דף אינטרנט מקוון בקובץ html
- 
@אחד-תם אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: @הערשלה אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: @אחד-תם אלא? אני חושב שכתבתי מספיק ברור מה אני רוצה אתה מעוניין שזה יעבוד רק אונליין? 
 לי עובד
 קישור לאתר עובד רק אונליין.html קרדיט נ נח@פישל אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: @אחד-תם אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: @הערשלה אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: @אחד-תם אלא? אני חושב שכתבתי מספיק ברור מה אני רוצה אתה מעוניין שזה יעבוד רק אונליין? 
 לי עובד
 קישור לאתר עובד רק אונליין.html קרדיט נ נחכן. אבל בקובץ html. איך אני מוריד את הקובץ שהעלית? 
- 
@פישל אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: @אחד-תם אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: @הערשלה אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: @אחד-תם אלא? אני חושב שכתבתי מספיק ברור מה אני רוצה אתה מעוניין שזה יעבוד רק אונליין? 
 לי עובד
 קישור לאתר עובד רק אונליין.html קרדיט נ נחכן. אבל בקובץ html. איך אני מוריד את הקובץ שהעלית? 
- 
@אחד-תם אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: רק אבהיר שהמטרה היא לפתוח את הקובץ באמצעות מציג html של אנדרואיד. לא באמצעות דפדפן. עקיפת חסימת אינטרנט
 נגד החוקים
- 
@אחד-תם אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: רק אבהיר שהמטרה היא לפתוח את הקובץ באמצעות מציג html של אנדרואיד. לא באמצעות דפדפן. עקיפת חסימת אינטרנט
 נגד החוקים@a0533057932 אני לא עוקף שום חסימה, אני עם נטפרי. 
- 
@a0533057932 אני לא עוקף שום חסימה, אני עם נטפרי. @אחד-תם מדוע לא לפתוח באמצעות הדפדפן? 
- 
@אחד-תם מדוע לא לפתוח באמצעות הדפדפן? @a0533057932 זה לצורך בניית אפליקציה קטנטונת. 
- 
@a0533057932 זה לצורך בניית אפליקציה קטנטונת. @אחד-תם אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: @a0533057932 זה לצורך בניית אפליקציה קטנטונת. תשתמש במה שיש כבר 
 אבל תעשה מה שאתה רוצה
- 
 נגד החוקים@a0533057932 'חסימה' שניתן ל'פרוץ' אותה כך, היא לא חסימה. ומצוה לאבדה מן העולם... 
- 
@a0533057932 'חסימה' שניתן ל'פרוץ' אותה כך, היא לא חסימה. ומצוה לאבדה מן העולם... @זעירא אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: @a0533057932 'חסימה' שניתן ל'פרוץ' אותה כך, היא לא חסימה. ומצוה לאבדה מן העולם... פגשת את החסימות שיש היום? 
- 
@זעירא אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: @a0533057932 'חסימה' שניתן ל'פרוץ' אותה כך, היא לא חסימה. ומצוה לאבדה מן העולם... פגשת את החסימות שיש היום? @a0533057932 האמת שבשנים האחרונות לא כל כך, פעם הכרתי הרבה יותר את החסימות (וגם את הפריצות). 
- 
@זעירא אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: @a0533057932 'חסימה' שניתן ל'פרוץ' אותה כך, היא לא חסימה. ומצוה לאבדה מן העולם... פגשת את החסימות שיש היום? @a0533057932 באמת, מה נקרא חסימה במכשיר שיכול לפתוח קובץ html עם קישור לגוגל ומשם לגיהנום? 
- 
@פישל אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: זה בדיוק מה ש @נ-נח הביא כאן. וזה דוקא נפתח יפה גם אצלי אבל לא בHTMLViewer. 
 יכול להיות שהמציג המובנה באנדרואיד לא מסוגל לפתוח דפים מאינטרנט?
- 
@פישל אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: זה בדיוק מה ש @נ-נח הביא כאן. וזה דוקא נפתח יפה גם אצלי אבל לא בHTMLViewer. 
 יכול להיות שהמציג המובנה באנדרואיד לא מסוגל לפתוח דפים מאינטרנט?@אחד-תם אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: @פישל אמר בדף אינטרנט מקוון בקובץ html: זה בדיוק מה ש @נ-נח הביא כאן. וזה דוקא נפתח יפה גם אצלי אבל לא בHTMLViewer. 
 יכול להיות שהמציג המובנה באנדרואיד לא מסוגל לפתוח דפים מאינטרנט?מתנצל לא מכיר אנדרואיד