הCSS של מסגרת הפוסטים שונה!...
- 
@שלמה123 אמר בבאג | הCSS של מסגרת הפוסטים שונה!...: @חברים אמר בבאג | הCSS של מסגרת הפוסטים נמחק!...: @שלמה123 
 איזה מסגרת?תסתכל מסביב לפוסט שלך  חכם! 
 למה שינית את כותרת הנושא... 
 אכן! 
 הפורום עבר היום כמה וכמה שדרוגים - תודות ל @אלישי היקר!
- 
@שלמה123 אמר בבאג | הCSS של מסגרת הפוסטים שונה!...: @חברים אמר בבאג | הCSS של מסגרת הפוסטים נמחק!...: @שלמה123 
 איזה מסגרת?תסתכל מסביב לפוסט שלך  חכם! 
 למה שינית את כותרת הנושא... 
 אכן! 
 הפורום עבר היום כמה וכמה שדרוגים - תודות ל @אלישי היקר!@חברים אמר בבאג | הCSS של מסגרת הפוסטים שונה!...: למה שינית את כותרת הנושא... כי הבנתי שהCSS שונה ולא נמחק!  @חברים אמר בבאג | הCSS של מסגרת הפוסטים שונה!...: הפורום עבר היום כמה וכמה שדרוגים - תודות ל @אלישי היקר! יפה! (מגרה - מגניב!) 
 אך, @אלישי - הצעת ייעול: להדגיש את הקו החוצץ בין פוסטים... .תודה!!!!
- 
@חברים אמר בבאג | הCSS של מסגרת הפוסטים שונה!...: למה שינית את כותרת הנושא... כי הבנתי שהCSS שונה ולא נמחק!  @חברים אמר בבאג | הCSS של מסגרת הפוסטים שונה!...: הפורום עבר היום כמה וכמה שדרוגים - תודות ל @אלישי היקר! יפה! (מגרה - מגניב!) 
 אך, @אלישי - הצעת ייעול: להדגיש את הקו החוצץ בין פוסטים... .תודה!!!!@שלמה123 שים לב שליד הפוסטים של פותח השירשור יש פס יותר מודגש מהשאר! @שלמה123 אמר בבאג | הCSS של מסגרת הפוסטים שונה!...: להדגיש את הקו החוצץ בין פוסטים... . רק אני לא רואה קו חוצץ בין הפוסטים? 
- 
@חברים אמר בבאג | הCSS של מסגרת הפוסטים שונה!...: למה שינית את כותרת הנושא... כי הבנתי שהCSS שונה ולא נמחק!  @חברים אמר בבאג | הCSS של מסגרת הפוסטים שונה!...: הפורום עבר היום כמה וכמה שדרוגים - תודות ל @אלישי היקר! יפה! (מגרה - מגניב!) 
 אך, @אלישי - הצעת ייעול: להדגיש את הקו החוצץ בין פוסטים... .תודה!!!!
- 
@שלמה123 שים לב שליד הפוסטים של פותח השירשור יש פס יותר מודגש מהשאר! @שלמה123 אמר בבאג | הCSS של מסגרת הפוסטים שונה!...: להדגיש את הקו החוצץ בין פוסטים... . רק אני לא רואה קו חוצץ בין הפוסטים? @איציק-דייטש אמר בבאג | הCSS של מסגרת הפוסטים שונה!...: רק אני לא רואה קו חוצץ בין הפוסטים? יש מקוקו חלש... 
- 
@איציק-דייטש אמר בבאג | הCSS של מסגרת הפוסטים שונה!...: רק אני לא רואה קו חוצץ בין הפוסטים? יש מקוקו חלש... 
- 
@שלמה123 אין! @איציק-דייטש אין אצלך 

- 
אוקיי, אז עשיתי רעינון קשוח ועכשיו אני רואה!