זקוק ללופ של וילון אדום נפתח
-
@יודוד שלום וברכה, מצ''ב שלושה סרטונים [2 וילון אדום ואחד כחול] אם אתה יודע לעבוד עם מסך ירוק, תוכל לבטל את הרקע השחור בסרטון הראשון ואז מיד שהוילון יפתח יראו מה יש מאחורה. [עוד לפני שהסרטון מסתיים]
red curtain I-HD.mp4
Red open stage curtain deluxe hall rotating crystal lamp photography&video background_0001.mp4
خلفية مونتاج متحركة - ستارة مسرحيه HD.mp4 -
@יודוד שלום וברכה, מצ''ב שלושה סרטונים [2 וילון אדום ואחד כחול] אם אתה יודע לעבוד עם מסך ירוק, תוכל לבטל את הרקע השחור בסרטון הראשון ואז מיד שהוילון יפתח יראו מה יש מאחורה. [עוד לפני שהסרטון מסתיים]
red curtain I-HD.mp4
Red open stage curtain deluxe hall rotating crystal lamp photography&video background_0001.mp4
خلفية مونتاج متحركة - ستارة مسرحيه HD.mp4 -
@יודוד אמר בזקוק ללופ של וילון אדום נפתח:
באיזה תוכנה אני יכול לעבד את המסך הירוק ?
בכל תוכנה של עריכת סרטים [לא פאוור-פוינט]
-
@יוסיפון כגון ?
איפה הכי טוב למתחיל כמוני ?
אגב הצלחתי גם בפאוור פוינט לעשות שתוך כדי שהוילון נפתח רואים את השקופית הבאה@יודוד אמר בזקוק ללופ של וילון אדום נפתח:
אגב הצלחתי גם בפאוור פוינט לעשות שתוך כדי שהוילון נפתח רואים את השקופית הבאה
נכון, אבל בסרטון לא תוכל לעשות את זה.
אני אישית עובד עם power-director, אם אתה רגיל לפאוור-פוינט ואין לך מושג בתוכנות לעריכת סרטים, זה יהיה קצת מורכב. -
אגב הצלחתי גם בפאוור פוינט לעשות שתוך כדי שהוילון נפתח רואים את השקופית הבאה
נכון, אבל בסרטון לא תוכל לעשות את זה.
אני אישית עובד עם power-director, אם אתה רגיל לפאוור-פוינט ואין לך מושג בתוכנות לעריכת סרטים, זה יהיה קצת מורכב. -
@יוסיפון אני בודק וחוקר
יש לי זמן
אני לא לחוץ בנוגע למצגת שלי רק רוצה שיצא בסוף טוב
אני לומד לאט לאט את התוכנות
התוכנה שהזכרת יש אותה בעברית ? -
-
יש אותה בפורום ? לא מוצא
יש כאן ברוב התוכנות שנמצאות שם, אפשר להוריד צבע מסרטונים [מסך ירוק]
לגבי powerdirector הגירסה שנמצאת שם בעייתית מצד תמונות לא ראויות, עדיף להשתמש בגירסה הזו [אין כמעט הבדל בגירסאות]
אם כי גם היא לא נקייה לגמרי לגמרי. -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות