטע הבא במידה ויש כזה ואז תראה אם הלחצן שסימנתי לך דולק. אם לא תלחץ עליו זה יגרום למקטע הבא להקשר לקודם וליצור לך רצף אחיד של מספרי עמודים תואמים. אני מקווה שמה שכתבתי ברור.

תגובה 1 תגובה אחרונה
        2
        • ב מנותק
          ב מנותק
          בעלזא

@aharontz כהמשך לזה אשמח לדעת האם ניתן לבטל מספור מקטעים, דהיינו שכל המסמך יהי' מקטע אחד, או שזה נוצר אוטומטי ללא אפשרות שינוי.
          מכיון שבהגדרת מקטע אחד לכל המסמך אוטומטי יעברו כל הנתונים מהעמוד הראשון לשאר העמודים.
          וכן להיפך איך אפשר לבצע מקטע חדש, דהיינו שאני יחליט היכן מתחיל מקטע חדש.

ג A 3 תגובות תגובה אחרונה
          1
          • ב בעלזא

@aharontz כהמשך לזה אשמח לדעת האם ניתן לבטל מספור מקטעים, דהיינו שכל המסמך יהי' מקטע אחד, או שזה נוצר אוטומטי ללא אפשרות שינוי.
            מכיון שבהגדרת מקטע אחד לכל המסמך אוטומטי יעברו כל הנתונים מהעמוד הראשון לשאר העמודים.

ג מנותק
            ג מנותק
            גבאי

@בעלזא הנושא של חלוקת המקטעים תלוי בחלוקה לשני טורים וטור אחד. ברגע שעשית מקום אחד במסמך שהוא שני טורים ואח"כ יש קטע שהוא רק טור אחד אוטומטי זה מתחלק לשני מקטעים שונים. ואין אפשרות להשאיר את זה כמקטע אחד.
            בשביל לעשות חלוקה נוספת להגדיר מקטעים שונים תמצא את זה ב"פריסת עמוד>מעברים. שם יש כמה אפשרויות שונות של מעברי מקטע.

תגובה 1 תגובה אחרונה
            3
            • ב בעלזא

A מנותק
              A מנותק
              aharontz

@בעלזא אם אתה רוצה לעשות מיספור שונה בשלבים שונים של הקובץ למשל זה מעשי בכותרת כי בד"כ מיספור אמור להיות אחיד בכל הקובץ, אני רוצה שמעמ' א' עד י' יהיה כותרת נניח "פרק א" ומעמוד יא עד כ "פרק ב" וכו' אני צריך מראש בשלב העריכה כשאני מגיע ל"פרק ב" לסמן אותו כמקטע חדש, אפשר רציף עם הטקסט הקודם (חץ ירוק) ואפשר להתחיל עמוד חדש (חץ אדום)
              02.jpg
              אחרי שסימנו את המקטעים שאנחנו רוצים בקובץ אז ניגש לכלי כותרות ונשחק שם עם הכותרות ומסםרי העמודים, נפריד בין המקטעים ונערוך כל אחד בפני עצמו. דרך אגב, יש גם התייחסות לעמוד זוגי ואי זוגי כך שבכל דף שאתה פותח בחוברת (נניח אחרי שתודפס) יופיע שעמוד הימני כותרת או מספור כזה ובעמוד השמאלי כותרת או מספור כזה

תגובה 1 תגובה אחרונה
              2
              • ב בעלזא

A מנותק
                A מנותק
                aharontz
                כתב ב נערך לאחרונה על ידי aharontz

@בעלזא מקטע לא נוצר אוטומאטי זה עורך הקובץ מגדיר. אם יש לך קובץ עם מעברי מקטע ואתה רוצה לבטל אותם, הכי פשוט זה להשים את סמן העכבר על סוף המקטע הקודם וללחוץ על מקש הdelete

תגובה 1 תגובה אחרונה
                3

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון
                0
                • חוקי הפורום
                • לא נפתר
                • משתמשים
                • חיפוש גוגל בפורום