סמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה
- 
@זהבית אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: יש לי מכשיר ישן סמסונג גלקסי 
 אין לי מושג מה היה התבנית של ביטול הנעילה
 איך אפשר לפרוץ אותה?תודה! אני לא עונה בדיוק אבל את\ה יכול לאפס בריוקברי.. (חסרון: מחיקת כל התוכן במכשיר) 
 א את לא רוצה לאפס תוכן - אני לא יודע מה עושים. יש תוכנה לזה.@הנני-העני אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @זהבית אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: יש לי מכשיר ישן סמסונג גלקסי 
 איך אפשר לפרוץ אותה?תודה! אני לא עונה בדיוק אבל את\ה יכול לאפס בריוקברי.. זה מאפס את הנתונים? 
- 
@הנני-העני אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @זהבית אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: יש לי מכשיר ישן סמסונג גלקסי 
 איך אפשר לפרוץ אותה?תודה! אני לא עונה בדיוק אבל את\ה יכול לאפס בריוקברי.. זה מאפס את הנתונים? 
- 
 איך אפשר לפרוץ אותה?תודה! אני לא עונה בדיוק אבל את\ה יכול לאפס בריוקברי.. (חסרון: מחיקת כל התוכן במכשיר) 
 א את לא רוצה לאפס תוכן - אני לא יודע מה עושים. יש תוכנה לזה.@הנני-העני אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @זהבית אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: יש לי מכשיר ישן סמסונג גלקסי 
 א את לא רוצה לאפס תוכן - אני לא יודע מה עושים. יש תוכנה לזה.יודע להגיד לי איזה תוכנה? 
- 
 א את לא רוצה לאפס תוכן - אני לא יודע מה עושים. יש תוכנה לזה.ממש אין צורך באיפוס 
- 
יש לי מכשיר ישן סמסונג גלקסי 
 איך אפשר לפרוץ אותה?תודה! 
- 
@הנני-העני אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @זהבית אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: יש לי מכשיר ישן סמסונג גלקסי 
 א את לא רוצה לאפס תוכן - אני לא יודע מה עושים. יש תוכנה לזה.יודע להגיד לי איזה תוכנה? 
- 
- 
@זהבית אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @yos אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @זהבית דגם? DOUS 
  זה לא הדגם. 
 זה כשר?
 אם לא, תיכנס למצב הורדה (-מקש כיבוי, מקש הבית, ווליום תחתון) ושם כתוב הדגם המדויק
- 
@זהבית אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @yos אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @זהבית דגם? DOUS 
  זה לא הדגם. 
 זה כשר?
 אם לא, תיכנס למצב הורדה (-מקש כיבוי, מקש הבית, ווליום תחתון) ושם כתוב הדגם המדויק@שמואל-ש אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @זהבית אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @yos אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @זהבית דגם? DOUS 
  זה לא הדגם. 
 זה כשר?איפה אני יכולה לראות דגם? 
 לא כשר
- 
@שמואל-ש אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @זהבית אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @yos אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @זהבית דגם? DOUS 
  זה לא הדגם. 
 לא כשר@זהבית אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @שמואל-ש אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @זהבית אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @yos אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @זהבית דגם? DOUS 
  זה לא הדגם. 
 לא כשר@שמואל-ש אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: אם לא, תיכנס למצב הורדה (-מקש כיבוי, מקש הבית, ווליום תחתון) ושם כתוב הדגם המדויק 
- 
- 
- 
@זהבית תורידי את זה http://download1499.mediafire.com/g2awu2zf56qg/9q428fa34q8aps5/TWRP_2.6.1.0_Vivalto_RC1.tar.md5 ותצרבי עם תוכנת אודין @yos אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @זהבית תורידי את זה http://download1499.mediafire.com/g2awu2zf56qg/9q428fa34q8aps5/TWRP_2.6.1.0_Vivalto_RC1.tar.md5 ותצרבי עם תוכנת אודין מה זה? ריקברי? 
- 
@yos אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @זהבית תורידי את זה http://download1499.mediafire.com/g2awu2zf56qg/9q428fa34q8aps5/TWRP_2.6.1.0_Vivalto_RC1.tar.md5 ותצרבי עם תוכנת אודין מה זה? ריקברי? @שמואל-ש אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @yos אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @זהבית תורידי את זה http://download1499.mediafire.com/g2awu2zf56qg/9q428fa34q8aps5/TWRP_2.6.1.0_Vivalto_RC1.tar.md5 ותצרבי עם תוכנת אודין מה זה? ריקברי? כתוב לך במפורש - twrp 
 http:/download1499.mediafire.com/g2awu2zf56qg/9q428fa34q8aps5/TWRP_2.6.1.0_Vivalto_RC1.tar.md5
- 
כשאני מנסה להפעיל את המכשיר במצב רקוברי 
 מופיע לי על המסך פסים לבן שחור לאורך אמצע המסך
 משהו יודע מהזה?@זהבית אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: כשאני מנסה להפעיל את המכשיר במצב רקוברי 
 משהו יודע מהזה?המסך שלו שבור? 
- 
@זהבית אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: כשאני מנסה להפעיל את המכשיר במצב רקוברי 
 משהו יודע מהזה?המסך שלו שבור? @יש-לי-שאלה אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: @זהבית אמר בסמסונג גלקסי פריצת תבנית נעילה: כשאני מנסה להפעיל את המכשיר במצב רקוברי 
 משהו יודע מהזה?המסך שלו שבור? לא 
 כשאני מדליקה רגיל הוא נפתח מעולה