עזרה | בעיה בקבלת הודעות אימות SMS מאתרים שונים
-
כל פעם שצריך אימות כלשהו באיזה אתר דרך הודעת אס אמ אס אני לא מקבל את ההודעה הזו ואני מדבר על פלאפון נוקיה סי 2 עם סים לא כשר כולל הודעות
מה עושים???בתודה מראש! -
כל פעם שצריך אימות כלשהו באיזה אתר דרך הודעת אס אמ אס אני לא מקבל את ההודעה הזו ואני מדבר על פלאפון נוקיה סי 2 עם סים לא כשר כולל הודעות
מה עושים???בתודה מראש!@ephraum-tzvi לפעמים האתרים מפגרים בזה ב...כמה שעות אפילו לא מזמן ניסיתי להכנס לביטוח לאומי והקוד אימות נשלח לי 3 שעות [!!!] אחרי זה
-
מה עושים???בתודה מראש!@ephraum-tzvi אם הודעות רגילות זה מקבל מיד סימן שהבעיה באמת לא במכשיר אלא כמו שאמר @יהושע-זופניק באתרים
אם גם הודעות רגילות לא עובדות מיד אז זה בעיה במכשיר תנסה עם אותו סים במכשיר אחר ותבדוק אם הבעיה נפתרה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות