עזרה בהמלצה על סינון למחשב
-
אני ניסיתי בכל דרך לפני כשנה, ולא עלה בידי, לפניכם ציטוט מההתכתבות עם נטפרי:
ייפ:
למה הווצאפ דרך המחשב לא עובד ? יש לי בפלאפון ואני רוצה שיהיה לי במחשב כדי שאני יוכל לצרף קבצים מהמחשב וכן להוריד ישר למחשב תודה רבה רבה
נטפרי:
אפליקציית וואטסאפ חסומה בנטפרי הודות לבעיות חמורות וסכנות הנלוות לשימוש בה. תכנים רבים המצויים בקבוצות הוואטסאפ הינם בלתי ראויים וכוללים מראות אסורות, רכילויות, טקסטים בעלי תוכן שלילי ועוד.כמו כן,קיימות קבוצות רבות בעייתיות ביותר המורידות את המצטרפים אליהם לשפל רוחני.יצויין כי ניתן לצרף אדם לקבוצה גם ללא קבלת אישור ממנו.
ובנוסף, קיימת בעיית התמכרות חמורה, הנובעת ממבנה הקבוצות ומצויה אצל רבים המחוברים לאפליקציה.אמנם, השימוש נועד כעת לצרכי עבודה בלבד, אך במרבית המקרים הוא מתרחב בהמשך ומביא לתופעות הבעייתיות האמורות.
ייפ:
אבל מה ההבדל אם זה רק בפלאפון שלי או גם במחשב, ולהיפך דרך המחשב זה נהפך כמו למייל הרבה פחות בעייתי מפלאפון בכיס
נטפרי:
בנטפרי זה חסום. כאמור.
מה שיש לכם בפלאפון, זה לא קשור לנטפרי
ייפ:
מה ניתן לעשות כדי שתפתחו ?
נטפרי:
חסום בנטפרי
ייפ:
אז צריך לעבור לנתיב ?
נטפרי:
עשו כהבנתכם
https://netfree.link/wiki/התנתקות_מנטפרי
ייפ:
ניסיתי בכל דרך כי שמעתי על כאלה שאישרתם להם,
האם זה נכון ?
נטפרי:
כמו שרשמנו לכם.
וואטסאפ חסום בנטפרי -
@ייפ אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
ייפ:
למה הווצאפ דרך המחשב לא עובד ? יש לי בפלאפון ואני רוצה שיהיה לי במחשב כדי שאני יוכל לצרף קבצים מהמחשב וכן להוריד ישר למחשב תודה רבה רבה
נטפרי:
אפליקציית וואטסאפ חסומה בנטפרי הודות לבעיות חמורות וסכנות הנלוות לשימוש בה. תכנים רבים המצויים בקבוצות הוואטסאפ הינם בלתי ראויים וכוללים מראות אסורות, רכילויות, טקסטים בעלי תוכן שלילי ועוד.כמו כן,קיימות קבוצות רבות בעייתיות ביותר המורידות את המצטרפים אליהם לשפל רוחני.יצויין כי ניתן לצרף אדם לקבוצה גם ללא קבלת אישור ממנו.
ובנוסף, קיימת בעיית התמכרות חמורה, הנובעת ממבנה הקבוצות ומצויה אצל רבים המחוברים לאפליקציה.אמנם, השימוש נועד כעת לצרכי עבודה בלבד, אך במרבית המקרים הוא מתרחב בהמשך ומביא לתופעות הבעייתיות האמורות.
ייפ:
אבל מה ההבדל אם זה רק בפלאפון שלי או גם במחשב, ולהיפך דרך המחשב זה נהפך כמו למייל הרבה פחות בעייתי מפלאפון בכיס
נטפרי:
בנטפרי זה חסום. כאמור.
ייפ:
נטפרי:
חסום בנטפרי
ייפ:
אז צריך לעבור לנתיב ?
נטפרי:
עשו כהבנתכם
ייפ:
האם זה נכון ?
נטפרי:
כמו שרשמנו לכם.
וואטסאפ חסום בנטפרילא ציינת שזה לצרכי עבודה.
אני ניסיתי לפני כחודשיים. -
@liy אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
@ייפ אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
ייפ:
נטפרי:
ייפ:
נטפרי:
בנטפרי זה חסום. כאמור.
ייפ:
נטפרי:
חסום בנטפרי
ייפ:
אז צריך לעבור לנתיב ?
נטפרי:
עשו כהבנתכם
ייפ:
האם זה נכון ?
נטפרי:
כמו שרשמנו לכם.
וואטסאפ חסום בנטפרילא ציינת שזה לצרכי עבודה.
אני ניסיתי לפני כחודשיים.ועברת על כל הכללים
ובגלל אנשים כמוך סגרו את האופציה -
@איציק-דייטש ברימון יש וואצפ
-
@איציק-דייטש לי יש רימון. זה לא כל כך טוב חוסם מלא לעומת נטפרי שבודק מיידית את התמונות...
-
@יודלה אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
@איציק-דייטש לי יש רימון. זה לא כל כך טוב חוסם מלא לעומת נטפרי שבודק מיידית את התמונות...
בשביל זה יש אתרוג + שפחות או יותר מתקרב לנט פרי
-
@מורדכה אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
@יודלה אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
בשביל זה יש אתרוג + שפחות או יותר מתקרב לנט פרי
לא מתקרב לנטפרי בכלל ועיין במה שכתבתי בתחילת הנושא
-
-
@איציק-דייטש אני ממליץ על רימון אם אתה עושה על גבוהה אז הרבה דברים פתוחים לך (כולל דברים קצת בעיתיים) אבל אתה יכול לעשות על הרמטי וזה חוסם את כל הדברים הבעיתיים אבל לפעמים חוסם יותר מידי.
-
@יהודי-תמים אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
אבל אתה יכול לעשות על הרמטי וזה חוסם את כל הדברים הבעיתיים אבל לפעמים חוסם יותר מידי.
כמו כל סינון
-
@איציק-דייטש דרך אגב
ברימון אתה יכול לבחור להיות על מצב הרמטי ואם אתה צריך להוריד את ההגנה לרמה נמוכה יותר אתה יכול.
(זה יכול להיות גם חיסרון-וגם יתרון) -
@איציק-דייטש אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
אני מחפש סינון נוח וטוב! אבל שוואטסאפ יהיה פתוח
מי שמכיר, אני אשמח לכל המלצה!!!
תודה מראש!רימון רמה בינונית
-
@יהודי-תמים סינון שאפשר להוריד ולהחזיר להחליש ולחזק הוא לא סינון
-
@thmhe אמר בעזרה בהמלצה על סינון למחשב:
@יהודי-תמים סינון שאפשר להוריד ולהחזיר להחליש ולחזק הוא לא סינון
לך תמצא סינון אחר שיפתח וואטספ