רוקבוקס וקושחות לנגני סאנדיסק
-
לכל אלו ששאלו מה זה רוקבוקס ולא קיבלו תשובה בגדול זה כמו לינקוס על מחשב שאתה יכול לעשות אם זה הרבה ביצועים ויכול להרוס הכול בבת אחת אם אתה לא יודע להשתמש איתו
למשל אתה יכול להוריד את הניגודיות במסך למצב שלא תראה בכלל את הצג ויכול להגביר את זה למצב שיגמור לך את הבטריה בדקות
יכול להקליט ברמה שכשאתה מכניס אוזניות ומקשיב בזמן ההקלטה אתה יכול לשמוע מה מדברים בחדר ליד
ומה כולם יודעים זה להעתיק להדביק לשנות שמות להוסיף תיקיות וכו' -
@Men770 אמר ברוקבוקס וקושחות לנגני סאנדיסק:
אם מישהו מחפש את רוקבוקס לנגן כלשהו שלא כתוב פה, שיבקש ואקמפל לו.
אני עובד כעת גם על גירסאות ללא רדיו לסאנדיסק.אני צריך רוקבוקס לפיוז+ גם את הקושחה וגם את התקיה, לא הצלחתי להוריד מפה.
-
לי יש נגן עם רוקבוקס יש לי זיפ והיה לי גם קליפ בתחילה לא ידעתי
שאפשר להכניס את זה לבד והלכתי כל פעם לחנות ושלמתי המון כסף כהיום אני עושה את זה לבד
ומה אני יגיד לכם אני לא מצאתי נגן יותר טוב מנגן עם רוקבוקס כולל הנגנים הכי חדשים שיש בשוק
למשל פלאטניום של דוקו וגם של סאמוויקס אין יותר טוב מנגן עם רוקבוקס יש שם דברים שאין באף
נגן כמו מקלדת משחקים והעיקר שאפשר להוסיף משחקים לא כמו הנגנים שיש משחקים וזה מה שיש
ולא סתם עולה היום כזה נגן כ"כ יקר בגלל שזה באמת שווה וגם לגבי הסאונד זה ממש מטורף ועוד הרבה
מעלות שאין זמן להעלותו על הפרק עכשיו
(שימו לב יש שסוברים ממש הפוך ממה שכתבתי ולכן נא לא לסמוך עלי לפני שמבררים את זה טוב
כתבתי רק מה שאני סובר על נגן עם רוקבוקס ונא לא לסמוך עלי) -
@מוטי-זהב אמר ברוקבוקס וקושחות לנגני סאנדיסק:
למשל אתה יכול להוריד את הניגודיות במסך למצב שלא תראה בכלל את הצג ויכול להגביר את זה למצב שיגמור לך את הבטריה בדקות
יכול להקליט ברמה שכשאתה מכניס אוזניות ומקשיב בזמן ההקלטה אתה יכול לשמוע מה מדברים בחדר ליד
ומה כולם יודעים זה להעתיק להדביק לשנות שמות להוסיף תיקיות וכו'יש לי פיוז עם רוקבוקס ואיך בדיוק אני עושה הקלטה וישמעו מה שמדברים בחדר ליד????
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני מתקין ולשלוח לי קישור להורדה לא הצלחתי להיבן איך לעבוד אם הקישורים שבטבלה לעיל
הנגנים שלי הם כדלהלן סאנדיסק קליפ [רגיל ופלוס של מישהו אחר אצלנו בבית]
דוקו Q MAX
סאמויקס גלסבה
ביזנס פלוס
ואני עומד לקנות סמארט באס כנראה Q2בתודה נראש