שאלה. C2 אוזנייה בלוטוס
-
האוזניות של פלנטרוניקס וויגר 5200 עושים מידי פעם בעיות עם ה C2 או שלא שומעים אותי ברור או כשאני קצת מרחיק את הוזניה מהמכשיר לא שומעים טוב הבעיות חוזרות על עצמם רק ב C2 וניסיתי כמה וגם רק בדגם 5200 וגם אחרי שקניתי אוזניה חדשה גם לא עובד כמו שצריך
וגם ניסיתי לשנות את החיברי בלוטוס בתוך המכשיר גם לא עזר
יש למישהו פתרון -
האוזניות של פלנטרוניקס וויגר 5200 עושים מידי פעם בעיות עם ה C2 או שלא שומעים אותי ברור או כשאני קצת מרחיק את הוזניה מהמכשיר לא שומעים טוב הבעיות חוזרות על עצמם רק ב C2 וניסיתי כמה וגם רק בדגם 5200 וגם אחרי שקניתי אוזניה חדשה גם לא עובד כמו שצריך
יש למישהו פתרון -
יש למישהו פתרון -
@יוסי1212 לכאורה הבעיה באנטנה של הפלאפון ויש אפשרות לשים קצת הלחמה על האנטנה ואז זה נהיה יותר טוב מנסיון
@מוטי-ברנד איפה בנקודות המגעים? להרחיב את ה'ברזל'?
-
@tiptop אמר בשאלה. C2 אוזנייה בלוטוס:
להוסיף שם קצת בדיל ולחבר בין 2 הנקודות
-
@מוטי-ברנד אתה מדבר על הלוח לחבר ? או לחבר את הברזלים?
יש אחד שעושה את זה? ועוד יש נסיון שזה עוזר? -
@מוטי-ברנד ז"א שחיבור חלק האנטנה ללוח אם לא יהי' רק במגעים הקיימים, אלא שהמגעים אלה יהיו יותר גדולים ע"י הוספת בדיל?
-
@מוטי-ברנד ז"א שחיבור חלק האנטנה ללוח אם לא יהי' רק במגעים הקיימים, אלא שהמגעים אלה יהיו יותר גדולים ע"י הוספת בדיל?
-
@מוטי-ברנד מעניין אנסה בהזדמנות. תודה!
-
@מוטי-ברנד מעניין אנסה בהזדמנות. תודה!
-
@tiptop תכתוב אם זה הצליח אני ניסיתי אבל לא הצלחתי להוסיף בדיל כנראה שלא יודע איך עובדים עם זה
-
@יוסי1212 ניסיתי נייר כסף לא עזר, אבל אח"כ הורדתי את זה ופשוט פתחתי/הרחבתי את הברזלים המחוברים ללוח אם עם היד ולהפתעתי הבלוטוס עובד מצויין כמו שצריך.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות