חיבור USB לנוקיה עושה בעיות!
-
יש לי c2 ואני לא מצליח לחבר אותו למחשב בצורה שהמחשב לא רק יטעין את הפלאפון...
מה עושים? -
@ephraum-tzvi הוא כשר? ובשביל תוכנת בסט אתה יכול גם דרך הבלוטוס
-
@THMHE
@thmhe אמר בחיבור USB לנוקיה עושה בעיות!:בשביל תוכנת בסט אתה יכול גם דרך הבלוטוס
את זה אני יודע
הוא לא כשר ואני רוצה דווקא דרך יו אס בי ובמחשב אחר כן עבד לי נורמלי! -
@ephraum-tzvi תנסה כבל אחר
או שתסגור את כל התוכנות שרצות ברקע -
@ephraum-tzvi לא הבנתי הורדת דרייברים?
-
@ephraum-tzvi תסגור את הנוקיה סויט שלא תרוץ ברקע ואז תנסה לחבר את הטלפון לבסט
-
@ephraum-tzvi גם סתם ככה אתה לא מצליח לחבר את הטלפון למחשב אחד ולמחשב אחר אתה כן מצליח?
אם כן אז אולי תנסה בכ"ז להוריד דרייברים -
@ephraum-tzvi תבדוק את זה
-
@ephraum-tzvi סתם בשביל השאלה, יש לך באפשרויות של חיבור (בתוך קישוריות) הגדרות של חיבור USB יש שם אפשרויות טעינה/נתונים/וכדו' יש שם אפשרות של קביעת ברירת מחדל.
בדקת שם אם זה לא מוגדר בברירת מחדל על הטענה, ולכן הוא לא שואל אותך? -
@thmhe אמר בחיבור USB לנוקיה עושה בעיות!:
@ephraum-tzvi תבדוק את זה
ניסיתי, לא עבד, מחקתי והתקנתי שוב ולא עבד!
@yaakovsas אמר בחיבור USB לנוקיה עושה בעיות!:
סתם בשביל השאלה, יש לך באפשרויות של חיבור (בתוך קישוריות) הגדרות של חיבור USB יש שם אפשרויות טעינה/נתונים/וכדו' יש שם אפשרות של קביעת ברירת מחדל.
בדקת שם אם זה לא מוגדר בברירת מחדל על הטענה, ולכן הוא לא שואל אותך?אני יש לי את האופציה הזו אבל זה קבוע לי על "אישור בחיבור" ואני מנסה לשנות ואי אפשר ס'תומרת- אני מנסה אבל אני לא יכול לבחור את האופציות האחרות כגון: pc site או העברת נתונים וכו'
-
ודרך אגב, קניתי כבל חדש ושאלתי את המוכר אם זה להעברת נתונים וגם בדקתי והוא הראה לי במחשב אצלו והמחשב כן קלט את הפלאפון עם הכבל הזה אז כנראה שזה בעיה במחשב אלא אם כן זה פשוט "קריזה של הפלאפון" שאת המחשב שלי הוא לא רוצה לקלוט אבל נראה לי שזה בעיה במחשב...
-
@ephraum-tzvi סתם שאלה, בדקת את שתי סוגי היציאות במחשב? 2.0 ו3.0?
-
@ephraum-tzvi אמר בחיבור USB לנוקיה עושה בעיות!:
ודרך אגב, קניתי כבל חדש ושאלתי את המוכר אם זה להעברת נתונים וגם בדקתי והוא הראה לי במחשב אצלו והמחשב כן קלט את הפלאפון עם הכבל הזה אז כנראה שזה בעיה במחשב אלא אם כן זה פשוט "קריזה של הפלאפון" שאת המחשב שלי הוא לא רוצה לקלוט אבל נראה לי שזה בעיה במחשב...
אז זה לכאורה בעיה בתוכנה תנסה להסיר את התוכנה ולהוריד הכל מחדש כולל דרייברים
:::
יש מדריך לאלישי מצוין על זה...
:::
-
@thmhe אמר בחיבור USB לנוקיה עושה בעיות!:
בשביל תוכנת בסט אתה יכול גם דרך הבלוטוס
ממש לא.בשביל MobiMB.אבל יש להם תפקידים שונים.
בסט מחייב USB.@ephraum-tzvi אמר בחיבור USB לנוקיה עושה בעיות!:
סתם ככה ללא שימוש בתוכנה מצריכה דרייברים
נכון
הפיתרון, לדעתי, הוא הסרה של נוקיה סייט.
או הריגת התהליך.
תעלה צילום מסך ממנהל המשימות. -
שלום לכולם!
אני הסתדרתי בסוף ב''ה
בכך שהורדתי את הדרייבר הזה, למרות שנראה לי שהיה לי אותו אבל מוזרר...
מה שעשיתי זה שמחקתי את הnokia site והתקנתי במקומו דרייבר אבל מה שמוזר הוא שמה שהורדתי עכשיו הוא נראה לי מה ש @THMHE אמר לי להוריד אבל מחקתי את מה ה@THMHE אמר לי להוריד והתקנתי את הדרייבר הזה
אולי הם זהים ומה שהיה צריך לעשות זה למחוק ולהתקין, אולי הייתי צריך לתת למחשב מנוחה...אבל מה שכן הוא ששוב אני יכול להשתמש בכבל לנוקיה במחשב!
תודה רבה לכל מי שעזר!!!