תקיית אחסון שיתופי בדרייב עובדת ?
-
@bbn הבעיה היא שזה לא נחסם בגלל קובץ שהתפרסם לציבור רק שחסמו את כל הדרייב השיתופי מכיוון שהוא שייך לאוניברסיטה בסאן פרסיסקו שמחלק דרייבים לתלמידים שלו וככל הנראה יש בחלק מהדרייבים דברים לא ראויים ונטפרי טוענים שאם יפתחו את הגישה לדרייב התוכנות יהיה גישה לשאר הדרייבים, (לא אתווכח איתם כי הם בעלי הסינון ומתמצאים בנושא יותר ממני אבל הטענה נראית בעיני מאד מוזרה כי אין גישה לשום דרייב לפני קבלת אישור מבעל הדרייב וזה לא שונה מדרייב פרטי שאין צורך לחסום גישה אליו כי מילא אין גישה אליו ללא אישור בעל הדרייב ואם יש אישור מבעל הדרייב אז זה מילא לא ביכולת של נטפרי למנוע גישה לתוכן לא ראוי כמו שאין להם שליטה על התוכן הפרטי של כל אחד, אבל כבר התייאשתי מלדון איתם על הנושא ואין פיתרון למשתמשי נטפרי, בינתיים אני עובד על פיתרון אחר)
-
@שלמה-ווייס כנראה יש להם סיבה לפי הבנתם המקצועית והנרחבת
אם היה אפשר לפתוח הם היו פותחים
כמו שרואים בהרבה דברים שאם יש פתרון נקי אז פתוחים
אך אני מבין אותך שזה מבאס שלא ניתן לפתוח את הדרייב שלך -
@שלמה-ווייס אמר בתקיית אחסון שיתופי בדרייב עובדת ?:
@bbn הבעיה היא שזה לא נחסם בגלל קובץ שהתפרסם לציבור רק שחסמו את כל הדרייב השיתופי מכיוון שהוא שייך לאוניברסיטה בסאן פרסיסקו שמחלק דרייבים לתלמידים שלו וככל הנראה יש בחלק מהדרייבים דברים לא ראויים ונטפרי טוענים שאם יפתחו את הגישה לדרייב התוכנות יהיה גישה לשאר הדרייבים, (לא אתווכח איתם כי הם בעלי הסינון ומתמצאים בנושא יותר ממני אבל הטענה נראית בעיני מאד מוזרה כי אין גישה לשום דרייב לפני קבלת אישור מבעל הדרייב וזה לא שונה מדרייב פרטי שאין צורך לחסום גישה אליו כי מילא אין גישה אליו ללא אישור בעל הדרייב ואם יש אישור מבעל הדרייב אז זה מילא לא ביכולת של נטפרי למנוע גישה לתוכן לא ראוי כמו שאין להם שליטה על התוכן הפרטי של כל אחד, אבל כבר התייאשתי מלדון איתם על הנושא ואין פיתרון למשתמשי נטפרי, בינתיים אני עובד על פיתרון אחר)
הם לא חסמו את כל המושג תיקיית אחסון שיתופי?
-
@a0533057932 אמר בתקיית אחסון שיתופי בדרייב עובדת ?:
הם לא חסמו את כל המושג תיקיית אחסון שיתופי?
יש הרבה דרייבים שיתופיים שכן פתוחים בנטפרי
-
אין גישה לשום דרייב לפני קבלת אישור מבעל הדרייב
לא מדויק, יש דרייב שיש לו קישור מפורסם וכל מי שיש לו את הקישור יכול לפתוח ללא קבלת הרשאה (בהגדרות של הדרייב מגדירים את זה).
לא ביכולת של נטפרי למנוע גישה לתוכן לא ראוי כמו שאין להם שליטה על התוכן הפרטי של כל אחד
גם אני חושב כך, אבל זה נושא בעייתי בגלל שיש דברים אחרים שהם לא כ"כ כשרים שאנשים מפרסמים בדרייב ולכן הם חייבים להתערב לנו בדרייב..
מה שכן, הייתי מציע לך להיכנס דרך רשת שאינה נטפרי - אם יש לך דרך, או לבקש מחבר וכדו',
להיכנס לתיקייה (לא דרך נטפרי), לבחור את הקבצים ובמקש ימני בעכבר ללחוץ 'יצירת עותק'
והעותק של הקובץ לא מוכר בנטפרי והוא פתוח, ואז הוא יהיה פתוח לך (אחרי שיצרת עותק) גם בנטפרי. -
@שלום-בעריש אמר בתקיית אחסון שיתופי בדרייב עובדת ?:
מה שכן, הייתי מציע לך להיכנס דרך רשת שאינה נטפרי - אם יש לך דרך, או לבקש מחבר וכדו',
להיכנס לתיקייה (לא דרך נטפרי), לבחור את הקבצים ובמקש ימני בעכבר ללחוץ 'יצירת עותק'
והעותק של הקובץ לא מוכר בנטפרי והוא פתוח, ואז הוא יהיה פתוח לך (אחרי שיצרת עותק) גם בנטפרי.אתה דואג לי? יש לי גישה מלאה לדרייב דרך השרת (שם יש לי TECHLOQ)
-
@שלום-בעריש אמר בתקיית אחסון שיתופי בדרייב עובדת ?:
והעותק של הקובץ לא מוכר בנטפרי והוא פתוח, ואז הוא יהיה פתוח לך (אחרי שיצרת עותק) גם בנטפרי.כל הרעיון בדרייב זה שיש לך גישה לחומר שם
אם כל פעם אני צריך לבקש ממשהו אני כבר ימצא דרך שהוא לא דרייב
מדובר על עשרות גיגות למי יש אפשרות להחזיק את זה אצלו