בעיות הורדה ברשת
- 
@para2 הקליטה שלך טובה? 
 אולי זה על הקשקש וקצת בעיות ברשת זה מפסיק את ההורדה
 אם כן יש לזה פתרון@ראובן-שבתי אמר בבעיות הורדה ברשת: @para2 הקליטה שלך טובה? 
 אם כן יש לזה פתרוןהקליטה שלי מעולה 
 וחוץ מזה אני עם ראואטר
- 
@ראובן-שבתי אמר בבעיות הורדה ברשת: @para2 הקליטה שלך טובה? 
 אם כן יש לזה פתרוןהקליטה שלי מעולה 
 וחוץ מזה אני עם ראואטר
- 
@para2 זה קורה לך הרבה או לקובץ מסוים? @ראובן-שבתי בד''כ מתי שאני מוריד תוכנות מהדרייב ולפעמים גם ממקומות אחרים 
- 
@ראובן-שבתי בד''כ מתי שאני מוריד תוכנות מהדרייב ולפעמים גם ממקומות אחרים 
- 
@para2 ניסת להוריד עם IDM לכאורה זה יכול לפתור לך את הבעיה @ראובן-שבתי נכון זה באמת פותר את הבעיה אבל אני מעדיף דרך הורדה רגילה 
- 
@ראובן-שבתי נכון זה באמת פותר את הבעיה אבל אני מעדיף דרך הורדה רגילה @para2 זה קורה בגלל chrome שהוא חוסם הורדה של תוכנות שהוא חושב שיש בהם וירוסים בגלל שהם פרוצות 
 תנסה עם דפדפן אחר עם edg או עם explorer
- 
@para2 זה קורה בגלל chrome שהוא חוסם הורדה של תוכנות שהוא חושב שיש בהם וירוסים בגלל שהם פרוצות 
 תנסה עם דפדפן אחר עם edg או עם explorer@קינג-קומפיוטר אני משתמש בדפדפן אדג' 
- 
@קינג-קומפיוטר אני משתמש בדפדפן אדג' @para2 אז תנסה עם כרום ותבדוק מה קורה 
 בכרום שהוא חוסם לפעמים אפשר לאשר את ההורדה על ידי לחיצה על קונטרול + j ואז שמה לבחור הורד בכל זאת
- 
@para2 אז תנסה עם כרום ותבדוק מה קורה 
 בכרום שהוא חוסם לפעמים אפשר לאשר את ההורדה על ידי לחיצה על קונטרול + j ואז שמה לבחור הורד בכל זאת@קינג-קומפיוטר אמר בבעיות הורדה ברשת: @para2 אז תנסה עם כרום ותבדוק מה קורה 
 בכרום שהוא חוסם לפעמים אפשר לאשר את ההורדה על ידי לחיצה על קונטרול + j ואז שמה לבחור הורד בכל זאתאו לבטל את ההגנה ב"אבטחה" 
- 
@קינג-קומפיוטר אמר בבעיות הורדה ברשת: @para2 אז תנסה עם כרום ותבדוק מה קורה 
 בכרום שהוא חוסם לפעמים אפשר לאשר את ההורדה על ידי לחיצה על קונטרול + j ואז שמה לבחור הורד בכל זאתאו לבטל את ההגנה ב"אבטחה" @ראובן-שבתי אמר בבעיות הורדה ברשת: או לבטל את ההגנה ב"אבטחה לא שמעתי על האופציה הזאת איפה מגדירים את זה? 
- 
@ראובן-שבתי אמר בבעיות הורדה ברשת: או לבטל את ההגנה ב"אבטחה לא שמעתי על האופציה הזאת איפה מגדירים את זה? @קינג-קומפיוטר הגדרות/ אבטחה/ ללא הגנה 
- 
@ראובן-שבתי אמר בבעיות הורדה ברשת: או לבטל את ההגנה ב"אבטחה לא שמעתי על האופציה הזאת איפה מגדירים את זה? @קינג-קומפיוטר אמר בבעיות הורדה ברשת: @ראובן-שבתי אמר בבעיות הורדה ברשת: או לבטל את ההגנה ב"אבטחה לא שמעתי על האופציה הזאת איפה מגדירים את זה? לא שמעת?! 
 הנה שמע!