סים למערכת מולטימדיה ללא סטיק
-
שלום וברכה יש לי מערכת מולטימדיה ואני מחפש להכניס לו שים ללו סטיק אבל אין לו חיבור לסים ישירות שמעתי פעם על מתאם שמתחבר ישירות למערכת ובצד השני יש לו יציאה לסים אשמח אם מישהוא יוכל להביא דעה בנושא תודה מראש לכל העוזרים
-
@יוני כן. אין "מתאם שמתחבר ישירות למערכת ובצד השני יש לו יציאה לסים". אין כזה דבר באנדרואיד.
פשוט משום שכדי לקלוט שידורים רדיו סלולריים (כלו' קליטה סלולרית) צריך גם אנטנה ולא רק כניסה לסים. וזה אין לך במערכת.
במחשבים לדוג' יש כזה התקן שמאפשר קריאת כרטיסים חכמים (קרי - סים) זה לא עושה שיהיה גלישה סלולרית במחשב. כדי לגלוש במחשב על סים צריך התקן מיוחד שכולל גם אנטנה סלולרית.
מקווה שהובנתי. -
@יוני כן. אין "מתאם שמתחבר ישירות למערכת ובצד השני יש לו יציאה לסים". אין כזה דבר באנדרואיד.
פשוט משום שכדי לקלוט שידורים רדיו סלולריים (כלו' קליטה סלולרית) צריך גם אנטנה ולא רק כניסה לסים. וזה אין לך במערכת.
במחשבים לדוג' יש כזה התקן שמאפשר קריאת כרטיסים חכמים (קרי - סים) זה לא עושה שיהיה גלישה סלולרית במחשב. כדי לגלוש במחשב על סים צריך התקן מיוחד שכולל גם אנטנה סלולרית.
מקווה שהובנתי.@chv אמר בסים למערכת מולטימדיה ללא סטיק:
מקווה שהובנתי.ואם יש לי אנדרואיד ללא אפשרות לסים כלומר רק לwi pi יש לו איזה אפשרות לסים דרך מתאם?
-
@chv אמר בסים למערכת מולטימדיה ללא סטיק:
מקווה שהובנתי.ואם יש לי אנדרואיד ללא אפשרות לסים כלומר רק לwi pi יש לו איזה אפשרות לסים דרך מתאם?
@זונדל-גרנד יש דבר כזה שאתה מכניס איליו סים והוא משדר וייפיי
-
@שמואל אמר בסים למערכת מולטימדיה ללא סטיק:
מה זה?
ראוטר?!
וא''כ כמה עולה הכי זול.. -
@שמואל אמר בסים למערכת מולטימדיה ללא סטיק:
מה זה?
ראוטר?!
וא''כ כמה עולה הכי זול.. -
@chv בתכלס קניתי סטיק אבל אני לא יכול נטפרי כי אני לא יודע את הקוד כדי להתקין תעודת אבטחה
יש אולי פתרון או לקחת את נתיב?,רימון אני לא רוצה כי זה סים לא כשר ורק יש אפליקציה ודרך וויפי וכו זה לא כשר.אשמח לפתרון אם מישהו מכיר תודה רבה -
@יוני בכל חברה תיהיה צריך תעודת אבטחה
בין ברימון בין באתרוג בין בנטפרי
נתיב זה כלל לא אפשרי כי זה תוכנה שיושבת על המחשב -
@bbn לא יודע איך קוראים לזה
זה אנדרואיד 9 הורדתי תעודת אבטחה של נטפרי וכתוב שם שצריך קוד נעילה כדי להתקין ואני לא יודע את הקוד וגם בכלל לא מצאתי בהגדרות אפשרות של נעילה והמסך נדלק אוטומט כשהרכב מניע