פריצת מכשיר שנעול ל T-MOBILE [ארה"ב]
-
@יוסי אמר בפריצת מכשיר שנעול ל T-MOBILE [ארה"ב]:
@eba אמר בפריצת מכשיר שנעול ל T-MOBILE [ארה"ב]:
@יוסי תודה! אבל לא עזר...
למה? כי לא מצאת את ה'רום סטוק' בעברית?
[בעקרון זה מדריך בעיקר על איך לעשות רוט , מה שאתה לא בדיוק צריך, אלא רק להחליף לו גרסה ]כי למכשיר זה אין רום סטוק בעברית
רק באנגלית של ארצותת הברית או של קנדה -
@יושב-אהלים זה בדיוק מה שאי אפשר לבטל שם.
אין אופציה כזו. -
@a0533057932 אמר בפריצת מכשיר שנעול ל T-MOBILE [ארה"ב]:
@eba קודם צריך לעדכן את הפלאפון
או ליתר דיוק להפעיל את עדכון המערכת פעם או פעמיםנראה לי שזה חסום בכוונה, ולא יעזור לעדכן.
פעם אחת עדכנתי, אנסה שוב...
מעיון בכמה וכמה שרשורים בפורום הזה נראה שאין סיכוי... -
@menis @אליהו @A0533057932 @יוסי
יש כאן כל מיני אתרים שמתיימרים לפתור את זה, כולם חסומים לי.
אשמח אם למישהו יש זמן להציץ בזה ולהעתיק לכאן אם יש שם הדרכה נורמלית [שלא כוללת תקשורת עם החברה].
תודה רבה!נ.ב. יש גם באיביי מישהו שמתיימר לפרוץ את זה, אבל לא מתחשק לי לשלם על זה 70 ש"ח... כבר שילמתי 300 על המכשיר.
-
@menis @אליהו @A0533057932 @יוסי
יש כאן כל מיני אתרים שמתיימרים לפתור את זה, כולם חסומים לי.
אשמח אם למישהו יש זמן להציץ בזה ולהעתיק לכאן אם יש שם הדרכה נורמלית [שלא כוללת תקשורת עם החברה].
תודה רבה!נ.ב. יש גם באיביי מישהו שמתיימר לפרוץ את זה, אבל לא מתחשק לי לשלם על זה 70 ש"ח... כבר שילמתי 300 על המכשיר.
אני רואה פה מלא שטויות, פתיחה של זה אפשרית אבל אתה צריך לשלם. שינוי imei בזד3 לא יצליח ולא יפתור את הבעייה.
רק אנלוק למכשיר יפתור את הבעיה!
נ.ב. אפשר דרכי כמובן.
-
@יודי אמר בפריצת מכשיר שנעול ל T-MOBILE [ארה"ב]:
@לידור אמר בפריצת מכשיר שנעול ל T-MOBILE [ארה"ב]:
אנלוק
יש לי מכשיר שעובד בארץ [בדקתי עם סים לא כשר] אך לא מצליח לשנות לו בשביל להכניס כשר דרך z3x יש אפשרות נוספת לנסות?
כן, דרך שרתים - שלח בפרטי מידע מלא
-
@לידור רק תציין שזה יעלה סכום של שלוש ספרות...
הפורום הזה הוא לא מקום לפרסם את שירותיך היקרים, אלא מיועד לעזרה הדדית בין אנשים בדיוק בשביל לחסוך את התשלום לטכנאי.
@שמואל לזה התכוונתי...אף פעם לא מצאתי מישהו שעובד חינם- כמובן ששרתים עולה יקר, כי החשבון שלי גם מחוייב
מעבר לזה שאתה מוזמן להשוות מחירים, אף אחד לא אילץ אותך לקחת שירות כל שהוא. הכל בסדר חבר -
@לידור אמר בפריצת מכשיר שנעול ל T-MOBILE [ארה"ב]:
אף פעם לא מצאתי מישהו שעובד חינם
תעבור קצת על הפורום הזה ותופתע... אכן אף אחד לא עובד בחינם, אבל אנשים מדריכים אותך ללא כל תמורה איך לעשות דברים שטכנאי לוקח עליהם הרבה הרבה כסף... למשל...
כמובן שאם זה עולה לך עצמך אז אתה צודק לגמרי. ביקשתי רק שתציין את זה בפוסט.
וכמובן, הכל טוב! -