חוששים שהמייל והנייד שלכם דלף לרשת? האתר הבא יבדוק זאת עבורכם
-
חוששים שהמייל והנייד שלכם דלף לרשת? האתר הבא יבדוק זאת עבורכם:
לאחרונה מתרחשות יותר פריצות למאגרי מידע וכי הכל דולף לרשת בצורה מהירה. הדליפה הכי גדולה שפורסמה לאחרונה היא מתוך מאגרי חברת פייסבוק. על פי הפרסומים למעלה מחצי מיליארד מספרי טלפון וכתובות אימייל נגנבו ממאגרי החברה ופורסמו לכל דורש ברשת. זוהי רק דוגמא אחת מיני כמה וכמה פריצות גדולות למאגרי מידע של חברות. המתקפות וגניבת המידע מתרחשות אצל החברות הגדולות והקטנות כאחד, אין יוצא מן הכלל. במידה וברצונכם לבדוק האם כתובת המייל שלכם ו/או מספר הטלפון שלכם דלף לרשת, היום ניתן לבצע זאת בקלות,
אתר בשם haveibeenpwned מאפשר לכם לחפש את כתובת המייל או את מספר הטלפון שלכם על מנת לדעת האם הוא דלף לרשת. השימוש מאד קל ופשוט. עברו לאתר haveibeenpwned, הזינו את המייל או טלפון ותקבלו תוצאה המגלה לכם האם ומהיכן כנראה דלף. את האתר הקים מומחה אבטחה העובד בחברת מיקרוסופט, בחור בשם Troy Hunt כבר בשנת 2013. החיפוש אחר הנתונים שלכם עובר דרך פריצות רבות אשר נחשפו ולא רק באחרונה של פייסבוק. על פי המפורסם באתר המידע מבוסס על מקורות רבים והם נותנים כדוגמה את פייסבוק עם 509,458,528 שמות, MySpace עם 359,420,698 שמות ועוד רבים נוספים.
קחו בחשבון שהאתר החל לשתף פעולה עם חברת 1Passowrd ויתכן והמידע שאתם מזינים בחיפוש עובר אליהם לשימוש מסחרי. -
@יושב-אהלים
לא ירחק היום וכל המספרים והכתובות שהוזנו שם ידלפו לרשת -
@נגן אמר בחוששים שהמייל והנייד שלכם דלף לרשת? האתר הבא יבדוק זאת עבורכם:
לא ירחק היום וכל המספרים והכתובות שהוזנו שם ידלפו לרשת
בדיק זה מה שחשבתי כשקראתי את זה
-
@נגן אמר בחוששים שהמייל והנייד שלכם דלף לרשת? האתר הבא יבדוק זאת עבורכם:
@יושב-אהלים
לא ירחק היום וכל המספרים והכתובות שהוזנו שם ידלפו לרשתאקיצר אתה לא ממליץ לבדוק זאת באתר?
נ.ב אני מכיר שיטה להכינס להגדרות מייל ולראות לאיזה אפלקיציות ואתרים יש גישה לחשבון ואז לבטל הגישה אם לא מכריים האתר או השירות וגמרנו.. לא צריך שום אתר.. -
@הנני-העני אמר בחוששים שהמייל והנייד שלכם דלף לרשת? האתר הבא יבדוק זאת עבורכם:
אקיצר אתה לא ממליץ לבדוק זאת באתר?
הוא אמר את זה בחיוך כמובן
-
@יושב-אהלים אמר בחוששים שהמייל והנייד שלכם דלף לרשת? האתר הבא יבדוק זאת עבורכם:
הוא אמר את זה בחיוך כמובן
זה לא אומר שזה לא נכון אבל מה כזה מפריע שידלפו את המייל שלי (אני מסכים שתדליף את המייל שלי לכל העולם)
-
@מנסה-להבין וממחר אתה מקבל 1000 מיילים ביום של פרסומות!!!
-
@ישראל10 אמר בחוששים שהמייל והנייד שלכם דלף לרשת? האתר הבא יבדוק זאת עבורכם:
מקבל
אין שום בעיה אני מגדיר אותם כספאם (מקסימום מחליף מייל)
-
@מנסה-להבין לך תגדיר 1000 מיילים
-
@פוצי-מוצי נכון יש לי מייל לכל אתר וכמובן את המייל שלי אני לא נותן (חוץ מכמה יחידים) ולכן אין בעיה להחליף אבל פעם הבאה תחשוב מראש ואז לא יהיה לך את כל הבעיות
-
@מנסה-להבין אמר בחוששים שהמייל והנייד שלכם דלף לרשת? האתר הבא יבדוק זאת עבורכם:
(אני מסכים שתדליף את המייל שלי לכל העולם)
מישהו דיבר פה על מיילים של אתרים ?
:::
אבל אל תקח ללב
:::
-
@פוצי-מוצי אמר בחוששים שהמייל והנייד שלכם דלף לרשת? האתר הבא יבדוק זאת עבורכם:
מה???
-
spoiler
אבל אל תקח ללב
??? אלא על מה?
-
@מנסה-להבין אמר בחוששים שהמייל והנייד שלכם דלף לרשת? האתר הבא יבדוק זאת עבורכם:
spoiler
אבל אל תקח ללב
??? אלא על מה?
אם אמרת שלא אכפת לך שיפרסמו את המייל שלך כנראה שהתכוונת למייל האישי, כל עוד שלא ציינת אחרת
אבל בא לא נתחיל להתפלסף ונגמור פה את הדיון -
אם אמרת שלא אכפת לך שיפרסמו את המייל שלך כנראה שהתכוונת למייל האישי, כל עוד שלא ציינת אחרת
אבל בא לא נתחיל להתפלסף ונגמור פה את הדיוןאני יסביר אני התכוונתי שאין לי בעיה שהאתרים יפרסמו את המייל שלי כי אין להם את המייל האישי שלי.