עזרה | רכישת טאבלט
-
@אחד-תם אמר בעזרה | רכישת טאבלט:
@אינטרקום המחירים עולים יורדים, בזמנו עלה לי 1150.
אני חיפשתי 'sm-p205 מפרט טכני' וזה מה שעלה לי.
אם תחפש רק sm-p205 יעלו לך תוצאות נוספות.מה הגודל שלו?
-
@a0533057932
8 אינצ'תעיין בקישור שהוא הביא.
זה הכי זול שמצאתי של הדגם הזה: https://www.peletech.co.il/items/3121143-טאבלט-Samsung-Galaxy-Tab-A-8-0-SM-P205-32GB-S-Pen-LTE-סמסונג#BigBuyNow
ולמי שמחפש חוו"ד, אז המליץ לי עליו חבר קרוב שיש לו את זה כשנתיים ועובד מעולה, הוא השתמש בזה בין השאר למצלמות אבטחה מרחוק, דבר שמחייב המון ראם כנודע.
וטוען שאין על המכשיר הזה, בנוסף יש לו על זה הדרן -
@אינטרקום אמר בעזרה | רכישת טאבלט:
שלום רב.
אשמח לעזרה, אני מחפש לרכוש טאבלט עם אפשרויות גלישה, ושלא יהיה מכשיר חלש.
אני לא צופה בוידאו, ולא משחק משחקים.
אבל צריך לואטסאפ, ולמספר אפליקציות, דוגמת בנק וכדו',
כמוכן אצטרך מידי פעם לצפות בסרטונים מסויימים ביוטיוב.חשוב לי לציין: הטאבלט לצורכי עבודה ולא לצורכי פנאי (מאושר ומפוקח ע"י בי"ד לענייני אינטרנט), לכן אני מעוניין להשקיע עבור משהו טוב.
אבקש, לענות מנסיון בלבד, ולא 'שמעתי' או 'ראיתי משהו ונראה ממש טוב'.
תודה רבה מראש לכל העוזרים.עריכה: אשמח גם להפניה למי שמבין בזה.
אני לא מכיר יותר מידיי דגמים, וגם לא הייתי ננעל על סמסונג שעפים על עצמם במחיר בלי פרופורציה,
אבל דבר אחד אני יכול להגיד לך כאחד שקנה טאבלט בשביל וואצאפ, תיזהר ותישמר מאחסון מידיי קטן במכשיר עצמו.
ראיתי שהומלץ פה כמה דגמים קצת ישנים של סמסונג, לדוג' A2016 , שיש בו אחסון נטו של משהו כמו 1.5 ג'יגה
זה סיוט שצריך להעביר את כל הסרטונים ומדיה מהטבלט לכרטיס כל הזמן כי הווצאפ זה על המכשיר.
בקיצור, אם אתה פעיל בואצאפ - תחפש אחסון גדול במכשיר עצמו, לכה"פ 16 ג'יגה וגם זה מינימום
זה עצה שתעזור לך יותר מכל הקודמות, מניסיון -
@שלום-בעריש מינימום 64 אם לא 128
-
@שלום-בעריש
בטאבלט שהזכרת, שזה מה שיש לי, יש 32 גיגה (מתוכם ניתן למלא בכ-28 גיגה) -
@יוסי-מחשבים אמר בעזרה | רכישת טאבלט:
@שלום-בעריש
בטאבלט שהזכרת, שזה מה שיש לי, יש 32 גיגה (מתוכם ניתן למלא בכ-28 גיגה) -
@שלום-בעריש אמר בעזרה | רכישת טאבלט:
@שלום-בעריש
בטאבלט שהזכרת, שזה מה שיש לי, יש 32 גיגה (מתוכם ניתן למלא בכ-28 גיגה)תסתכל במפרט..
אולי יש להשיג את הדגם גם ב-32, אבל זה מה שהיה לי
בכל אופן כדאי לשים לב ולא לקנות אחסון קטן.. זה פשוט סיוט -
@שלום-בעריש אם אפשר להוסיף כרטיס זה לא נורא בכלל
-
@קינג-קומפיוטר אתה יודע כמה וואצפ זולל
במיוחד שיש עוד שימושים לטאבלט -
@קינג-קומפיוטר אמר בעזרה | רכישת טאבלט:
@שלום-בעריש אם אפשר להוסיף כרטיס זה לא נורא בכלל
זה מאד נורא, בגלל שכל המדיה מגיעה למכשיר עצמו מהווצאפ ותוך רגע נגמר המקום..
ואז מעבירים לכרטיס, ואתה גולל בואצאפ אחורה כדי לראות משהו והוא אומר שקובץ זה לא קיים באחסון...
קיצער זה חופר מאד... מניסיון אישיפעם אחת מישהו היה צריך לשלוח לי 2 ג'יגה של תמונות מאיזה אירוע,
והוא לא נתן להוריד הכל, אז צריך להוריד חלק, ולהעביר לכרטיס, ואז להוריד את השאר, ולשים לב מה הורדת ומה לא..(בלי לדבר על התקנה של האפליקציות עצמם, שגם זוללות מקום)
-
@שלום-בעריש
המכשיר יצא בכמה וכמה גירסאות, לי יש 2 GB זיכרון RAM ו 32 GB זיכרון פנימי לאחסון, המכשיר כבר לא בחנויות כמעט, מצ"ב חנות שבה זה נמצא:
https://www.zol4u.co.il/items/1903534 -
פוסט זה נמחק!
-
@a0533057932 אפשר להכניס כרטיס של 128 ג'יגה ולהגדיר שהתוכן של האפליקציות והמדיה יעברו לכרטיס ואז הכל נמצא בכרטיס
-
@קינג-קומפיוטר בוואצפ אין את ההגדרה הזאת
ולא ראיתי בהדרן גם את האופציה הזאת לאף אפליקצחה -
@שלום-בעריש
המכשיר יצא בכמה וכמה גירסאות, לי יש 2 GB זיכרון RAM ו 32 GB זיכרון פנימי לאחסון, המכשיר כבר לא בחנויות כמעט, מצ"ב חנות שבה זה נמצא:
https://www.zol4u.co.il/items/1903534אתה מדבר על הדגם של 10" והם מדברים על 7" שזה מה שביקש @אינטרקום (הוא ביקש עד 8"), ובזה יש אחסון 8 GB