עזרה | רכישת טאבלט
-
שלום רב.
אשמח לעזרה, אני מחפש לרכוש טאבלט עם אפשרויות גלישה, ושלא יהיה מכשיר חלש.
אני לא צופה בוידאו, ולא משחק משחקים.
אבל צריך לואטסאפ, ולמספר אפליקציות, דוגמת בנק וכדו',
כמוכן אצטרך מידי פעם לצפות בסרטונים מסויימים ביוטיוב.חשוב לי לציין: הטאבלט לצורכי עבודה ולא לצורכי פנאי (מאושר ומפוקח ע"י בי"ד לענייני אינטרנט), לכן אני מעוניין להשקיע עבור משהו טוב.
אבקש, לענות מנסיון בלבד, ולא 'שמעתי' או 'ראיתי משהו ונראה ממש טוב'.
תודה רבה מראש לכל העוזרים.עריכה: אשמח גם להפניה למי שמבין בזה.
-
@אינטרקום לי יש ניסיון עם טאבלט סמסונג 2016 (דגם ביניים A) ואני רק יכול להגיד לך מהניסיון הזה שתקנה רק סמסונג, גם לצורכי עבודה אין צורך להשקיע במשהו יקר, לדעתי כזה יספיק למה שציינת (מסך קצת גדול 10.4 אינץ')
כמובן שיש יותר יקרים עם מסך מתקדם ומעבד מתקדם
הנושא הוא כמה אתה מוכן להשקיע, או יותר נכון האם אתה הולך על המינימום בהתאם לדרישות
(מקווה שזה נחשב שעניתי מניסיון ) -
@יוסי-מחשבים
הייתי מעדיף משהו בגודל של 8 אינצ'.
הוא פשוט נכנס לי לכיס -
@אינטרקום אמר בעזרה | רכישת טאבלט:
@יוסי-מחשבים
הוא פשוט נכנס לי לכיסבעיה
לסמסונג יש רק אחד שיתאים לך SM-T295
תברר עליו בפורום נטפרי עם מותר שם
הוא די נפוץ שם -
-
@קינג-קומפיוטר
אבל על איזה דגם אתה ממליץ בשביל מה שאני צריך? -
@יוסי-מחשבים אמר בעזרה | רכישת טאבלט:
@אינטרקום לי יש ניסיון עם טאבלט סמסונג 2016 (דגם ביניים A) ואני רק יכול להגיד לך מהניסיון הזה שתקנה רק סמסונג, גם לצורכי עבודה אין צורך להשקיע במשהו יקר, לדעתי כזה יספיק למה שציינת (מסך קצת גדול 10.4 אינץ')
הנושא הוא כמה אתה מוכן להשקיע, או יותר נכון האם אתה הולך על המינימום בהתאם לדרישות
(מקווה שזה נחשב שעניתי מניסיון )אחרי עיון בדגם הנ"ל, הלכת בדוקא עליו, ולא על p-610 או שאתה מתכוין למשהו מהמשפ' הזו.
@יוסי-מחשבים? -
@אינטרקום יש לאבא שלי את הטאבלט הזה https://ksp.co.il/mob/item/96072 של הדרן
אבל הוא רק 2 ג'יגה ראם וכשפותחים כמה אפליקציות ועוברים מאפליקציה לאפליקציה הם נטענות מחדש כאילו הם נסגרו אז אני חושב שאם היה 4 ג'יגה ראם זה היה יותר טוב
יכול להיות שבגלל החסימה זה עובד יותר לאט ואם זה יהיה בלי סינון זה יעבוד יותר מהר -
@קינג-קומפיוטר אמר בעזרה | רכישת טאבלט:
שאם היה 4 ג'יגה ראם זה היה יותר טוב
בהחלט ללא ספק!
@קינג-קומפיוטר אמר בעזרה | רכישת טאבלט:
יכול להיות שבגלל החסימה זה עובד יותר לאט ואם זה יהיה בלי סינון זה יעבוד יותר מהר
ההסבר הוא שיש משהו שרץ ברקע ומקשה עליו...
-
@קינג-קומפיוטר @איציק-דייטש
זה באמת חשוב לי הנושא של המהירות.
אז אם ברור שצריך 4 ראם, אני אחפש דוקא כזה.
אבל אם זה הנושא של הסינון, אז לא צריך.
כי אני לא שם הדרן, יש לנו סינון של הבי"ד המקומי לענייני אינטרנט. שזה חסימה ידנית שהם שמים.
אבל בעצם אני לא יודע, אולי גם זה יכביד כמו סינון.אשמח לדעת את מה דעתם, אם צריך 4 ראם או לא (סוף סוף זה ללא וינדוס )
-
@איציק-דייטש
יש לך המלצה מעשית? -
@יוסי-מחשבים אמר בעזרה | רכישת טאבלט:
(מקווה שזה נחשב שעניתי מניסיון )אחרי עיון בדגם הנ"ל, הלכת בדוקא עליו, ולא על p-610 או שאתה מתכוין למשהו מהמשפ' הזו.
@יוסי-מחשבים?הוא היה הכי טוב בזמנו, ואני חושב שכתמורה טובה למחיר הוא טוב גם היום אבל הוא לא מהיר ביחס למה שיש היום והוא לא מתעדכן.
אם אתה רוצה טאבלט נורמלי קח עם 4 GB ראם -
@a0533057932 אמר בעזרה | רכישת טאבלט:
@יוסי-מחשבים
הוא פשוט נכנס לי לכיסבעיה
לסמסונג יש רק אחד שיתאים לך SM-T295
תברר עליו בפורום נטפרי עם מותר שם
הוא די נפוץ שםיש גם את SM-P205 שאני משתמש בו, מכשיר זהב!