עזרה בהמלצה על סינון למחשב
-
@יודלה אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
@איציק-דייטש לי יש רימון. זה לא כל כך טוב חוסם מלא לעומת נטפרי שבודק מיידית את התמונות...
בשביל זה יש אתרוג + שפחות או יותר מתקרב לנט פרי
-
@מורדכה לפי מה שאני יודע אתרוג פלוס זה רשימה מאוד מצומצת של אתרים
בשונה מנטפרי שיש הרבה אתרים פתוחים -
@איציק-דייטש לי יש רימון. זה לא כל כך טוב חוסם מלא לעומת נטפרי שבודק מיידית את התמונות...
@מורדכה אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
לא מתקרב לנטפרי בכלל ועיין במה שכתבתי בתחילת הנושא
-
@מורדכה אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
לא מתקרב לנטפרי בכלל ועיין במה שכתבתי בתחילת הנושא
-
@יודלה בוקר טוב!
@איציק-דייטש אני ממליץ על רימון אם אתה עושה על גבוהה אז הרבה דברים פתוחים לך (כולל דברים קצת בעיתיים) אבל אתה יכול לעשות על הרמטי וזה חוסם את כל הדברים הבעיתיים אבל לפעמים חוסם יותר מידי.
-
@איציק-דייטש אני ממליץ על רימון אם אתה עושה על גבוהה אז הרבה דברים פתוחים לך (כולל דברים קצת בעיתיים) אבל אתה יכול לעשות על הרמטי וזה חוסם את כל הדברים הבעיתיים אבל לפעמים חוסם יותר מידי.
@יהודי-תמים אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
אבל אתה יכול לעשות על הרמטי וזה חוסם את כל הדברים הבעיתיים אבל לפעמים חוסם יותר מידי.
כמו כל סינון
-
@יהודי-תמים אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
אבל אתה יכול לעשות על הרמטי וזה חוסם את כל הדברים הבעיתיים אבל לפעמים חוסם יותר מידי.
כמו כל סינון
@thmhe כן, צודק
-
@שלמה-ווייס היה TECHLOQ וממליץ בחום זה אחד אחרי נטפרי תשאל אותו עם יש או אפשרי (נראה לי שהוא אמר שיש שם מסלולים)
-
@פישל אני נמצא בTECHLOQ ואני מאד שמח שם
אפשר לבקש לפתוח הסינון לרבע שעה ואז להוריד מבלוסטאקס או מנוקס את כל האפליקציות שרוצים ומה שמורידים עובד גם כשהסינון חוזר לעבוד -
@יודלה בוקר טוב!
@איציק-דייטש דרך אגב
ברימון אתה יכול לבחור להיות על מצב הרמטי ואם אתה צריך להוריד את ההגנה לרמה נמוכה יותר אתה יכול.
(זה יכול להיות גם חיסרון-וגם יתרון) -
אני מחפש סינון נוח וטוב! אבל שוואטסאפ יהיה פתוח
מי שמכיר, אני אשמח לכל המלצה!!!
תודה מראש!@איציק-דייטש אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
אני מחפש סינון נוח וטוב! אבל שוואטסאפ יהיה פתוח
מי שמכיר, אני אשמח לכל המלצה!!!
תודה מראש!רימון רמה בינונית
-
@איציק-דייטש דרך אגב
ברימון אתה יכול לבחור להיות על מצב הרמטי ואם אתה צריך להוריד את ההגנה לרמה נמוכה יותר אתה יכול.
(זה יכול להיות גם חיסרון-וגם יתרון)@יהודי-תמים סינון שאפשר להוריד ולהחזיר להחליש ולחזק הוא לא סינון
-
@יהודי-תמים סינון שאפשר להוריד ולהחזיר להחליש ולחזק הוא לא סינון
@thmhe אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
לך תמצא סינון אחר שיפתח וואטספ
-
@thmhe אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
לך תמצא סינון אחר שיפתח וואטספ
-
@thmhe א. בעיקרון אתה יכול לתת את הסיסמא למישהו אחר ואז אתה לא תוכל לפתוח ולהוריד את ההגנה לבד
ב. אתה יכול להגדיר שלא תוכל לרדת מתחת לרמת הגנה מסויימת -
@thmhe א. בעיקרון אתה יכול לתת את הסיסמא למישהו אחר ואז אתה לא תוכל לפתוח ולהוריד את ההגנה לבד
ב. אתה יכול להגדיר שלא תוכל לרדת מתחת לרמת הגנה מסויימת -
@thmhe זה כן סינון למחשב אבל בגלל שאין להם תוכנית סינון לפלאפונים אז השימוש בגוגל פלעי זה רק מה שהורדת בזמן שהסינון בהמתנה
-
@פישל אני נמצא בTECHLOQ ואני מאד שמח שם
אפשר לבקש לפתוח הסינון לרבע שעה ואז להוריד מבלוסטאקס או מנוקס את כל האפליקציות שרוצים ומה שמורידים עובד גם כשהסינון חוזר לעבוד