יש לי טלפון נוקיה c2 ושאני נכנס לגלריה אני לא מצליח לפתןח את הכטיס מיקרו מישהו יכול לעזור לי בהקדם?
-
@מישהו12 אמר ביש לי טלפון נוקיה c2 ושאני נכנס לגלריה אני לא מצליח לפתןח את הכטיס מיקרו מישהו יכול לעזור לי בהקדם?:
@יהונתן-קולדצקי מה קורה כשאתה נכנס לגלריה? תן תמונה
הנה תמונה
-
@יהונתן-קולדצקי היה שלב שהכרטיס היה מזוהה?
אם לא תשנה אותו לפורמט FAT32 -
@יהונתן-קולדצקי מה קורה כשאתה לוחץ על זה?
והאם זה קורה בעוד כרטיסים? -
@מישהו12 אמר ביש לי טלפון נוקיה c2 ושאני נכנס לגלריה אני לא מצליח לפתןח את הכטיס מיקרו מישהו יכול לעזור לי בהקדם?:
והאם זה קורה בעוד כרטיסים?שאני לוחץ על זה, זה לא פותח לי
-
והאם זה קורה בעוד כרטיסים?
-
@yaakovsas אמר ביש לי טלפון נוקיה c2 ושאני נכנס לגלריה אני לא מצליח לפתןח את הכטיס מיקרו מישהו יכול לעזור לי בהקדם?:
@יהונתן-קולדצקי היה שלב שהכרטיס היה מזוהה?
אם לא תשנה אותו לפורמט FAT32כן היה שלב שהכרטיס היה מזוהה
-
והאם זה קורה בעוד כרטיסים?כן זה קורה בעוד כרטיסים
-
@יהונתן-קולדצקי כמה גיגה זה?
כי בc2 הוא קולט עד 32 גיגה! -
@best אמר ביש לי טלפון נוקיה c2 ושאני נכנס לגלריה אני לא מצליח לפתןח את הכטיס מיקרו מישהו יכול לעזור לי בהקדם?:
@יהונתן-קולדצקי כמה גיגה זה?
כי בc2 הוא קולט עד 32 גיגה!64 ג'יגה אבל הוא עד עכשיו קלט לי את הכרטיס איך זה יכול להיות?
-
@יהונתן-קולדצקי גם לי זה קרה והוא כתב לי לפרמט את הכרטיס ואז פירמטי ואז הוא לא נתן ומחק הכל נהרס והוא יותר לא עבד לי בשום טלפון בקיצר
יותר מ32 גיגה לא מכניסים לc2!!!!!!!!!!!!!!נקודה!!!!!!!!!................... -
@יהונתן-קולדצקי כי הוא לא נתן לפרמט!ואין יותר מה לעשות איתו בקיצר אל תיעסק אם c2 אם יותר מ32 גיגה כמו שאמרתי!
-
@best אמר ביש לי טלפון נוקיה c2 ושאני נכנס לגלריה אני לא מצליח לפתןח את הכטיס מיקרו מישהו יכול לעזור לי בהקדם?:
ואז שוב (אחרי הפירמוט) הוא שוב לא קולט אותו כי 64 גיגה!
@best הכנסתי בעבר כרטיס של 64 לC2.
אפילו שני כרטיסים.
יבוא @בניה-עז ויעיד... -
ואז שוב (אחרי הפירמוט) הוא שוב לא קולט אותו כי 64 גיגה!
@best הכנסתי בעבר כרטיס של 64 לC2.
אפילו שני כרטיסים.
יבוא @בניה-עז ויעיד...הריני מעיד שעד היום יש לי ב C2 כרטיס של 64 GB וכיום הוא מלא ב 33.9 GB עובד הכי טוב שיש מלא בשעורים, שירים, תוכנות ועוד. כמו ש @מישהו12 אמר עם רופוס לפרמט ל FAT32 והכל יבוא על מקומו בשלום.