חיפוש מספרי תחנות
-
*מישהו העביר לי אני לא יודע ממי קובץ חיפוש מספרי תחנות קובץ html
אני מעלה אותו לטובת הציבור חבל שאני לא יודע מי הכין את זה כדי לתת לו קרדיט אולי זה @חנון-המרבה בחיפוש מספרי תחנות אבל שם זה קובץ אחד שלא עובד בסי 2 אלא תוקע אותו תוציאו אותו מדחיסה בהנאה נהנתם תנו לייק
חיפוש תחנות -
@חכם-בלילה אמר בחיפוש מספרי תחנות:
*מישהו העביר לי אני לא יודע ממי קובץ חיפוש מספרי תחנות קובץ html
אני מעלה אותו לטובת הציבור חבל שאני לא יודע מי הכין את זה כדי לתת לו קרדיט אולי זה @חנון המרבה בחיפוש מספרי תחנות אבל שם זה קובץ אחד שלא עובד בסי 2 אלא תוקע אותו תוציאו אותו מדחיסה בהנאה נהנתם תנו לייק
חיפוש תחנותהחיפוש לא נפתח ב208
-
@חכם-בלילה ראשית תודה... אך מכיוון שיש בחיפוש אפשרות של מעבר ל''קל קו'' וכידוע הם החליפו מספר, ע''כ אני מעלה את הקבצים שוב עם תיקון המספר של ''קל קו''
2חיפוש תחנות.zip -
מכיוון שאהבתי את הרעיון החלטתי לבצע עוד כמה שינויים שהיו נדרשים (לטעמי...)
ראשית כאמור עדכנתי את המספר של קל קו
דבר שני מכיוון שזה מחולק לכמה קבצים הוספתי בתוך כל קובץ את השם שלו (כדי שלא תחפשו תחנה בירושלים בקובץ חיפוש של אות ה'...) ראו בתמונה למטה...
דבר שלישי בקבצים הישנים במידה וחיפשתם פחות מ3 תווים הופיע הכיתוב ''חיפוש שם או טלפון'' ואת זה החלפתי ב''יש להזין מינימום 3 תווים'' ראו בתמונה...
דבר רביעי שינתי את השם של קובץ התפריט ל''תפריט'' במקום השם באנגלית... (הדבר מצריך שינוי בהגדרות הקבצים...)
להורדה: חיפוש תחנות חדש.zipבנוסף הכנתי קובץ שכולל את כל האותיות -לא מיועד לפלאפון אלא למחשב וכדו'..
חיפוש הכל.htmקרדיט ל@חכם-בלילה שהעלה את זה ול@??? שהכין את זה...
-
-
האם יש אפשרות שיעבוד ב 208?????????????????????.
-
-
@דוד-5555 אמר בחיפוש מספרי תחנות:
@חכם-בלילה ראשית תודה... אך מכיוון שיש בחיפוש אפשרות של מעבר ל''קל קו'' וכידוע הם החליפו מספר, ע''כ אני מעלה את הקבצים שוב עם תיקון המספר של ''קל קו''
2חיפוש תחנות.zipתודה רבה לכל היוצרים והעורכים וכו,
לא הבנתי למה המעבר לקל קו הוא בכפתור נפרד
נראה לי עוד יותר נוח ומועיל, שאחרי החיפוש תהיה אפשרות-
"חיפוש בקל קו" (1700707050P1P - ואז את מספר התחנה שנבחרה - ו-#)
וכך ישאר למחפש רק לבחור את הקו שהוא צריך.
אני לא יודע לערוך את הקבצים אבל אם מישהו יודע
אולי כדאי שיעשה את זה ויועיל מאד לי ולכולם
תודה. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!