התקנת שרת מקומי
-
@menis אמר בהתקנת שרת מקומי:
@crul30 תצלם את השגיאה שמציג הXAMPP, בדרך כלל זה פורט חסום
החלפתי לפורט 8080 ואז הוא הוציא לי שגיאה שהוא לא מצליח לאקסס את זה על התיקיה של האתר שלי. אז מחקתי את האתר שלי מהתיקיה של XAMPP והאפאצי נדלק אבל עדיין קבצי PHP לא נטענים כמו שצריך בדפדפן הוא פשוט מעתיק את כל הקוד.
שוב תודה רבה -
@crul30 אתה לא ברור בעליל
ולא מביא שום אינפורמציה (מה אתה מנסה לעשות שקורה לך משהו אחר ממה שתכננת?)
אתה לא מסביר או מראה על מה השרת מוגדר עכשיו (מה שלא תהיה תוכנת השרת שלך, יש לה הגדרות וקבצי הוראות - אם הבנתי זה אפאצי', אין לי בזה שום מושג, אבל חייב להיות קבצי הגדרה) -
@crul30 אוקיי בא נדבר ככה.
דבר ראשון תבין - אני (ואחרים) נמצא כאן בעיקר כדי לעזור לך. אז כדי לעזור לך אני חייב אינפורמציה לפחות בסיסית של - מה עשית? מה רצית שיהיה? איך עשית? מה יש עכשיו (במקומות קריטיים)? מה אתה עושה שקורה שגיאה (לאיזהכתובת נכנסת וכדו')?
עברתי בהחלט על כל השרשור. וקראתי הכל. (וגם קראתי את כל הלוג שהעלית, הוא לא אומר כלום, למיטב הבנתי)
יכול להיות אלף סיבות ויכול להיות שזה בכלל לא שגיאה אלא הגדרת הפניה שונה עכשיו.אתה אומר שמגיע ל'דשבורד'. איזה? מי? מה?
האתר שלך (כלומר איפה ששמת אותו במקום שהתוכנת שרת אמורה לרנדר אותו כתשובה לקריאות לכתובת מסוימת שהורית לה) אתה אומר שמחזיר קבצי PHP גנריים במקום רינדור קלאסי של דף ווב. מה ואיך זה בנוי?אתה מבין את הכיוון, תסביר
-
@chv
אתה צודק אני אסביר הכל מהתחלה
אני מנסה להריץ קבצי PHP על המחשב
לצורך זה התקנתי XAMPP הכנסתי תיקיה בשם CONTROL לצורך הענין
יצרתי קובץ INDEX .
היתה בעיה משום מה באיזשהו שלב שהפורט היה חסום והעברתי פורט.
ומה שקרה שכשאני לוחץ על התיקיה CONTROL ה
הוא רושם לי את השגיאה הבאה
Parse error: syntax error, unexpected '<', expecting end of file in C:\xampp\htdocs\control\index.php on line 2
מקוה שהסברתי את עצמי טוב יותר
ושוב תודה רבה לכל אחד שרק קורא את מה שאני כותב אפילו אם הוא לא עונה -
@crul30 אמר בהתקנת שרת מקומי:
כשאני לוחץ על התיקיה CONTROL
לוחץ על תקייה? באיזה קטע? מה אמור לקרות?
לא הבנתיבנוגע ללוקלהוסט באופן כללי - אני לא יודע אם אתה כבר יודע או לא. הלוקלהוסט הוא סך הכל מימוש של כתובת HTTP (כלומר מה שבדרך כלל זה כתובת IP) למפתחים (או לתוכנות וכו') על מנת לתקשר עם תוכנות מקומיות בפרוטוקול HTTP
וכמו כל תקשורת HTTP - כשאתה פונה לכתובת הגנרית בלי לציין מפורשות לאיזה פורט בכתובת אתה מנסה להתחבר - היא בדרך כלל תפנה אותך לפורט 80, או אם זה דפדפן שמנסה להתחבר בצורה מאובטחת הוא בדרך כלל ינסה את פורט 443 (ששמור לתעבורה מאובטחת תחת הצפנת SSL)
אז גם הלוקלהוסט - אם לא ציינת פורט - הוא יתבלבל כמובן -
@crul30 @chv @MENIS @מוטי-אורן
אחרי שעות של חיפושים ברשת המדריך הכי טוב שפותר את כל הבעיות הוא
יש ערוץ יוטיוב בשם traversy media יש שם קורס מקיף על php (באנגלית, די סבירה) ובתחילת המדריך כמו בכל המדריכים יש הדרכה מדויקת ואיך לעקוף את כל הבעיות הקשורות לשרת אפאצ'י .
סו אם מישהו נתקל בבעיה שילך לשם.
ותודה לכל מי שניסה לעזור