עזרה|שליחה אוטומטית של מיילים מסויימים לכתובת מסויימת
-
@איציק-בוזגלו מה שהבנתי זה "כתובת מסויימת".
אתה יכול קצת להסביר? -
@איציק-בוזגלו אמר בעזרה|שליחה אוטומטית של מיילים מסויימים לכתובת מסויימת:
@הערשלה לדוגמה כל מייל שמגיע לכתובת 1 מכתובת 2 ישלח לכתובת 3. כעת מובן?
יש אפשרות.
אני מנסה לברר בדיוק איך -
@איציק-בוזגלו כן, ע"י יצירת מסנן
ב- תיבת דואר הנכנס תלחץ על החץ ותיצור מסנן
תכניס את הכתובת ותלחץ על "מסנן חדש" ואז
בהצלחה -
@איציק-בוזגלו אתה יכול לעשות עם Google Script
function send() { let addressForSearch = 'aaaaaa@mail.com' // הכתובת שאת ההודעות ממנה אתה צריך להעביר let emailForTransfer = 'bbbbbb@mail.com' // המייל שאליו אתה צריך לשלוח את ההודעות let messages = GmailApp.search(`from:${addressForSearch}`) if (messages.length > 0) { messages.forEach(function (m) { let message = m.getMessages()[0] let subject = message.getSubject() let body = message.getBody() let attachments = message.getAttachments() MailApp.sendEmail(emailForTransfer, subject, '', { htmlBody: body, attachments: attachments }) }) } }
קרדיט ענק כמובן ל - @chv שבלי כל הסקריפטים שלו כאן בפורום לא הייתי יודע מה זה Google Script (לא שהסקריפט הזה מדי גאוני ומורכב, אבל זה נראה לי טוב בתור התחלה )
-
@MICHAL2005 @שאול-נ-י @MICHAL2005 @הערשלה @מוטי-אורן קצת הסתבכתי. אני גם רוצה שלא יהיה שום שינוי בדואר האמצעי.
מישהוא יכול להביא לי סרטון של זה? -
-
@איציק-בוזגלו ניסית עם הסקריפט שהבאתי?
-
@מוטי-אורן תופס טרמפ על האשכול
האם אפשר ללכת צעד קדימה ולמחוק את המיילים שאני שולח דרך הסקריפט הזה?
אני אסביר.
בדרך הזו אני בעצם שולח מייל חדש לכתובת מסוימת
אך אני רוצה בכדי שזה לא יתפוס לי מקום במייל, למחוק את ההודעה מיד לאחר שזה נשלח (כי כבר יש לי אותו כדואר נכנס)
אבל אני רוצה שזה יימחק רק אם המייל נשלח דרך הסקריפט הזה ולא אם אני שולח ישיר לכתובת
(אולי אפשר לקבל את ה-ID של ההודעה מיד, ואחרי שליחת ההודעה למחוק אותו)
@chv אפשרי? -
@מוטי-אורן אמר בעזרה|שליחה אוטומטית של מיילים מסויימים לכתובת מסויימת:
שאני יבין, אתה רוצה למחוק את זה מהמיילים שנשלחו?
מה הכוונה שיגיע לאשפה? גם טוב
-
@שאול-נ-י אם הבנתי אותך נכון, אתה רוצה שהמיילים יישלחו על ידי הסקריפט, ומיד אחר כך אותם מיילים שקיימים אצלי גם בתיבת דואר נכנס, יימחקו. בכל אופן, זה הסקריפט:
function send() { let addressForSearch = 'aaaaaa@mail.com' // הכתובת שאת ההודעות ממנה אתה צריך להעביר let emailForTransfer = 'bbbbbb@mail.com' // המייל שאליו אתה צריך לשלוח את ההודעות let messages = GmailApp.search(`from:${addressForSearch}`) if (messages.length > 0) { messages.forEach(function (m) { let message = m.getMessages()[0] let subject = message.getSubject() let body = message.getBody() let attachments = message.getAttachments() MailApp.sendEmail(emailForTransfer, subject, '', { htmlBody: body, attachments: attachments }) m.moveToTrash(); }) } }
מה שהסקריפט עושה, הוא בדיוק כמו הסקריפט הקודם, רק עם תוספת קטנה של העברת ההודעות לאשפה..